Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 49 prej 111 FillimFillim ... 3947484950515999 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 1106
    Arid Uka, alias Abu Reyann, pranon vrasjet
    http://www.koha.net/index.php?cid=1,7,51249

Shum e dyshimt kjo e ka pranu vrasjen kjo do te thote se shipja e shkret ka mund te jet kapur thjesht duke qen aty dikun ne Aeroport dhe po ashtu te ket pranuar diqka nga presioni i madhe Psiqike qe mund te jet ushtruar mbi te .

Ku jan videot e aeroportit ky aeroprot esht ne milimetra nen kontrollin e Kamerave

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Une e njofe shtetin e gjermanit dhe evropen pake ma mir se ti se jam rritur ketu ne nje shtet gjermane keshtu qe mos me trego ti se qfare shkolle dhe buke te ofrone gjermani ket nuk po e konteston askush

Por nuk ka llogjik te trurit e cila mund te besoje se nje i ri i rritur dhe shkolluar ne Zvicerr Gjermani apo Austri ne moshen 21 vjeqare mund te shfaqesh si terorist e them e kam then se ky esht nje montim i sherbimeve te fshehta sekretet e te cilave truri i shqiptarit esht ende foshnjore per ti kapur/kuptuar
    o ti prishtina wc ti more bir nkejt qorbat po perzihesh msoe biro pucollin e me i hjek qata far xhihadistat pi qeverie,se kjo pun asht bo prej pucollit bashk me rusin per me habit popllin me ket m...t e mos mu marr ma me qivijat e pucollit,maje men biro ktu ka gisht drejt per drejt pucolli me rusin.se pucollit nuk i ha shum per popull aj biro do me e mush at qe ja ka lan nana rusi qe me shkatrru kosoven,se nkoft se nuk ja kryn amanetin jellcinit,kta kan me lifidu si qen,pacen de.se mu dok qe me vete kan me likfidu.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Arid Uka, alias Abu Reyann, pranon vrasjet
    http://www.koha.net/index.php?cid=1,7,51249

Shum e dyshimt kjo e ka pranu vrasjen kjo do te thote se shipja e shkret ka mund te jet kapur thjesht duke qen aty dikun ne Aeroport dhe po ashtu te ket pranuar diqka nga presioni i madhe Psiqike qe mund te jet ushtruar mbi te .

Ku jan videot e aeroportit ky aeroprot esht ne milimetra nen kontrollin e Kamerave
    Ka shume mundesi te jete kjo qe thua ti. Ose i ka vrare dhe e ka pranuar. Po kjo e dyta duket disi si histori fantastiko shkencore.

Shiqo kjo esht shume teme e gjer mirpo ti japim shkurt ky esht shkolluar ne gjermani at?her kush esht niveli i mesimit ne gjermani ky esht rritur ne gjermani ather kush esht struktura shoqerore ne gjermani po ashtu cili esht niveli i informimit ne gjermani pse dhe si ka mundesi qe nje i ri ne gjermani te devijoj deri ne ket mase cila esht perespektiva qe ofrone shoqeria dhe shteti gjermane per te rinjet etje tej etj.

Nje jam i sigurt se ky esht montim i sherbimeve te huaja per intersa te ndryshme e potencoj e specifikoje se nuk ka llogjik te shendoshe qe mund te besoj se nje djale kaq i ri dhe shqiptare te ndermarr nje akte te tille duke pasur parasyshe edhe moshen shum te re e cila nuk len shum per te besuar se ka mundesi ti jet shperlare truri deri ne ate mas sa do ta shtynte te bente nje masaker te tille .

Une nuk e di por mendoje se pregaditja e nje teroristi kerkon kohe dhe pune intenzive te pakten 10 vjeqare per te arritur deri te Itroduktimi komlet i trurit perveq kesaj edhe nje izolim te plote
    Sic te thashe nuk eshte as i pari e as i fundit qe rritet ne vende perendimore dhe kryen akte terroriste. Une mendoj se duhen 2 vjet, jo 10 vjet dhe nuk ka nevoje per izolim.

Deri tani nuk shof asnje arsye qe te me bej te mendoj qe eshte montim. Nese del ndonje fakt per kete, atehere po mund te konsiderohet si opsion.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Terroristi me emrin Arid Uka paska jetuar ne nje ndertese 12 kateshe ne vendin e quajtur Sossenheim.Pikerisht ne kete ndertese ka jetuar edhe nje njeri me lidhje te forta me "Levizjen Radikale Islamiste"te Uzbekistanit i quajtur Rami M.
    Ky njeri i quajtur Rami M.(mbiemri nuk i eshte bere publik)vitin e kaluar eshte ekstraduar nga Pakistani ne Gjermani,ku i jane mveshur akuza per si antare i ndonje organizate terroriste.Nuk eshte shume e qarte se sa shume kane pasur kontakte ne mes vete,mirepo deshmitaret fqinje kane thene se jane njohur ne mes vete keta dy.
    Rami M.kishte lene Gjermanine ne vitin 2009 per te shkuar ne Pakistan,ku me pas eshte ekstraduar ne Gjermani , i dyshuar si pjestar i ndonje organizate terroriste.

http://www.dailyexpress.co.uk/posts/...ed-US-airmen-/

P.S.Ju qe flisni per komplote ,ose edhe implikime te sherbimeve sekrete te ndryshme,ju kisha preferuar ta shihni filmin "The Siege" dhe do e kuptonit me mire se si jane te organizuar terroristet me baze islamike.Nuk ka grupe te medhaja,por cdo njeri eshte celule ne vete.Si duket edhe ky Aridi ka vepruar si celule ne vete,gjithmone ne emer te terrorizmit islamik,dhe "Luftes se shenjte"te ashtuquajtur xhihad islamik.

i/e regjistruar Maska e aadili
    Anëtarësuar
    21-09-2006
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga seleukeia Lexo Postimin
    Shka u ba vlla ,ku eshte gimshe po kejt fajet ky i ka se ky po i tranirat vehabistat,po koka ba beteri more vlla me ket m....t,qe naj paska marr ftyren,po a nuk paska famile a kojshi ky m...t e me msu mos mu ba kriminel,se valla na paska korit,he se di shka i koft kti beteri.Po edhe nkatun tem u pat ba nji gjal qeshtu me nji mjeker edhe i pat dal leshi rrall si ne b..th te turrecit,po u banum krejt katuni e shkum e i hinem mrena te ba i ti,ne ishim shum,kur na pa baba i ti u qudit,na tha shka u bo,na i than ngo kojshio naj bje naj qederr ky far leshi yt,ti mos na prit ma me te ardhe ne shpi,se kemi me ta kall krejt shpien,po foli kti shejtani,more burra,te nesermen,t`ish kan rru e ish kan ba si pllum,e mo nuk folke per arabin,po ish bo djalosh thue ti qe nuk ishte ai i djehit me at mjekerren e ti krej llom e zdral,se ishin fukara more vlla,e skish as sapun me ble e me la gjith at lesh.Po vallahi i bani hajr e shkumja jon.E deshta me than,ktyne njerzve pse nuk ju bje mas naj vllaznillak a katuni e mi pru ne veti,se kta nuk kan ner biro,kta njerz per ner e din veq tuten,se mja ba si na tana anet e shyptaris,nuk baon lazem ma mu marr me keto sene te flliqta,qather per shami ai far agimi,qi pi thot vetit gimsh,i thirrke shpium shpi njerzit me dal me ba domostrat,se thojke po dojn me naj rrxu xhamiat,na pat rrejt lahperi,e pi atherit jemi mush men,edhe ju biro duhet me e msu naj kon me mush men se dikush len vet pa men e des pa en.
    Po ku ishe ti m.t me gjithë ato m...t tjerë te familjes më parë.
    Ke mundur ti dalish edhe këtij përpara e do të na shpëtojshe nga gjithë këto muhabete.
    Ki që vrau ato ushtarrë të pafajshëm ska bër punë të mirrë por kjo që shkruajnë shumica ne këte forrumë është për të patur turp.

Pse nuk hapni tema që janë shumë më të rrëndësishme si p.sh. pedofilia që bëhet nëpër tërrë botën dhe dhunohen me mijra fëmijë të pafajshëm dhe vriten mizorisht nga pedofilët.

Zgjohuni nga gjumi dhe gjikoni drejtë kjo është në dobi të gjithë njerzimit.

Iliro-Thrakas Maska e Sturmgewehr
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    O Qyfyre sben serbet sesa Arabia dhe arabt tjere i kan miq te zemres .

Kta jane rrac e flliqt qe kane lshu rraje edhe ne trojet tona .

Nje pjese te fajit e ka edhe USA edhe BE sepse kane leju qe ne Kosove te lshojne rraj kta flliqsi
    jo nuk i kan Serbet Shtetet e Lindjes te mesme Miq.

e dim ne shum mir se cfar mardhenje ka pas Tito me Lindjen e mesme, me Egjiptin edhe Libin.

Bile qent e luftes te Serbis e Ruajn Gadafin.

Shtetet e lindjes te mesme jan Dashnoret e jugosllavis.

Ky trapi jon qe nuk e quaj un tonin se nje njeri qe vret mikun nuk osht Shqiptar, po te themi ki Arid Bin Ladeni ka shku ka vra Mikun ton me te ngusht qe naj shpetoj koken nga Serbi edhe e beri Kosoven te pa varur po edhe deri sot po e permban shum ne cdo pikpamje.

Ky ka vra Mikun e vet ne emrin e Lindjes te mesme, Egjipti, Siria, Pakistani, Indonezia, Irani etj etj etj mos i numeroj me rend, shtete muslimane qe nuk duan ta pranojn Kosoven te pavarur.

Cfar pakurizor.,
    Mia San Mia

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Por nuk ka llogjik te trurit e cila mund te besoje se nje i ri i rritur dhe shkolluar ne Zvicerr Gjermani apo Austri ne moshen 21 vjeqare mund te shfaqesh si terorist e them e kam then se ky esht nje montim i sherbimeve te fshehta sekretet e te cilave truri i shqiptarit esht ende foshnjore per ti kapur/kuptuar
    Mos u cudit hic , getot, izolimet ne grupe , shplarja e trurit nepermjet netit ect ect . keto gjera do sjelli .
    Nje person qe gjen ngushellim ne net ( se shoqeri nuk kishte shume ) , beson cdo pacavur qe shkruhen atje , plus play station pau pau (praktik) .

Nqs je fetar i devotshem , duhet te jesh i pari qe duhet ta denosh kete akti. Ai nuk po mbronte vetveten ose familjen e tij .Ai thjesht po flijohej per hir te nje kause qe as allahu nuk e kupton (se nuk ma do mendja t'ia kete cuar me mesazh planin lol )
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga aadili Lexo Postimin
    Po ku ishe ti m.t me gjithë ato m...t tjerë te familjes më parë.
    Ke mundur ti dalish edhe këtij përpara e do të na shpëtojshe nga gjithë këto muhabete.
    Ki që vrau ato ushtarrë të pafajshëm ska bër punë të mirrë por kjo që shkruajnë shumica ne këte forrumë është për të patur turp.

Pse nuk hapni tema që janë shumë më të rrëndësishme si p.sh. pedofilia që bëhet nëpër tërrë botën dhe dhunohen me mijra fëmijë të pafajshëm dhe vriten mizorisht nga pedofilët.

Zgjohuni nga gjumi dhe gjikoni drejtë kjo është në dobi të gjithë njerzimit.
    more ti koke krejt i fshin,po shka po te rrok zori per boten kur oborrin tan e ki pa e drejtu e fol per do sene qe nuk te bin hise ty hiq,se po dokesh se edhe ti je ni m..-.ut si ky m....ti qe e ka ba ket krim kaq te madh et i fol se shka po ban ti me pado fila,ski faj more bir masi nuk ka kush me te krsit se nime ja ep krahin te ligit,po vet je i lig e i mbron senet e liga,mu.....ti i mu......tit koke more bir,po zoti ta dhasht te maren se edhe ti paske me ba naj m.........t,se veq m......ti ban m.......t.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Faqja 49 prej 111 FillimFillim ... 3947484950515999 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •