Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 94 prej 111 FillimFillim ... 44849293949596104 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 931 deri 940 prej 1106
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    "rasti i Aridit eshte thjesht ai i nje ekstremisti, nje fenomen ky jo i papranueshem po te shohesh rrjedhen e zhvillimit te radikalizmit ne rradhet e disa besimtareve myslimane ne Kosove e Maqedoni. Nuk eshte rast sporadik, eshte hera e trete dhe bertet qarte qe eshte nje prelud i ngjarjeve me shqetesuese qe mund te ndodhin ne te ardhmen."

po citoj Darius apet.

ku asht kosovaro-fobia aty
    Fenomen jo i papranueshem? Pse kush po e pranojka kete fenomen, se sjam tu marr vesh une. Edhe pse ky eshte thjesht nje emigrant, ky fenomen nuk eshte i pranueshem per Kosoven dhe eshte gjykuar nga te gjithe, prej institucioneve deri te qytetaret me te thjeshte. Qashtu derjans.

Jeni duke e paraqitur Kosoven me keq se Lindjen e Mesme. Rrini cool se nuk eshte puna aq keq.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 10-03-2011 më 13:12

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Fenomen jo i papranueshem? Pse kush po e pranojka kete fenomen, se sjam tu marr vesh une. Edhe pse ky eshte thjesht nje emigrant, ky fenomen nuk eshte i pranueshem per Kosoven dhe eshte gjykuar nga te gjithe, prej institucioneve deri te qytetaret me te thjeshte. Qashtu derjans.
    kush po e pranojka?

qe po fillojm ke gimchja e po e marojm ke ky Besi a qysh e kishte ky.

edhe ky nuk tha qe asth i pranushem per kosoven po per DISA elemente ekstremist qe po shtohen dita dites.

nejse se e zgjata shum si avokat i darius, vec desha em than qe rreziku ekzisto dhe dicka duhet ba.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    kush po e pranojka?

edhe ky nuk tha qe asth i pranushem per kosoven po per DISA elemente ekstremist qe po shtohen dita dites.

nejse se e zgjata shum si avokat i darius, vec desha em than qe rreziku ekzisto dhe dicka duhet ba.
    Po ju e ne Shqiperi a keni ndonje rrezik a jo nga radikalizmat fetare? Si quhej ai Artan apo ndryshe, mandej keni edhe ekstremista fetare edhe ne forum, po s'dua tua permend emrat. Po me vjen cudi me nje te huajin me u shpreh ashtu.

Amerikanet jane prezente ketu, bile me bazen me te madhe ushtarake ne Europe sa e di une, skeni nevoje tu tregoni se kush jane kosovaret e sa i madh eshte radikalizmi dhe kercenimi prej tij, se e dine ne mire se ju qe jeni me emigrim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 10-03-2011 më 13:23

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Darius, fol per Shqiperine. Kam pershtypjen qe pervec tjerash je duke vuajtur edhe nga nje lloj kosovaro-fobie. Ti tash ke filluar te lobosh kunder Kosoves a? Jeni duke e pergjithesuar kete rast ne maksimum. Nuk mundesh ti e askush tjeter permes virtualitetit ta njihni Kosoven me mire se ne qe jetojme ketu. Edhe ne fund te fundit s'keni pse te komentoni per nje kosovar. Barren e marrim ne!
    Pasi jeton siq po thua ne Kosove,besoj se nuk rri mbyllur por edhe del ngapak.Sigurisht ke pare dhe sheh edhe neper rruget e Kosoves tipa te llojit te Aridit.Ose ti frkuenton vetem vendet ku nuk mund ti shohesh keta.Nese kerkon pak me shume dhe interesohesh pak me shume ke per te pare realitetin ne Kosove,besoj se do ndjehesh e zhgenjyer dhe per nje qast do mendosh a jeton ne Arabi apo ne Kosoven qe gjeografikisht eshte ne Evrope.Edhe une jam nga Kosova dhe e di fort mire realitetin ,sidomos fenomenet e ekstremizmit sidomos pas lufte ne Kosove,gjithmone duke u fshehur prapa OJQ-ve me origjine arabe.
    A nuk jane keta mjekrroshet qe me nje gjakftoftesi kriminelesh e bene cope cope varrin e Haxhi Zekes.Keta ende jane gjalle e shendosh ne Kosove dhe fatkeqesisht ka shume te tille.
    Nese nuk ndalohet kjo dukuri e ekstremizmit,edhe ti do jesh deshmitare e akteve te ndyra ne emer te fese,ne nje te ardhme te afert.Shpresoj te mos ndodhin kurre ,mirepo atehere kujtoji keto fjale.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Po ju e ne Shqiperi a keni ndonje rrezik a jo nga radikalizmat fetare? Si quhej ai Artan apo ndryshe, mandej keni edhe ekstremista fetare edhe ne forum, po s'dua tua permend emrat. Po me vjen cudi me nje te huajin me u shpreh ashtu.
    ai artani u arrestu e asht ne burg sot

manej ne rest se ni ekstremist si ky artani qe permen ti vendos me majt naj ligjerat diku ne tiran i mlidhen a si mlidhen 20-30 vete

kurse kur shefqet krasniqi man ligjerat ne prishtin i mlidhen me qindra noshta dhe mijra.

tre sulme terroriste kundra amerikes nga shqiptart dhe ne te tre rastet krejt ishin nga kosova ose maqedonia.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    ai artani u arrestu e asht ne burg sot

manej ne rest se ni ekstremist si ky artani qe permen ti vendos me majt naj ligjerat diku ne tiran i mlidhen a si mlidhen 20-30 vete

kurse kur shefqet krasniqi man ligjerat ne prishtin i mlidhen me qindra noshta dhe mijra.

tre sulme terroriste kundra amerikes nga shqiptart dhe ne te tre rastet krejt ishin nga kosova ose maqedonia.
    Ku po e din bre ti sa i mbledhen Shefqet Krasniqit, se une ketu jetoj e nuk e di? Po a te kujtohen disa foto ketu ne forum ne bulevardin e Tiranes sa "xhemati" lol u kane. me qindra mijera ma merr mendja dhe shume radikale ne pamje.

Ai hoxhe Duka nga Elbasani ishte qe i vishte ata femijet me shami, te kujtohen mbase videot ne youtube edhe ketu.
    Silverwings mos ekzagjero edhe ti shume. Se ka imazh te ri te fetareve ne Kosove eshte e sakte. Sa mund te jete numri i tyre une nuk e di. Ndoshta ti i di shifrat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 10-03-2011 më 13:31

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Rina 87,per te bere keq nuk duhen te jene me miliona,mjaftojne edhe dhjetra te tille.
    Edhe ne Afganistan e Irak ka njerez qe e duan paqen edhe pse jane shumice,mirepo egzistojne ekstremistet dhe terroristet qe nje akt i tyre peshon me shume sesa paqja e ndertuar per vite e shumices se njerezve.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    kush po e pranojka?

Esht mir me mendu njeriu para se te veproj , per pasojat , cka do te ndodh pas atij veprimi, sic e thot popullit , 3 her mendo nje her vepro.

Fatkeqsisht Aridi se ka mendu kete gje , ne nje klim kur edhe te jesh ne te drejt gjykohesh si terorist , kto veprie vetem se e thellojn kete gjykim.

Muslimanet jan te paknaqur , kjo sdo mend per me u pa , paknaqsia nuk esht duke u shpreh ne menyr te sinhronizuar , nuk ka nje ze te perbashket dhe kto veprime te individeve dhe grupeve tregojne ate dobesi, pra individi esht i zen ne fundin e murit dhe ska ku shkon me dhe kur shef se ska ndryshim , ne paknaqsi e ndermerr nje veprim te ktill.

Kur thuhet xhihad , shumica mendojn per luft me arm , jo , xhihad esht edhe te mbaronte shkollen Aridi , te arrinte nje post me te mir (ndegjova paska qen ne fakultet te mjeksis?) dhe pastaj te ndikonte ne menyren e vet per te miren e muslimanve.

Luften duhet ta bejn shtetet muslimane , ka nja 40 e kusur shtete me shumic muslimane, ato posedojn ushtrine e vet , posedojn sherbimet e intelegjences , kan mediume , diplomat ... ekziston edhe konferenca Islamike , Liga Arabe ... keto duhet te ndikojn ne ndryshimin e atmosferes ne bote , tu mundesojn muslimaneve ne bote nje trajtim me te mire dhe pastaj me ndihmen e aparateve shterore te drejtojn gishtin tek problemi i vertet.

Un thell e besoj se kjo gjendje do te ndryshoj , sepse muslimanet prej daljes se Islamit ne drite kan pasur zhvillim ... kjo esht nje periudh e zymt 100 vjecare , qe patjeter duhet te mbaroj , sepse muslimanet perbejn 1/4 e popullsis botrore , me tendenca per tu shtu , muslimanet nuk jan per tu ber crregullime ne bote , por e kan per detyr per te vendos rregullin dhe drejtesin.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Ku po e din bre ti sa i mbledhen Shefqet Krasniqit, se une ketu jetoj e nuk e di? Po a te kujtohen disa foto ne bulevardin e Tiranes sa "xhemati" lol u kane. me qindra mijera ma merr mendja dhe shume radikale ne pamje.

Silverwings mos ekzagjero edhe ti shume. Se ka imazh te ri te fetareve ne Kosove eshte e sakte. Sa mund te jete numri i tyre une nuk e di. Ndoshta ti i di shifrat.

ani masi nuk pe din e lajm ket muhabet

ajo nodh ni her ne vit per dit bajrami

hajt se tash po presim naj sulm terrorist prej shqiptarve te shqipnis qe te te bahet qefi dhe ty

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    ani masi nuk pe din e lajm ket muhabet

ajo nodh ni her ne vit per dit bajrami

hajt se tash po presim naj sulm terrorist prej shqiptarve te shqipnis qe te te bahet qefi dhe ty

Jo nuk me behet qejfi mua per asnje sulm terrorist, gabim je, e aq me pak nese behet nga ndonje shqiptar, kahdo qofte. Por kur te gjykoni, gjykoni pak me arsyeshem dhe me neutral dhe jo te perdoret emri i Kosoves dhe i shqiptareve te Maqedonise, perderisa ato sulme nuk po ndodhin ne Kosove dhe Maqedoni, por ne emigrim, nga emigrantet, shtetas te atyre vendeve.

Kur te flasesh duhet te jesh me korrekt, se kur ka radikalizem ne Kosove dhe Maqedoni, atehere eshte e pamundur mos te kete edhe ne Shqiperi. Nga ato fotot e dites se bajramit mund te dalim ne aso supozime lirisht.

Mos te harroj ta permendi edhe pro-turkun me te madh ne trojet shqiptare Olsi Jazexhi
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 10-03-2011 më 14:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •