Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 58 prej 111 FillimFillim ... 848565758596068108 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 571 deri 580 prej 1106
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Citim Postuar më parë nga alDI Lexo Postimin
    Te marten ne mes te athines 3 hajdut shqiptar kan vrare 2 polic grek, asnje teme nuk gjeta te hapur ne forum per kete ngjarje.
    Kur vjen puna te ky tipi(qe ka lind ne gjermani) qe ja kan shpla trut sherbimet sekrete serbe apo ruse se gjoja po ti vrasesh amerikanet do shkosh ne xhenet, hapet nje teme, ofendohen gjith muslimanet dhe feja e tyre.

Kur del greku dhe ben propagand ne TV dhe thote qe shqiptaret jan te flliqur se shife si vjedhin shife si na grabisin, shife si edhe na vrasin....me vrap ne ngrihemi dhe u themi "mos pergjithesoni se nuk jemi te gjith keshtu"
    Kurse kur vjen puna te muslimanet, coheni te gjith ketu dhe e pergjithesoni ngjarjen duke na futur te gjithve ne nje thes me kete Arifin dhe duke na ofenduar.

Shyqyr qe realiteti i shqiptarve nuk eshte ky i botes virtuale.
    E ke gabim thuhet nga mediat Greke qe mund te jet organizate shqiptare ose Ruse.Por ketu ke shqiptar ne Greqi qe asnjeri nuk shkruajti ne asnje faqe greke as ngushellime per dy djemt.Akoma edhe ne faqet shqiptare qe jane ne Greqi ky lajm kaloji pa asnje koment nga shqiptaret ketu.Edhe kjo pak rendesi ka te shkruaji tjetri nga Amerika per 2 polica grek.Po ashtu mund te vertetohet qe jane grek ata qe i vrane 2 policat.Vertet eshte nje akt qe te vjen keq sepse ke te besh me dy njerey te rinj 22 dhe 23 vjec.
    Ngushellime familjeve Amerikane per kete akt.Mendoj se feja eshte dicka qe nuk duhet te perkrahet nga akte terrorismi por me besimin e tyre ne fene qe u perkahset.Sa per kete njeri qe tentoji kete akt duke vene perpara fene,mendoj se shkollimi i tij edhe familja e tij duhet ta kishte parashikuar rrugen qe ka marr ky njeri.Atehere mendoj se femije gjithmone meson nga prinderit ose nga te afermit per cdo gje edhe per cdo hap.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    Frankfurt: Uka dyshohet të ketë vepruar i vetëm
    Ministri i Brendshëm i shtetit Hes, Boris Rein, tha se Arid Uka ka pranuar se cak i sulmeve të tij ishin ushtarët amerikanë....
    Postuar: 03:49:56 / 03.03.2011

”Hetimet kanë treguar se ai ka vepruar i vetëm dhe se nuk i përket ndonjë rrjeti terrorist”, citon AP deklaratën e Reinit.

Uka ka qëlluar për vdekje dy ushtarë amerikanë, ndërsa ka plagosur dy të tjerë në Aeroportin e Frankfurtit në Gjermani.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Keq ka vepru ky UKA, nuk po me pelqen plani i keti njeriu, edhe pse nuk asht me ndonje rjet terorist.

asht dasht anton kqir trathtarin me hjek e jo ushtart .
    Po besa Anton Kqiren jekto faqe te zeza si puna e Aridit e kane iritu mej fole ato fjale, me te cilat e ka qite ne harrese te kadikuje gjith at te mire qe e ka ba per kosove, tu prite ne kishe te gjith qe paten nevoje per ndime si para lufte si gjate lufte si mas, e tuj shkue ne demostrata ne krye me flamur ne dore.
    Madje kto pune edhe po persriten, qe i treti sulm shqipetar qe bajn ne Amerikan qe na kane shpetue mos me na e tret faren serbet. E pra ne serb nuk po gjendet nje Arid qe te bej terorizem.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga semiri Lexo Postimin
    populli im eshte populli SHQIPTARE MUSLIMAN, sepse po te mos ishte islami sot te gjithe do ishim shkije po fale islamit keni ngelur nje pakic qe pretendoni ti beni grek shqiptaret.

feja eshte rruge e drejte o torollak, a nuk e shihni se jeni zhytur ne prostitucion ,aloolizem ,hajdutllek

dhe ik tani ne greqi se atje e ke vendin ti dhe te tjeret si ti
    Edhe une shqiptar mysliman (kulturalisht) jam, por jo si ti sherbetor i djallit. Ti je ai qe lufton kundra Zotit dhe merr urdhra nga djalli. Feja eshte manipulim i djallit per t'i dhene njerezve udhezime te gabuara gjoja sikur keto ishin nga Zoti.

O njerez

Beni apel mendjes suaj, se me keto qe thuani pa menduar, mund ti plagos me shume se nje shqiptar !

S'eshte ber kiameti qe paskan vdekur 2 amerikan ! Sincerisht po ju them, sa njeri vdes ne bote nga krime te ndryshme,.. mendja nuk ua merr !

E rendesishmja eshte qe shqiptaret te mos perqahën ! E ju çfar po beni mor te mjer ? Po beni apel per perçarje ! Nese vertet nuk duani bashkejetim me muslimanet, formone nje parti dhe kerkoni pjesëtimin e Shqiptareve ne 2 !

Krijone edhe ju Sudanin e jugut ne kufi me greqin !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Jeni bere per te qeshur me,nuk keni vajtuar aq shume,vellezerit tuaj qe jane masakruar nga serbet e greket ,te gjithe e denuam ket akt,perfshire edhe ata qe u perjashtuan,kjo teme u hape jo qe u erdhi qa keq disave,por shfrytezuan rastin meqe kishte te bente lidhur me fene,kjo shihej shume qart cilat postime fshiheshin menjehere e cilat liheshin,Darius moderatori nuk e shikonte drejtesin ,ti fshinte postimet fyerese te dy paleve,por anojke.

edhe mjafte u qaravitet me,se jeni ber per turp.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Dua te u them edhe nje gje disa gjarperinjeve e gjarpereshave ,eshte hapur nga anetari Fatlumi krimet serbe mbi popullsin shqiptare,duke u pare foto femijesh,grash te masakruar barbarish qe te dhimbke zemra ka i shihje,ku ishin komentete keq ardhese aty,rralle ndonje aty ketu kam pare te shfaqin keqardhje,ptuuuuu.

Gjithqka e lidhni me fene,

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    krimi i forumit shqiptare jane modertaoret vet, qe skan haberin se cfare detyra permban pergjegjesia e tyre !!!

...e kam nje shok eshte magjister i drejtesise ketu ne vjene, dhe pardje u takuam, e duke bere muhabet me tregonte "problemet" qe i ka me kojshiken persiper te banesa (pershkak te zhurmes).....e verejta se si ndergjegjesisht ne muhabetin i nderlidhte "faktet" qe ja ka mesuar profesia qe ka, pra, duke me thene se kur i ka trokit tek dera, e permendte edhe kohen saktesisht me minuta.....gje qe ne nje bisede te lire nuk do te ish bash e nevojshme te permendet, por ai e bente kete, sepse e ka ne gjak.

Pra, moderatori duhet ti ket rregullat e forumit ne "gjak", dhe pamarae parasyshe "qendrimin" perzonal, thyerja e rregullave i ka sanksionet e qarta.

Ofendimi i islamit direkt apo indirekt, kercenime perzonale, perhapje te ideve qe ndeshen me vlerat etike dhe morale, eshte shume leht te kosntantohen. Dhe me kete duhet te vijojn verdalle sanksionet, e ndoshta do te ishin perjashteruar apo vere ne pranga gjysma e pjesemaresve ketu....por, sic e ceka edhe me heret, kur qeni nuk e njeh te zotin e vet, atehere ndodhin kesish marrezirash qe jane "unike" tek populli shqiptare, qe nuk hasen jasht, por vetem ne vende te rezervuara si kjo puna e forumit....

Sa per temen ne vete, djaloshi sic duket sa e sa me qarte ka vepruar vetmas, dhe e pat per hajr "trimerine".....sa per ne shqiptaret nuk duhet te lodhena me me kete.

tung
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-02-2011
    Vendndodhja
    Shkup-Çamëri
    Postime
    96
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Shiko ca shkruajne njerezit e djallit, ne toke:

Bobobo, keta jane rrezik shume i madh per ne. O komb, keta do te na hane nga brenda, jo armiqte nga jashte...
    Cfare jeni bere me ate forum si te semure , sidomos ti si moderatore te ndalohet sipas rregullave te forumit te komentosh nga forumi tjeter , pastaj , sa komente i shef aty , mbi 3-4 persona nuk po shofi qe ka ,dhe , edhe njiher gjithe populli shqiptar eshte kunder ketij qe vrau miqt e tane e mos u mundoni ne gjdo postim ti provokoni " indirekt" shqiptaret me perkatesi muslimane , se se pari mua me vjen inat qe nuk jam edhe i orientuar nga feja por jam Musliman dhe ashtu do ngeli .
    Ndryshuar për herë të fundit nga arber. : 04-03-2011 më 06:11

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anëtarësuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Bundesanwaltschaft informoi se:

I riu Shqipetare e ka pyet ushtarin amerokan; me ja ndeze nje cigare,pastaj e ka pyet a shkoni per ne Avganistan.Sa ka kthyer shpinen ushtari e ka gjuajt per vdekje.Pastaj ka hy ne autobus dhe ka gjuajt ushtarin ne krah te shoferit dhe pastaj shoferin.Ka shti edhe ne persona tjere.Pastaj ja ka vene revolen ne balle nje ushtari dhe e ka shkrep dy her.Por magazina i eshte bllokuar.Ky ushtare e ka ndjek dhe diku ne sallen e aeroportit e kan arestuar.Aesya e ketije veprimi ka thene i riu shqipetare ka qene se ka pare nje video ne Youtube ku eshtaret amerikane kane cnderuar nje femer.
    Da steh' ich nun, ich armer Tor,
    Und bin so klug als wie zuvor!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-03-2011
    Postime
    13
    E pra, nuk paska vrare njerez te pafajshem. Ka vrare ushtare qe kane qene duke u pergatitur per te shkuar ne lufte, e per te vrare civile, sic bejne vazhdimisht ne Afganistan.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •