Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 10 prej 111 FillimFillim ... 891011122060110 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 1106
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Rreth 4 mijë shqiptarë bëhen grekë
    Rreth 4 mijë shqiptarë bëhen grekë

Nënkryetari i Këshillit të Lartë të Drejtësisë, Kreshnik Spahiu.

Në Shqipëri, nënkryetari i Këshillit të Lartë të Drejtësisë, Kreshnik Spahiu, i ka propozuar Drejtorisë së përgjithshme të gjendjes civile që të kryejë kontrollet e saj, pasi nga verifikimet në gjyqësor rezulton se ka shkelje të rënda.

"KLD po vijon verifikimet. Numri i qytetarëve që kanë ndryshuar kombësinë me procese gjyqësore është 3900, afër 4 mijë. Por nga informacionet që kemi nga gjyqësori kjo mund të jetë maja e ajsbergut pasi ndryshimet mund të jenë bërë në mënyrë administrative. Kërkojmë nga gjëndja civile që të bëjë verifikime", ka deklaruar Spahiu.

Spahiu sjell si fakt të shkeljeve me regjistrat e gjendjes civile në Tiranë, ku nga e njëjta zyrë certifikata e një personi ka dalë njëherë me kombësi greke dhe njëherë me kombësi shqiptare. Disa qytetarë shqiptarë, që me origjinë kanë qenë shqiptarë, vetëm sepse kanë lindur në Gjirokastër shënohen me kombësi greke. Pastaj ka raste kur zyra e gjendjes civile të njëjtit person njëherë i ka dhënë kombësi shqiptare dhe njëherë greke, thotë Spahiu.

Numri dy i KLD së deklaron se, duhet të përfitohet nga shtyrja e përkohshme e rregjistrimit të popullsisë. "Të pritet vendimi i Gjykatës Kushtetuese për kushtetueshmërinë e ligjit të gjendjes civile, të bëhën ndryshime në ligjin për regjistrimin e popullsisë dhe një verifikim i falsifikimeve dhe abuzimeve në regjistrat e gjendjes civile", ka theksuar Spahiu.

O shqiptar denojeni kete akt te shumtum,kete tradheti.
    Pse po merzitesh he burr ,po ne vend se te gezohesh ku te pakten llumi i shqiptarve tregohet se c llum esht grek apo serb sesht me rendsi .,e rendsishme esht ta kuptojm se nuk esht shqiptar ...qfar te duhen ne numer kur si ke as ne gezime e as ne dit te veshtira.
    Te ju jet rrug e mbar atyre qe ju esht ber gjaku uj.
    RR.S grekofile serbofil bashk te vejn e mos u dukshin kurre ne token e Arbrit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Po normale qe une i falemenderohem shum...keti shqiptari te madhe....
    Cka rrezikuan ushtaret amerikan jeten?!!!,ata more injorant sulmuan nga larte,UCK ishte ajo qe luftoj dhe vdic per kete atdhe e jo amerikanet.
    Ec more ec se ti garant je nja greko fil,qe dita e dites jeni duke u shkombetarizuar e ketu neve na flisni per patriotizem phu...
    vazhdoni te luftoni kunder vetes se mire e keni zene
    Une jam shqiptar 100 karat shoku, por taleban nuk jam.
    Kur ka qene koha per ta shkrepur, nuk e kam shkrepur kunder miqve te mij, por kunder atyre qe jane fatkeqsia e kombit.
    Boll te replikova se tu rrit mendja tash.
    Shko se te erdhi ora e faljes
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga freiheit Lexo Postimin
    Thuaje edhe ti nje fjale ngushullimi per ata dy pilotet qe u vrane prej atij zagarit tone, thuaje se s'te gjen gje dhe ne shqiptaret e kemi zakon ne te tilla raste.

Dhe mos shkruaj tema te tilla percarese, e car do te thuash me ate ti? qe ju te kosoves jeni me shume shqiptare? Po tradhtar ka si tek ne ashtu dhe ne kosove.

Juve keni pranuar ate flamurin me dy ngjyra te serbise dhe deri para se ti liberalizoheshin vizat shqiperise merrnit viza serbe.
    Ata qe jane bere greke tek ne jane ose greke vete, ose tradhtare dhe nuk perfaqesojne as ortodokset dhe as jugun e shqiperise.
    Une thash qe me vjen keq qe ka ndodhe vrasa,por une thash qe nuk duhet te nguteni e te flisni fjale boshe.
    Jo more plako une nuk e kam pranuar ate flamur te gabelve,truqve.serbve,ate e kan pranuar politikanet tan servil dhe te shkombetarizuar,qe une cdo dite i kritikoj dhe ngri zerin kunder tyre.
    Ke has ne nje person te gabuar nese mendon,qe une pajtohem me simbole anti kombetare,edhe nje te kesh te qarte ato simbole anti kombetare qe i kem me emrin e Zotit do ti shkaterrojm dhe do ti kthejme simbolet kombetare.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Obama: Jam i indinjuar për sulmin

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës denoi vrasjen e dy ushtarëve amerikanë në aeroportin e Frankfurtit.

“Jam i trishtuar dhe i indinjuar nga ky sulm u shpreh presidenti Obama. Nuk do kursejmë përpjekjet tona për të mësuar si ndodhi ky akt mizor” shtoi ai.

Shefi i shtëpisë së bardhë nuk pranoi pyetje nga gazetarët lidhur me sulmin në Frankfurt.

(m.a/News24/BalkanWeb)
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    vazhdoni te luftoni kunder vetes se mire e keni zene
    Une jam shqiptar 100 karat shoku, por taleban nuk jam.
    Kur ka qene koha per ta shkrepur, nuk e kam shkrepur kunder miqve te mij, por kunder atyre qe jane fatkeqsia e kombit.
    Boll te replikova se tu rrit mendja tash.
    Shko se te erdhi ora e faljes
    Po te djege...po normal qe te djeg...se ti e ke mizen pas veshi,ti ndoshta je njeri prej atyre 4000 mij persona qe jan bere grek,dhe per kete te djeg....

Posht greko filet,serbo filet,posht njerezit qe shiten patriota,e ne shpirt jan tradhetar.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Komentet jane komplet te teperta tani. Jam i sigurte se do te degjojme serisht ne te ardhmen te tilla histori.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Disa, MJAFT me se na merzite.
    Ke turp apo jo ti, ne qe ndihemi Shqiptar jemi te turpruar sot!

Citim Postuar më parë nga freiheit Lexo Postimin
    Forumi ka nevoje per spastrim urgjent nga pjesa me e madhe e atyre qe figurojne tek forumi i myslimaneve pasi jemi kthyer ne nje forum vahabistesh dhe antiamerikanesh.
    Shume dakort. Kjo qe ndodhi sot duhet te jete hera e pare dhe e fundit!
    Nese akti i kryer ishte terroriste islamike, ne vete duhet te marrim hapat e para qe ti shmangemi ketij lloj akti ne te ardhmen, duke filluar pikerisht me denim shoqeror. Mbylljen e forumit mysliman, toleranca fetare, dhe cdo shkrim qe merret me to. Mjaft me!

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga ulne Lexo Postimin
    te lexosh komentet ne foxnews atehere kupton cfare demi na ka bere ky I pabese.
    Me ra n'sy i koment, me "pak ofendusi" .. ndaj "atyre" kam qef te thom por per fatkeq jemi te gjith brenda:

"How's Bill Clinton feeling about protecting those "Ethnic Albanians" now."
    D'Oh!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2011
    Vendndodhja
    Shkup-Çamëri
    Postime
    96
    Me shume perngjan si nje mafioz se sa nje fetar extremist .

Faqja 10 prej 111 FillimFillim ... 891011122060110 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •