Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 35 prej 111 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 341 deri 350 prej 1106
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Ti shoki qenke njeri i pa par,ne forum munde te ket gjdo gje ,por kurr njerz qe urrejn pa arrsye,dhe duhesh me pastru fjalorin dhe mos provoko.

Aktin dhe frasjen edhe un e denoj,sepse populli kosovar nuk esht taliban .

Nje thenje:

kurr nafta burron,

edhe qengji lufton.
    si kurre nuk u burroka nafta? Flit shqip se nuk kuptohesh fare. Apo je ndonje i huaj qe sapo ka mesuar shqip e mezi i lidh fjalite? Nuk lidhet vepra e nje personi me popullin, prandaj nese une ate person qe vrau ushtaret e mallkoj, nuk kam mallkuar vetveten!

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga 2011 Lexo Postimin
    me kujtohet nje thenje e ish kryeministrit te ndjere serb "i qofte toka e lehte " te ekte thene SHQIPTARET HERE DO KUR DO DO IA KTHEJNE PUSHKEN AMERIKANIT me duket se ky eshte nje fillim ,Zot na ruaj !!??
    Ka pas thon edhe i ndjeri Adem Jashari (paqja qofte me te) "kur ti largoni shkijet pastaj duhet ti largoni dhe fundrrinat dhe ekstremistet taliban", dhe si duket tjeter zgjidhje nuk ka...pavarsine e morrem, tani me juve duhet dhe me iu kthy te vendi ne Arabi e atje behuni kurban me madeshtine e ideologjise tuaj.

Citim Postuar më parë nga vajz Lexo Postimin
    Atehere, duke qene se ti mendon qe ato kane qene vrases dhe masone dil ketu dhe thuaj qe une e denoj ndihmen nga vrases dhe masone amerikane ne 1999 ne Kosove.

nqs ti pranon ndihmen kur ke nevoje por i quan vrases kur nuk ke me nevoje (per momentin) kjo do te thote qe ti i nderron mendimet sipas interesit. Kjo quhet pabesi.

Xi !

Perseri un,

Lufta ne Kosovë, ishte e drejt.

Lufta n'Afganistan e Irak, jan luftera te padrejta.

Tash,.. çfar ?

Tash nuk me lejon morali etik, morali fetar e njerzor qe me nje te mir qe kaber Amerika, ta perkrahi ne padrejtesit dhe krimet qe i ben ajo kunder vllezerve tan musliman, pse vllezer ? Ata shqiptar s'jan ! Jo s'jan shqiptar, por edhe un si 90% e shqiptareve jemi te tille, musliman qe besojm njesoi ne nje liber qe quhet Kur'an !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Je vetëm një burracak dhe këto fjalë vec e konfirmojnë, ashtu si ky shoku yt që vrau këta njerëz që angazhohen ditë për ditë për të ruajtur vlerat e qytetërimit kundra legenava që hidhen në erë dhe vrasin prapa shpine.

Do vijë dita, mos u merakos, që do ju shporrim nga shqipëria 1 nga 1 e do ju shpiejm aty ku e meritoni.
    Burracak ?????????? UN BURRACAK ???????????

Ok , ja po ta bej qefin.

O Vllazen musliman,... amerikanet mir ua bejn qe bombardojn femi nga ajri, sepse keshtu vrasin trimat ! Mir ua bejn edhe civileve qe gjoja po i ngaterrojn me taleban. Mir ja kan ber edhe 1 milion irakianeve qe i vran e qe ua prishen ter ekonomin. Po de, mir ua beren ! Amerikanet jan miq te tan, na kan çliruar e tash jemi me ameriken çfar do t'beje ajo, yeah ! Posht shqiptaret e besimit islam

PS: A u bera tamam burre tani ? …Te pelqeu ?
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin

Xi !

Perseri un,

Lufta ne Kosovë, ishte e drejt.

Lufta n'Afganistan e Irak, jan luftera te padrejta.

Tash,.. çfar ?

Tash nuk me lejon morali etik, morali fetar e njerzor qe me nje te mir qe kaber Amerika, ta perkrahi ne padrejtesit dhe krimet qe i ben ajo kunder vllezerve tan musliman, pse vllezer ? Ata shqiptar s'jan ! Jo s'jan shqiptar, por edhe un si 90% e shqiptareve jemi te tille, musliman qe besojm njesoi ne nje liber qe quhet Kur'an !
    Asht interesant me postimet tuja,ne gjitha temat,je magar,por tash ke fillu me u bamushkë,se magari pas kalimit te nje shum te gjat behet mushkë,e mos shkruj me ne emer te shqiptareve,se nuk ua din vllaznit shqiptareve,po ti lypi vllaznit tu andej kah gabelistani.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Burracak ?????????? UN BURRACAK ???????????

Ok , ja po ta bej qefin.

O Vllazen musliman,... amerikanet mir ua bejn qe bombardojn femi nga ajri, sepse keshtu vrasin trimat ! Mir ua bejn edhe civileve qe gjoja po i ngaterrojn me taleban. Mir ja kan ber edhe 1 milion irakianeve qe i vran e qe ua prishen ter ekonomin. Po de, mir ua beren ! Amerikanet jan miq te tan, na kan çliruar e tash jemi me ameriken çfar do t'beje ajo, yeah ! Posht shqiptaret e besimit islam

PS: A u bera tamam burre tani ? …Te pelqeu ?
    qka po te han palla ty per femijt e nji vendi,kur femijet tan jan vra,ato vllaznit tu vetem sa e kan perkrah vrasjen e femijeve tan,ti flet si naj i semur psiqikisht.

Akoma me cingerima ju?
    Boll tani me keto se na plaset! Te vjen turp qe je shqiptar kur sheh sjellje te tilla kundra njeri tjetrit...Ne vend qe te bashkohemi dhe te shprehim nje keqardhje per nje rast te tille, dhe te diskutojme si njerez te kulturuar, dhe te kuptojme se njerez si puna e ketij vrasesit; jane turpi i gjithe muslimaneve dhe shqiptareve te vertete, per fat te keq fillojme e shahemi me njeri tjetrin; eshte Turp !

"Fali o Zot, se nuk dine cfare bejne" (Jezusi/Isaia)

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Ju 2-3 veta qe i keni vene detyre vetes te mbushni kete teme me fjalime islamike.
    Ju qe doni te beheni te rendesishem me zor --> Shoqeria Shqiptare ju ka shumezuar me ZERO!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Ilirian, emer i cuditshem per nje arab! Emrin e ke te nje njeriu te "lire", mirepo zemren e paske te pushtuar nga ideologji te percudnuara. Nese qellimi yt eshte te mbrosh kauzen islame, atehere po te informoj se pjesetaret te fese tende kane problem me: Filipinen, Tajlanden, Kinen, Indine, kjo sa per fillim e vazhdon me shtetet evropiane kurse "qershia ne torte" eshte Amerika per ju. Ke zgjedhur te behesh avokat i nje ceshtjeje te veshtire per t'u mbrojtur! Ne fund te fundit kush je ti dhe ne shqiptaret ne pergjithesi qe t'i shesim moral botes dhe t'i tregojme se Amerika po i shkelka te drejtat e pjesetareve te nje feje diku neper bote?

Na can t.rapin. kta kosovaret e maqedonsat me fene e tyre te dhjer. shkoni mor hajdara e hasana kputni qafen ne arabi e bangladesh mos na cani si shume derrasat.

ksaj i thon aha buken, permbys kupen. sikur te mos kishin nderhy amerikanet atehere bthen e sorres kishit per te ngrene. ndersa tashi shkoni i vrisni (tentativa e TRETE deri tashi).

Faqja 35 prej 111 FillimFillim ... 2533343536374585 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •