Pershendetje te gjitheve
A ka mundesi qe ndonjeri te na jape ndonje "lexion" ose menyre mbi krakimin e nje programi?
Faleminderit.
Pershendetje te gjitheve
A ka mundesi qe ndonjeri te na jape ndonje "lexion" ose menyre mbi krakimin e nje programi?
Faleminderit.
epo 2 jane mundesite e mos kthimit te pergjigjes se mesiperme.
1.ose nuk di njeri te krakoje program (qe nuk besoj te jete e vertete)
2.ose nuk duan te tregojne zanatin .
Varet se cfare kupton ti me fjalen crack.
Nuk te eshte pergjigjur askush sepse pyetja eshte idjote.
Ne informatik ashtu si edhe ne cdo deg tjeter qe konsiderohet shkenc gjerat duhen specifikuar.
Provo kete software shpresoj te te jete i nevojshem.
1) ketu mund ta download-osh
http://www.brothersoft.com/time-stopper-135749.html
Eshte nje program i cili zgjat kohen e nje programi prove. Programet prove jane trial dhe shareware te cilet nje periudh kohe te perdorimit ta lejojn falas me vone per ta praktikuar duhet ta blesh.
Qellimi i programit qe te keshilloj te perdoresh eshte kohzgjatja ne maksimum i kohes prove qe vendosin companit per programet e tyre dhe perdorimi falas i programit qe deshiron te crakosh
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iktuus : 19-03-2011 mė 12:08
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
pershendetje Iktuus
une nuk e mohoj se pyetja ime mund te kete qene idiote por po te merja shume vesh nga keto gjera besoj se nuk do ta kisha nevojen te beja kete pyetje (pasi duhet ta dija vete).
megjithate pyetja ime ishte pothuajse ajo qe ti ke pershkruar me larte pra te shtyhet kohen e nje programi trial ose te gjenerohet ndonje "licence" te cilen programi ts njohi si licence te rregullt.
Per pyetjen qe ke dhene ke edhe pergjigjen!
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
faleminderit Iktuus
Krijoni Kontakt