Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 44 prej 111 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 431 deri 440 prej 1106
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Prishtina ,pajtohem plotesishte me komentin e juaj.

Kjo vrasje eshte e dyshimte se munde ta kete bere Arid Uka . Montim i cili kerkon analiza te thella . Nuk ma kape mendja se nje shqipetare ,do te vriste ushtare amerikane per hakmarrje terroriste. Pergjegjesia per vrasjen e amerikaneve eshte e agjenturave sekrete gjermane . Shqipetari mbetet viktime ,kurse shqipetareve te ju humbet imazhi .

Kjo tragjedi eshte politike e thelle

O burre une si shume shqiptare te tjere jam rritur ne evrope dhe e di se ne evrope ndodhin gjera te cilat esht shume veshtir ti konceptoje Imagjinoje Truri normale i njeriut te thjesht .

BND.ja esht armike e perbetuar e kombit shqiptare e cila bshkpunon ngusht me sherbimin sekret Russe e serbe keshtuqe dyshoje thell se ky mund te jet nje montim i shkullit .

Nuk ka mundesi qe nje shqiptare ne nje moshe kaqe te re e aqe me teper i lindur e rritur ne gjermani te marre nje hape te tille edhe nga aspekti Psiqike esht e pa mundur kur kihet parasyshe mosha kaq e re e keti qunit mbesim me shpres se e vertet do te dali ne shesh por edhe kam shum frike se ket shqiptarin do ta shkatrrojn Psiqikisht dhe ne kurr nuk do ta mesojm te verteten.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Prishtina.C : 03-03-2011 më 14:33

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Si nuk po del njeri te tentoj te vrasi ushtare serb, a te hedhi ne ere nje baze ushtarake serbe, po shkojn vrasin ushtare amerikane pa lidhje.
    se ti nukin k0qet

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Sylwia Lexo Postimin
    Meqe ai ka punuar (si infermier) ne aeroport afer bazes amerikane atje, sigurisht ka patur probleme personale me ata ushtare dhe ne nje moment i ka vluar gjaku dhe i ka qelluar.
    do ishte "shume me mire" sikur te ishte keshtu sic thua ti, por kam dyshime...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ne themi ujku ti thoj ja gjurmet.
    ai qe vrau eshte mysliman nga kosova.
    dhe ai s`do me dite per kombesi, atij i intereson vetem feja myslimane.
    myslimanet po na shkaterrojne shqiperine.
    dhe jane vetem nje pakice e vogel.

Nuk behet fjale per ukun dhe gjurmet , krimi eshte pastert nje test per shqipetaret.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-03-2011
    Postime
    13
    The admiral, perderisa edhe ministri tha se nuk qendron prapa tij ndonje grup radikal, atehere eshte shume e mundshme qe te jete kjo qe e thashe me lart.

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Akoma ju me myslimanizma, vahabizma, xhihad e tersi versi....
    Qe ky vrasesi na paska vrare tani, duke thene "Zoti eshte i Madh"; ky lloj "njeriu" nuk ka Zot fillimisht, dhe nuk arrije ta kuptoj se ke quan Zot, se eshte nje fjale qe nuk ua nxe goja, ketyre te llojit te tij.

Sa per ata hajvanet e asaj faqeje gjoja islamike, nuk di se cfare feje kane keta njerezit e shpellave, se ne Librin qe ata pretendojne se besojne, thuhet shume qarte: "Ne Fe nuk ka dhune"

Po e di se ku qendron problemi i llojit te tyre, sepse keta kane probleme me veten. Eshte si puna e atij shembullit qe jep Platoni, me njerezit e shpelles qe kane frike nga hija e tyre dhe nuk arrijne te dalin ne Drite!
    Mvaret si kush e kupton fene moj Yes, njemend ashtu se "Ne fe nuk dhune",por nga ana tjeter feja ne vete vete fsheh dhe ane negative,qe mund te perdoren nga Ekstremistet ,per te motivur ne radikalizem, zakonishte pre e ketij radikalizmi mund te bien njerze te moshes se re,qe akoma nuk kane te krijuar nje koncept stabel dhe konstitucion shpirtror qe do ti jepte imunitet ndaj veprimeve negative...
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 03-03-2011 më 14:34

Citim Postuar më parë nga Silverwings Lexo Postimin
    A nuk qenka nga Shqiperija a.?A u binde tash se eshte "shqiptar"nga Zhabari i Mitrovices.
    Tash fol dhe shkruaj sa te duash,mirepo e tregove veten dhe urrejtjen ndaj vellezerve shqiptar te Shqiperise.
    Turp te kesh,ne vend qe ta denoje me heret kete rast,u mundove ti vesh njolla shqiptareve te Shqiperise.

Mir e ke por mendova se ishte nje vrasje klasike per leke nuk ma kapke truri se nje shqiptar mund te ngriste dore mbi Amerikanet .

Megjithate nuk e kisha per ta ofenduar diken se fundi i fundit ngado qe te jet ky qene esht shqiptare

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    O birre une si shume shqiptare te tjere jam rritur ne evrope dhe e di se ne evrope ndodhin gjera te cilat esht shume veshtir ti konceptoje Imagjinoje Truri normale i njeriut te thjesht .

BND.ja esht armike e perbetuar e kombit shqiptare e cila bshkpunon ngusht me sherbimin sekret Russe e serbe keshtuqe dyshoje thell se ky mund te jet nje montim i shkullit .

Nuk ka mundesi qe nje shqiptare ne nje moshe kaqe te re e aqe me teper i lindur e rritur ne gjermani te marre nje hape te tille edhe nga aspekti Psiqike esht e pa mundur kur kihet parasyshe mosha kaq e re e keti qunit mbesim me shpres se e vertet do te dali ne shesh por edhe kam shum frike se ket shqiptarin do ta shkatrrojn Psiqikisht dhe ne kurr nuk do ta mesojm te verteten.
    Eshte e veretete , simbas disa njeresve qe kane kaluare afer aeroportit mesohet se para vrasjes kishte kalime te shpeshta te krimineleve civil dhe policise . Eshte nje montim i pastert politik , pore forca e ndryshon motivin , .Tashe mbetet se ky akte te shendrohet simbas deshires dhe nevojes se agjencive te cilet e kishin organizuare kete vrasje.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga 2011 Lexo Postimin
    me kujtohet nje thenje e ish kryeministrit te ndjere serb "i qofte toka e lehte " te ekte thene SHQIPTARET HERE DO KUR DO DO IA KTHEJNE PUSHKEN AMERIKANIT me duket se ky eshte nje fillim ,Zot na ruaj !!??
    vllau im,

nese zhytena ne mjedis te nje uji te thelle, e ndihma e serbit do te ish ajo qe do te na shpetonte jeten, une do ta kisha rrefuzuar me nje buzeqeshje poshteruese ndaj serbit qe me ofron ndihme....edhe pse poshte, do ta kisha shiquar nga lart me hunden perpjete. shqiptari ja kthen pushken armikut, cili do qofte ai, jo vetem pushken, por edhe gjakun eshte ne gjendje tja pije si qumesht.

dalloni armiqet, ne kemi kulture te larte, dhe jena popull fisnik dhe krenar, nuk ka nevoje te marim keshilla nga nje popull shtazarak qe ka farosur familje te terra, me cfaredo qellimi te jet keshilla.

u kisha lut tju permbaheni anketodave qe nderlidhen me serbin, vetem ne raste, ku duhet shtazaraksia e tyre te potencohet, vetem atehere po.....

ne keto momente dhe ne keto raste, shpina mbeshtetese e ytja jam UNE, shqiptari musliman, qe poashtu e denon kete veper te shemtuar.

hajt tung
    albanish by nature

Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    A hajvan ishe
    Ky eshte nga zhabari i mitrovices,axha i tij eshte imam i xhamis,pra familjarisht jan fanatika te fes islame bre fara ju hupte dhe gjith kete fe,qe na e ka flliq kombin

Po tashe e morem vesh oj Lopa e Drenices

Faqja 44 prej 111 FillimFillim ... 3442434445465494 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •