Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 73
    ...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking

Vendosi njehere, njeri te martohej. Kishte medyshje mes tre kandidateve pothuajse te njejta dhe vendosi ti dhuroje seciles nga 5000 Euro dhe te shikoje se ēfare do benin me ato ?

E para iku ne nje salon bukurie, u rregullua, rregulloje floket, makiazhin e te gjitha gjerat e tjera , vetem e vetem te dukej e bukur para ketij njeriut dhe i thote qe i bera te gjitha qe te dukej me terheqese, sepse e don.
    Ky mbeti i impresionuar !

E dyta iku ne nje shitore dhe vendosi per ti blere dhurata, i bleu shkopinje per golf, ca gjera per kompjuter, rroba te shtrenjeta dhe po i thote qe keto i bleva, sepse e don shume ate !
    Ky mbeti perseri i impresionuar edhe nga e dyta.

Kandidatja e trete, investoj gjitha parate ne aksione dhe fitoj aq shume, sakaq i ktheu 5000 Eurot dhe te tjerat kishte vendosur ne nje xhirollogari te perbashket dhe i thote qe deshiron te investoje per te ardhmen e tyre, sepse e don aq shume!

Nderkohe surrati u mendua aq gjate per parate, femrat dhe ate qe kishin bere me parate dhe vendosi.

paramendoni tani; u martua surrati, mu me ate qe kishte gjinjet me te medhenje!
    Tipike mashkullore !
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Aq i ka tha truri i tij

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    ku nuk i ka thare truri ! E ke degjuar ate thenjen; i ra terri syve edhe duket qe terre ti jete bere para syve edhe aty ndihmon vetem sikur te ajo kenga e Rovena; hape qiellin per mua edhe me largo terrin
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Shkon i tjeter te prifti i lagjes se vet mu konfesu,ky s'kishte lan gja ne dyrnja pa ba.E pyt prifti hajt fillo e me difto qa ke ba,fillon ky ,kam ken ne lufte ne Kosove,e kam vra serbe,i kam pre krenat,i kam masakru,kam vjell tri banka,kam ther milet,jam dej e bashe shamate ne shpi me tan te shpise,e tesh jam penu shume.I thote prifti mire,ska gja, ke me than 10-here, rruzare e 10-here, Ati yne ....
    e ti fali mekatet,por a je i sigurte se nuk ke ba tjeter gja?Me than te drejten i pergjigjet kam ba edhe i diqka tjeter po me vjen zor me ta thane,Me mu mos te vine zor ja kthen prifti se une per iket pune jam.Ja ma ikyt nuk e diftoj,ja diftoje,ja se diftoj,ja mush dikur menen prifti ,i thote ky djali"Kam perdhunu me zor priftin e lagjes tjeter"Hap syte prifti e i thote:kyt nuk ta fal zoti,Po ti ke shku e ke kap priftin e lagjes tjeter tuj me pas mu itu afer?
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga Pirate of Love Lexo Postimin
    Vendosi njehere, njeri te martohej. Kishte medyshje mes tre kandidateve pothuajse te njejta dhe vendosi ti dhuroje seciles nga 5000 Euro dhe te shikoje se ēfare do benin me ato ?

E para iku ne nje salon bukurie, u rregullua, rregulloje floket, makiazhin e te gjitha gjerat e tjera , vetem e vetem te dukej e bukur para ketij njeriut dhe i thote qe i bera te gjitha qe te dukej me terheqese, sepse e don.
    Ky mbeti i impresionuar !

E dyta iku ne nje shitore dhe vendosi per ti blere dhurata, i bleu shkopinje per golf, ca gjera per kompjuter, rroba te shtrenjeta dhe po i thote qe keto i bleva, sepse e don shume ate !
    Ky mbeti perseri i impresionuar edhe nga e dyta.

Kandidatja e trete, investoj gjitha parate ne aksione dhe fitoj aq shume, sakaq i ktheu 5000 Eurot dhe te tjerat kishte vendosur ne nje xhirollogari te perbashket dhe i thote qe deshiron te investoje per te ardhmen e tyre, sepse e don aq shume!

Nderkohe surrati u mendua aq gjate per parate, femrat dhe ate qe kishin bere me parate dhe vendosi.

paramendoni tani; u martua surrati, mu me ate qe kishte gjinjet me te medhenje!
    Tipike mashkullore !
    HA,HA,HA
    e bukur shume
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga The_Capital Lexo Postimin
    Dy miq:
    - Kam degjuar qe ke formuar nje grup muzikore?
    - Po eshte nje katershe...
    - Po sa veta jeni?
    - Tre...
    ...- Po kush?
    - Une dhe vellai im...
    - Paske nje vella?
    - Jo, pse?

Zysha: Cfare lloj gjallese eshte Delfini??? Nxenesi:Peshkaqen GAY

Dje rraha njerin... Ai iku ne shpi me vrap kurse une ika ne spital!

Bravo te treja te bukura,lol
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nje organizat qe reklamonte ca thithese pluhuri dhe pastrim ajri kishte vendos t'i therras ca qytetar per te bere reklamimin me ane te demostrimit(fshirjes)pa pages per ta reklamuar makinen!Reklamuesja thrret nje numer telefoni dhe fillon:
    -I nderuar,a jeni ju (i thote ne emer)?
    -Po!-ia kthen folsi po ju kush jeni?
    -Ne jemi nga nje organizat blla blla blla,dhe nese jeni i interesuar a mund te vijm te ju dhe te demostrojm kete program?
    -Eu- hidherohet qytetari dhe ia kthen:
    -Po a nuk dini ju gje tjeter pos demostratave bre?Po lena bre qike rehat se mbaruam me protesta e demostrata allahile,jemi lodhur me!
    -I nderuar te lutem me keni keqkuptua!
    -Ty ty ty -e nderpreu i nevrikosur qytetari telefonin!

ps.Kjo nuk eshte barcolet por eshte ndodhi e vertet!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Nje organizat qe reklamonte ca thithese pluhuri dhe pastrim ajri kishte vendos t'i therras ca qytetar per te bere reklamimin me ane te demostrimit(fshirjes)pa pages per ta reklamuar makinen!Reklamuesja thrret nje numer telefoni dhe fillon:
    -I nderuar,a jeni ju (i thote ne emer)?
    -Po!-ia kthen folsi po ju kush jeni?
    -Ne jemi nga nje organizat blla blla blla,dhe nese jeni i interesuar a mund te vijm te ju dhe te demostrojm kete program?
    -Eu- hidherohet qytetari dhe ia kthen:
    -Po a nuk dini ju gje tjeter pos demostratave bre?Po lena bre qike rehat se mbaruam me protesta e demostrata allahile,jemi lodhur me!
    -I nderuar te lutem me keni keqkuptua!
    -Ty ty ty -e nderpreu i nevrikosur qytetari telefonin!

ps.Kjo nuk eshte barcolet por eshte ndodhi e vertet!
    lol.,, e bukur shume : )
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Kthehet vajza nga mergimi dhe shkon te i ati dhe i thot:
    -baba un ne itali kam punu prostitut .
    -cfare ,turp turp turp.
    -baba te kam sjell kte mercedesin per ty dhe per mamim nje garderob te re.
    -po cfar the se kishe punu moj bij atje?
    -prostitut!
    -aha thash se the protestante,ti e di se sjemi edhe aq besimtar pastaj

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Nje dite te bukur me diell kesulkuqja niset per te shkuar tek gjyshja e saj...Ec e ec rruges te fshehur pas nje shkurre sheh ujkun dhe i thote :"Ujk o ujk pse i ke syte kaq te medhenj??" "Per te te pare ty sa me mire"-i pergjigjet ujku dhe iken. Kesulkuqja vazhdon te ece. Ec e ec pas nje shkurreje sheh prap ujkun dhe i thote : "Ujk o ujk po pse i ke veshet kaq te medhenj??" "Per te te degjuar ty me mire" - i thote ujku dhe iken. Kesulkuqja vazhdon te ece. Ec e ec serish pas nje shkurreje sheh ujkun dhe ujku i thote : "Mi goc do me lesh te dhjes rehat apo si e ke hallin?"

XD
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •