Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 31 prej 111 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 1106
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Dmth,.. paskan qen vrasës edhe keta ?
    si mendon ti, ushtaret amerikane qe u angazhuan ne sulmet ajrore te NATOs kunder Serbise, ishin vrases apo jo?

akoma s'je pergjigjur nesi ti e denon ndihmen Amerikane per clirimin e Kosoves pasi ti e quan ate qeveri masone
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga vajz Lexo Postimin
    si mendon ti, ushtaret amerikane qe u angazhuan ne sulmet ajrore te NATOs kunder Serbise, ishin vrases apo jo?

akoma s'je pergjigjur nesi ti e denon ndihmen Amerikane per clirimin e Kosoves pasi ti e quan ate qeveri masone

Vajz e nderuar ketyre Vahbistav nuk ju interson a na e cliruan vendin apo jo.
    vehabistat kinse human se amerikanet po i maltretojn irakienet. Arabia don ti shfrytezon te gjith muslimanet ne bote kunder amerikes.
    Por i then le te ket kujdes tek shqipetaret se egziston mundesia qe ti kthehen kunder

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Postime
    26

shume i deshpruem

Sipas disave po del se edhe lufta qenka ba ne baza fetare nese kjo eshte e vertete athere kjo liri eshte e rrzikshme.Edhe nji,, akademik,, i Prishtines dikund ne nji liber pat thane se uçke eja eshte nji urdher Kuranor.Pse tani po çuditemi per keto çudira qe po ndodhin.

Citim Postuar më parë nga vajz Lexo Postimin

Nese edhe ne serbi kan vrar femij te vegjel, ata mbesin vrasës.

http://botasot.info/def.php?category=13&id=106978

Lufta ka ligje shume strikte ne mos e paqe dit.

Un se denoi ndihmen e askujt. Un e denoi krimin çfar do qoft ai. Ky shqiptari ka ber krim, kunder disa njerezve qe ishin angazhuar per te kryer krime tjera.

Ndihem keq per nje gje,.. qe vrasesi eshte shqiptar, kjo sa per te qen diplomat.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Dmth,.. paskan qen vrasës edhe keta ?
    Po kta kan shku te shpetojn popullin nga ato grupe ekstremste dhe kujdes kur te thuash paskan qen vrases.
    Amerikanet kan mbrojtur dhe do te mbrojn drejtat e njeriut pasi qe ata ja kan dha vetes ket mision.
    Tregom ti mu pse ja futen avjonet ne kullat binjake qa ju bani amerika ktyre ekstremistve idiot.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Akti i një individi nuk ndikon në miqësinë e thellë SHBA-Kosovë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara i bashkohet Qeverisë dhe popullit të Kosovës në dënimin e sulmit të të mërkurës në Frankfurt të Gjermanisë, që mori jetën e dy amerikanëve dhe plagosjen e dy të tjerëve- thuhet në një deklaratë të lëshuar nga kjo ambasadë.
    “Mendimet tona janë me ata që u plagosën dhe familjet dhe miqtë e të gjithë atyre që u preken nga kjo tragjedi. Ne u shprehim ngushëllimet tona më të thella familjeve për këtë humbje”, thuhet në deklaratë.

Ambasada e SHBA-ve në Prishtinë, në emër të popullit amerikan ka falënderuar Qeverinë dhe presidentin e Kosovës për deklaratat e tyre të ngushëllimit dhe të përkrahjes në këto çaste, duke thënë se janë “të vetëdijshëm se populli i Kosovës është gjithashtu i tronditur me këtë krim neveritës që është një fyerje për vlerat dhe traditat e popullit shqiptar”.

“Akti i një individi të vetëm nuk do të ndikoje në asnjë mënyrë në miqësinë e thellë dhe të qëndrueshme mes dy vendeve tona, ose në marrëdhëniet jashtëzakonisht të ngrohta dhe të ngushta të popujve tanë dhe qeverive”, thuhet më tej, ndërsa gjatë të enjtes dhe të premtes ftohet popullata për të nënshkruar librin e ngushëllimit në ambasadën e SHBA-ve në Prishtinë. /Telegrafi/
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Ti shoki qenke njeri i pa par,ne forum munde te ket gjdo gje ,por kurr njerz qe urrejn pa arrsye,dhe duhesh me pastru fjalorin dhe mos provoko.

Aktin dhe frasjen edhe un e denoj,sepse populli kosovar nuk esht taliban .
    O Dijetar, taliban jane qe nuk kane te bejne asgje me traiten muslimane te shqiptareve e as turqeve historikisht.....C'ke ty qe te dhemb edhe ti je taliban si Iliriani, Gimche....prandaj te djeg?

Ja kush jane talibanet
    http://www.forum-islamik.com/forum/s...-e-Frankfurtit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Ja kan montuar asht rren.

Faqja 31 prej 111 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •