Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 46 prej 111 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 451 deri 460 prej 1106
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Nese nje trushperlare shqiptar ka bere nje krim, kjo sipas teje e arsyeton thenjen e Anton Mu..tit

se duhet tu rrjepet lekura 1900.000 shqiptareve Muslimane?

Si ta kap sateliti ty kete pune ??!!

ë0ë0ë ???!!!
    Mos u merr ti me antona,ky eshte i treti rast qe disa majmun per hater te sllavit vrasin miq te popullit ton,kjo eshte e pa falshme.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    fajin e ka vet europe kurva qe ju dha strehim mutave
    Oh injorant.

Po si u fut ne aeroport apo ne autobus me arme ky njeri ?!
    A nuk duhet kontrolluar se pari ??

Une kam qene ne Bonstill te amerikaneve ne Ferizaj, ata ç'fare kontrolle me ben vetem se breket nuk mi kane zhveshur !!!

Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Prishtina C,BND e as qeveria Gjermane nuk eshte e cmendur te organizoi komplote kunder SHBAve,ekstremistet islamik kan rekrutu musliman te bardhe (europian)te cilet e kan me te leht te levizin dhe kryejn akte terroriste.Per ket rrezik kan shpreh shqetsime sherbimet sekrete CIA,MI6,BNDetj MOSAD dhe ministri i punve te jashtme te izraelit kan qen me specifik ata kan permend rrezikun nga vehabistet e maqedonise,kosoves,sangjakut dhe bosnes.
    Ne hetmet e vrasjes ne fraport eshte e perfshire edhe FBI.

Po pikerisht per ket arsy mund te jet nje montime i icli do te sherbej si arsytime per ti luftuar dhe parandaluar rreziqet qe mund te vijne nga te bardhet terorist te evropes por pse te perdoren shqiptaret per llogari te sherbimeve te fshehta Amerikane gjermane e Izraelite .

Kjo qe potencive ti vetem sa e perforcone ate se mund te jet nje montime i ketyre sherbimeve per ta perdore si preteks per ta luftuar dhe parandaluar me te keqen e madhe qe do te mund te vinte sipase ketyre sherbimeve por pytja shtrohet pse u zgjodhe te perdoret nje shqiptaret nga keto sherbime .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga muslim_ks Lexo Postimin
    Oh injorant.

Po si u fut ne aeroport apo ne autobus me arme ky njeri ?!
    A nuk duhet kontrolluar se pari ??

Une kam qene ne Bonstill te amerikaneve ne Ferizaj, ata ç'fare kontrolle me ben vetem se breket nuk mi kane zhveshur !!!
    po se sjane te gjithe te zgjuar si ty te mendojne se ne aeroport futet dikush me arme
    shihet si ka perfundu franca nga ju arabet
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Ti njëher u perpjeke ta hedhësh dikund andej nga shqiperia kete person duke harruar se te gjithe jemi shqiptar, tash pasi qe u dhan argumente dhe u konfirmua se ai eshte nga Kosova, po jep "shije" tjeter per kete peron. Nuk mund te kalohet edhe aq lehtë. Jo pse ky person bëri kjametin, te vraj njeriu keq eshte mjaft dhe dhimbje per çdo vrasje, por ju jeni keshtu, them ju pasi qe ti dhe shumë te tjerë qe jeni ne kete forum aspak nuk dalloni nga ai. Ne shume shkrime une lexoj nga ju ku vritni dhe goditni te krishteret dhe kryesisht amerikanët, pastaj vjen ne radhë vatikani dhe europa, mundesisht edhe katolikët qe janë në Kosovë duke filluar nga kleri don Lush Gjergji dhe don Shani, dhe perfundoni duke "vrarë" Nënë Tereze dhe drejt ne ferr!!. Vrasjet dhe terrori nuk eshte vetem me arme dhe zjarrë, por edhe kur vret me fjale, fyen ne shkrime ne urrejtje dhe thirrje per urrejtje.

Ky link deshmon se nuk eshte i vetmi ai far Arid Uka apo Abu Reyyan!!

http://www.forum-islamik.com/forum/s...-e-Frankfurtit
    Keta te mjer e kan ne shenjester cdo gje shqiptare,dhe cdo gje qe eshte pro shqiptare,kurse sa u perket kristianeve sllav keta te mjer jan miq me ta,bile me par martohen me nji magjup musliman apo nji sllav kristtian se me nji shqiptar kristian,shqiptari kristian ketyre u pengon aq teper,sa qe u eshte ber si fantazme shpirt keq,a nji sllav kristian per keta eshte normale.Keta jan te paguar kryekput nga rusia per te mashtru dhe pregatit do te ri per me ba mu..tshtihane,dhe me punu kunder shqiptareve.

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    fajin e ka vet europe kurva qe ju dha strehim mutave

Kujt i jep Evropa strehim nuk vendose ti keshtu qe mos te hyjme ne idiotizma te tilla se fundi i fundit ky djali ka lindur dhe esht rritur ne Gjermani-Evrope dhe si rezultat esht produkt i Evropes dhe Gjermanis e cila nuk duhet te shpetoje pa dhen llogari per ate se si esht e mundur qe nje i ri 21 vjeqare te ket Perespektive Teroristi ne Gjermani

Citim Postuar më parë nga Sylwia Lexo Postimin
    The admiral, perderisa edhe ministri tha se nuk qendron prapa tij ndonje grup radikal, atehere eshte shume e mundshme qe te jete kjo qe e thashe me lart.
    Nuk eshte hera e pare qe ka njerez qe bejne sulme te tilla pa pasur lidhje me asnje organizate terorriste.

Teori si ajo qe thua ti, mund te nxirren me qindra dhe per cdo krim. Meqe punonte ne aeroport, ka mundesi qe sapo kishte fshire sallen e pritjes aty dhe ket aamerikanet i hodhen letren e cumcakizit. Kshuqe ky u acarua dhe i qelloi me pistoleten qe ju gjend rastesisht ne xhep.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar më parë nga Traboini Lexo Postimin
    Nje minut heshtje eshte teper e thjeshte dhe nuk don te thote shume. Nese kjo behet nga zemra, por kam frige se behet nga friga se si do te reagoj perendimi. Duhet asgjesuar vahabistat ne trojet shqiptare nese doni te tregoni se doni perndimin e jo arabine. Fjalet skane vlere. Pa pyetnje nje here veten pse Hashimi i mori ne qeveri 4 ministra nga partia islamike. Pse lejohet ky fanatizem dhe anti-krisherizem ne Kosove dhe Maqedini? Pse mbrohet lehja e imam Krasniqit? Eh?

Sa i perket perberjes se qeverise, qeveria e Kosoves i permbush me shume konventat demokratike se te gjitha shtetet tjera demokratike, cfare nuk gjen ne parlament, shkije, maxhup, gabel, qergash.

Kosova eshte shtet demokratik, e si shtet demokratik nuk mundesh me ia ndale fene askujt, secili ka te drejte te shprehet i lire, e te besoje ne maca, maqorra, motorra, traktora.

Problemi ne Kosove eshte se populli eshte ne tranzicion e siper, nga vuajtjet, torturat, shantazhet per ne liri dhe demokraci. Nje pjese dermuese u mungon arsimimi u mungon ideologjia e lirise. Demokracia nuk eshte nje definicion qe mund te te lepitet ne balle dhe behesh demokrat e i civilizuar. Civilizimi i ka rrenjet e thella, civilizimi eshte me sjelljet dhe jeten tende ta duash e ta ruash lirine, shtetin, bashkombasin, civilizim eshte te reprezentosh e te krenohesh me kulturen tende.

Populli duhet te vetedijesohet ne ate menyre qe te ndaje te keqen nga e mira, duhet te dalloje se cfare i sjell te mira duke menduar qe me ate sjellje e gjithe shoqeria do te kene dobi. Kur njeriu arrin kete vetedijesim, edhe nese te dalin 700 talebane nuk do te mund te shtyejne te hudhesh ne ere.

Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    ne comcast thuhej qe kishte 40 vjet ne gjermani familja e tij keshtu i bie i lindur ne gjermani. i rritur ne nje vend kaq moderrn edhe kaq i trashe and tru shplare turp.

Turp edhe per shtetin Gjermane ky esht produkt i gjermanis keshtu qe edhe konsekunecat i takojne gjermanis

Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Kujt i jep Evropa strehim nuk vendose ti keshtu qe mos te hyjme ne idiotizma te tilla se fundi i fundit ky djali ka lindur dhe esht rritur ne Gjermani-Evrope dhe si rezultat esht produkt i Evropes dhe Gjermanis e cila nuk duhet te shpetoje pa dhen llogari per ate se si esht e mundur qe nje i ri 21 vjeqare te ket Perespektive Teroristi ne Gjermani
    Terrorist behesh ku te duash. Ka qe rriten ne mes te Amerikes dhe sulmojne ushtaret Amerikane per ti vrare. Varet se si rritesh e kush te rrit. Varesh me ke rri, e a je ne rregull nga trute.

Faqja 46 prej 111 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •