Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    nuk thashe qe ka lidhje me Shqiperine lidhja qe bera une eshte se Shqiptari u ndershkua ndersa keta jo , vetem sepse gezojne emrin Nato , nderkohe qe jane te justifikuar kur ne fakt kane bere krim te rende kane vrare femije ... e ti thua pse duhet bere nami ? vetem kjo shprehje na ben te gjitheve kriminela pa e kuptuar fare ...

larja e trurit qe kane bere mediat na ka bere qe tna vije shume keq per dy ushtare e mos kemi pike meshire per disa femije ...
    Po ty si nuk te degjova te besh namin per nje person qe u vra sot ne banesen e tij ne Brooklyn ne New York, nga nje hajdut qe ju fut ne shtepi. Larja e trurit na ka bere qe mos ndjejme dhimbje per ata qe vriten ne New York.

Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    Epo kshtu e kane kta, me shume vlen jeta e 1 ushtari amerikan sesa jeta e krejt femijve muslim te botes.

Une jam edhe kunder vepres se Aridit qe vrau ata 2 ushtar, ama kur vriten muslimant gjithmone gjejne nje arsye qofte edhe kur te vraret jane femije gjejne justifikim dicka, ndersa per ata 2 ushtar u ba aq e madhe sa sikur te ishin vra 2 milion ushtar.
    Cudi si nuk vjen ne Shqiperi ndonje helipokter amerikan tu leshoj rraketa femije mysliman duke lozur futboll para pallatit.

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Cudi si nuk vjen ne Shqiperi ndonje helipokter amerikan tu leshoj rraketa femije mysliman duke lozur futboll para pallatit.
    ncncn

a din cka u thuhet njerzve qe arsyetojne vrasjet e femijeve?

ps Kujdes se mos po gabojne udhen duke shku ne Afganistan i bien nga Shqiperia dhemos po leshojne raketat mbi ty.
    Paqë

Sensual
    Anëtarësuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    oj qyfyre me ngaterron me ndonje qe mbron myslimanet ... ajo qe them une ska lidhje fare me ta .. por flas nga ana humane .. ne bote sot ka shume njerez qe financojne si ameriken por dhe kundershtaret e saj myslimane ne te njejten kohe ..e pse e bejne kete .. qe te fitojne financiarisht nga dy palet ... kur dy zihen .. i treti fiton .. keshtu qe mos mendoni se po tregoheni te zgjuar se po mbroni ameriken apo myslimanet ... se te dyja paleve ua kan futur bankieret e zgjuar te forcave te erreta boterore sioniste(cifute ashkenazi) ... everything is a show to make the society blind

just my opinion ...lol se mos hidheni perpjet .. se skam nerva me u marr me ju ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Enii : 10-03-2011 më 14:10

Citim Postuar më parë nga Enii Lexo Postimin
    oj qyfyre me ngaterron me ndonje qe mbron myslimanet ... ajo qe them une ska lidhje fare me ta .. por flas nga ana humane .. ne bote sot ka shume njerez qe financojne si ameriken por dhe kundershtaret e saj myslimane ne te njejten kohe ..e pse e bejne kete .. qe te fitojne financiarisht nga dy palet ... kur dy zihen .. i treti fiton .. keshtu qe mos mendoni se po tregoheni te zgjuar se po mbroni ameriken apo myslimanet ... se te dyja paleve ua kan futur bankieret e zgjuar te forcave te erreta boterore sioniste(cifute ashkenazi) ... everything is a show to make the society blind

just my opinion ...lol se mos hidheni perpjet .. se skam nerva me u marr me ju ...
    Lufta ka pasoja dhe nje nga pasojat jane vrasjet e civileve te pafajshem, pleq e plaka e femije. Forcat e NATOs kane vrare dhe kosovare gabimisht gjate luftes me Serbine.

Vrasja e atyre femijve nuk ka te bej as me fitime e as me perfitime, ishte thjesht nje gabim. A duhen denuar ata qe e ben? Po them une, po jo per vrasje me qellim.

Mos mendo se tregohesh e zgjuar duke perdorur "lol'

P.S. dhe ne vend te "just my opinion" mund te kishe perdorur dicka ne shqip se ka plot menyra per ta then. nuk dime te gjithe anglisht

Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    ncncn

a din cka u thuhet njerzve qe arsyetojne vrasjet e femijeve?

ps Kujdes se mos po gabojne udhen duke shku ne Afganistan i bien nga Shqiperia dhemos po leshojne raketat mbi ty.
    Nuk kane pse leshojne rraketa ne Shqiperi, se ne Shqiperi nuk ka lufte. Po vrane ne Shqiperi do jete vetem me urdher, se nuk shkon rraketa gabimisht nga Afganistani ne Tirane.

Arsyetim, do te thote qe te tregosh arsyen pse ndodh dicka. Cdo ndodhi ka nje arsyetim, pervec ndonje rasti te rralle te pashpjegueshem.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •