a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
E lexova c'ka eshte shkruar ketu me lart!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga wittstar : 07-03-2011 më 18:23
per ate djalin Shqiptar ne Gjermani u be nami ndersa per keta femijet jo .. ah po se ishte NATO ... dmth "zoti" qe i vrau... sa brainwashed duhet te jesh te mos te te vije keq per kete vrasje !!!
nuk thashe qe ka lidhje me Shqiperine lidhja qe bera une eshte se Shqiptari u ndershkua ndersa keta jo , vetem sepse gezojne emrin Nato , nderkohe qe jane te justifikuar kur ne fakt kane bere krim te rende kane vrare femije ... e ti thua pse duhet bere nami ? vetem kjo shprehje na ben te gjitheve kriminela pa e kuptuar fare ...
larja e trurit qe kane bere mediat na ka bere qe tna vije shume keq per dy ushtare e mos kemi pike meshire per disa femije ...
fatkeqsisht nuk jane as te paret as te fundit. shpirti ti prehet ne paqe. sa per nato kam pare nje emision ku thyhej qe eshte teper veshtire te mbrohen civilet sepse talibanet ndodhen & jetojne midis civilve. eshte vertet luft e ashper sepse eshte veshtire te identifikohet armiku.
I LOVE GOD
j&g
Afganet apo kushdo qofshin ato, duhet ta zhvillojne luften e tyre aty ku nuk ka femije se prandaj ndodhin keto gjera. Nuk i ruhesh dot NATO-s duke u fshehur ne zona te banuara, se fundja e fundit ushtareve te NATO-s u dhimsen me shume femit e vet qe sulmohen nga kamikazet ne Amerike, Londer, Spanje etj , se sa femijet e Afganeve, Talebanve, etj .
Bile mendoj qe para pergjesise duhet te vihen Afganet sepse fshihen ne zona te banuara dhe nuk shkojne ne arene lufte apo male.
Epo kshtu e kane kta, me shume vlen jeta e 1 ushtari amerikan sesa jeta e krejt femijve muslim te botes.
Une jam edhe kunder vepres se Aridit qe vrau ata 2 ushtar, ama kur vriten muslimant gjithmone gjejne nje arsye qofte edhe kur te vraret jane femije gjejne justifikim dicka, ndersa per ata 2 ushtar u ba aq e madhe sa sikur te ishin vra 2 milion ushtar.
Paqë
Krijoni Kontakt