SHQIPERIA
KOSOVA
MAQEDONIA
CAMERIA
TJETER
po c'frike mo stasi..
ja me jep ti ndonje nga magazet qe ke ne mbyjet apo hektaret toke qe ke ne grecalli e un do them jam me origjin lalore..
tani skam cte them..se skam askund nje cop vend qe ta quaj timin e te them jam andej..
ti ke plot origjina..
ke origjin labe se ke marr ullishte e kullota ne vranisht..
ke origjin myzeqare se ke biznese ne fier.. e me to pagon otopuza.. per 21-njera..
ke dhe origjin tirane se ke disa pallate tuat atje plus dyqane..
mir i them o rraptul?
hahahahahaahahaaaa
station, t'ka mbyt brari. lol
Station, paske edhe ullishte ti?...e ma ke lene resaturantin pa asnje pike vaj. Turp te kesh. lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga illyrian rex : 08-03-2011 mė 05:37
representing Shqiperia mesme ketu ne forum![]()
bera gabim ne votim familja ime vjen nga mirdita ose me saktesishte fshati arne para 200 viteve e me shum kurse qe nga ajo kohe jetojm ne maqedoni
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
Nje teme e tille eshte hapur ( Nga jane shqiptaret e forumit ) http://www.forumishqiptar.com/showth...31#post3037131
Tani na doli Nga jeni me origjine ! Prit kur te hapet nga e ke Mamin, pastaj nga e ke Babin, gjyshin , stergjyshin, katragjyshin dhe ne fund --> I ciles rrac majmuni je
Vaj ulliri sa tė duash ore, vaj ulliri pėr tė tėrė ėre.
I them Brarit, hajde ruaj ullishtet e mija paga do jet e kėnaqshme, jo thot nuk vijė, janė ullishte ed-ruciste, aty nė ato ullishte thuren pllane pėr pėrmbysjen me dhunė tė Perandorit Sali.
Hajde se do bėhesh pishman - i them unė
Jo thotė, me ullishte selim-roziste nuk merem unė, i dua ullishte - salishte.![]()
Nga Amerika jam une me origjin![]()
Krijoni Kontakt