Close

Rezultati i Sondazhit: Çka mendoni për vrasjen e ushtarëve amerikanë nga Arid Uka?

Votues
47. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Krim terrorist islamik

26 55.32%
  • Nuk ka lidhje me fenë e paqes

13 27.66%
  • Nuk i prek shqiptarët dhe nuk më intereson

8 17.02%
Faqja 106 prej 111 FillimFillim ... 65696104105106107108 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,051 deri 1,060 prej 1106
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Me siguri e ka kuptuar se virgjereshat e premtuara ne parajse jane harxhuar,ska mbet asnje.
    Per kete edhe nuk beson me ne xhihad.
    Ose veres i ka dal afati

i/e regjistruar Maska e Sovrani
    Anëtarësuar
    17-05-2008
    Vendndodhja
    V
    Postime
    193
    Me vin keq se eshte Shqiptar i manipuluar, edhe kur ndodhi rasti njejt mendoja se e kane helmuar me propagande, eshte domethenese nese vertete eshte penduar, sepse ne drejtesi pendimi ka simboliken e vete sic e ka simboliken edhe pranimi i fajit.
    Sa ma shume te bisedohet dhe te flitet per kete rast aq me shume do te kontribojme qe mos te perseritet me, perfundimisht duhet mbushur mend c'do Shqiptar se eshte mekat te vrasesh mikun, sidomos mikun qe te ka shpetuar nga shfarosja kolektive si popull.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Sipas jush u dashka qe te na urrejn jo shqiptaret sepse nji shqiptar paska vrar.
    pra u dashka urrejtja te vazhdoj se Aridi vrau ,tani edhe ne si shqiptar u dashkem te himi ne dhe per se gjalli nga turpi.Gjermania esht shtet ligjor ,dhe nuk e besoi qe do tregohet i vrullshem si ju disa qe vjellni vrer me shum se amerikanet dhe gjermanet.

Une si deshiroj kalbje ne burg Aridit dhe as nji njeriu qe gabon ..e rendsishme esht se ai esht penduar
    Nji norvegjez qe vrau dhjetra sipas ligjit norvegjez mund te denohet gjer 15 vjet duke llogarit edhe netet ,kshtu qe i bie te denohet 7 ose tete vjet alla shiptarqe.Ju mendoni se bota do nalet se rrutulluari pse u vran amerikanet ose se vrau Ardi.
    Denimi duhet te jet i njejt si per shqiptarin si per indianin.Dhe kure kihet parasysh qe Aridi kte vrasje e ka ber i nxitur nga urrejtja e qastit .Ai ska qen i denuar as nji her .
    Une kom pas nji rast tragjik ne kumunikacion ku kom humbur te dashurin e zemres ku syt me jon thar nga lotet dhe as nji her se kom mallkuar gjermanin ...jon gjera qe ndodhin,edhe pse ngutia sjell fatkeqsi pore ja qe ndodhi,,ndodhi dhe tani sipas jush u dashka urrejtja siq ju po e tregoni.Nuk besoi te jeni mir njohes me i madh i qeveris dhe popullit amerikan per ate qe ben per Kosoven ,pore urrejtja sesht hyjnore e as njerzore,Te gjitha fet per fajtoret thon fali o Zote se nuk dijn ,prandaj si veprip as kush se thot se ishte i menqur veprimi i Aridit por ja qe u be e nuk zhbehet.As kush nuk tha qe ai te mos denohet ..por te denohet perjashtimisht esht jo reale.
    Mere me mend se kriminelet e luftes qe kan vrar me mira persona dhe denohen me 20 vjet dhe ky te kalbet ne burg me duket se veq te ne shqiptaret peshorja e drejtsis ska ekuiliber.
    Gabim quan nje akt kriminal te paramenduar??
    Po ai norvegjezin a duhet falur pasi edhe ai ka "gabuar"??!!
    Akt kriminal eshte secila vrasje por behet edhe me kriminale kur vret ushtaret e nje ushtrie qe te ka shpetuar nga shfarosja kolektive si popull!!
    Nuk krahasohet aksidenti i komunikacionit me vrasje te qellimshme,nuk e di pse sje ne gjendje te besh dallimin,definitivisht feja eshte vrasese e arsyes!!

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Dikush nga islamiket do thoshte qe iranianet jane shiite e ndaj kane varje , e pra Arabet qe jane sunite kane denim prerje koke me shpate per vrasesit , nuk po sjell foto sepse jane te renda per tu pare .

Por nje gje qe te ben pershtypje eshte se nese ky Arid krimineli te kishte vrare dy myslimane te devotshem , atehere kjo teme do ishte mbushur me mallkime dhe me deshira per ekzekutim nga te gjithe antaret islamik . Kurse ketu perkundrazi disa prej tyre paten surratin e ndyre edhe te zgerdhiheshin ne fillim te temes .

Kurse siç pritej te flisnin ne rastin e viktimave myslimane , perkundrazi tema ketu mbetet bosh fare , te gjithe vijne e lexojne e si skutha nuk thone gje fare , kurse ne heshtje u shnderrisin syte per trimerine e xhihadistit qe me te pabese vrau amerikanet qafira , armiq te Allahut .

Kjo eshte i gjithe teatri djallezor qe luhet nga fetaret islamik te forumit por edhe jashte tij , kudo kete qendrim do te mbanin , keta kriminele qe jane te etur per gjak ne emer te xhihadit .

Vdekjen e qafireve shumica e deshiron dhe nje pjese e merr persiper te vrase .

Urrejtja ne kuran ndaj qafireve eshte burimi i krimeve .
    Ndryshuar për herë të fundit nga daniel00 : 06-10-2011 më 18:55
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Arid Uka: Nuk besoj më në xhihad
    Te falet them une, bile deri ne tri here te falet pastaj te denohet me pune kolektonjese ne pishinat e hollywood-it.
    ,,,
    Kjo fare do zhdukur me gjithe fis, per paqen.

Paqe!
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Kur ka mbet edhe greku me fol per paqe e me deshiru vrasje . Duheshe per pak kolorature per me plotesu tabllone por nuk eshte tema me u marre me hipokrizine e me krimet e grekerve kjo .
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Sa inat i ke greket mor dhanil00?! Me mire grek se shqiptar si ky, apo jo?
    Pastaj pse e ke idene se une jam grek? Kaq naiv qenke........ ?
    Nejse .
    Paqe!
    Paqe!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Gabim quan nje akt kriminal te paramenduar??
    Po ai norvegjezin a duhet falur pasi edhe ai ka "gabuar"??!!
    Akt kriminal eshte secila vrasje por behet edhe me kriminale kur vret ushtaret e nje ushtrie qe te ka shpetuar nga shfarosja kolektive si popull!!
    Nuk krahasohet aksidenti i komunikacionit me vrasje te qellimshme,nuk e di pse sje ne gjendje te besh dallimin,definitivisht feja eshte vrasese e arsyes!!
    Secili ka mendimin personal dhe as qe dua te imponoj as kujt bindjen time .Thash se Norvegjia esht shtet demokratik dhe po e zem se rasti i aridit esht i njejt me ate te norvegjezit dhe ju deshironi nji denim shum te rrept per Aridin ndersa drejtsia norvegjeze esht me e bute rreth denimit te norvegjezit te vet.
    Ktu desha te bej nji paralele ,,mbes kategorik pran ksaj qe kom then se po qese Aridi ndihet fajtor duhet te ket lehtsira rreth gjykimit te tij ,pra duhet te jet denimi me i leht.
    Une nuk dua te kalbet ne burg Aridi ,dhe nisem nga ato shtete qe denimin per raste te ngjashme jon me te meshirshem se sa disa shqiptar.Fundja Aridi nuk perfaqson as njeri ,ka kryer nji veper te ult ,kte se ve ne dyshim pore pasi esht penduar duhet te ket rrethana letsuese per te.
    Ndersa per aksidentin e thash se as skom mallkuar e kjo i bie qe as Aridi zduhet djegur ne zjarr.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin

Frankfurt, 5 tetor – Shqiptari nga Kosova, Arid Uka, në gjykimin lidhur me aktpadinë se në aeroportin e Frankfurtit ka vrarë dy pjesëtarë të forcave ajrore amerikane, tha se më nuk beson në luftën e shenjtë xhihad dhe se ka qenë viktimë e “propagandës” së ekstremistëve.

21 vjeçari në fillim të gjykimit në muajin gusht pati pranuar fajësinë, duke pohuar se një natë para krimit në internet kishte shikuar një videoincizim, ku shihej se si “udhtarët amerikanë dhunonin një myslimane”. Mirëp, më pas doli se bëhej fjalë për një skenë nga filmi të regjisorit amerikan Brian de Palma, të xhiruar në vitin 2007.

Në pyetjen se a mendon ende që islami e arsyeton vrasjen, Uka u përgjigj se kjo vlen vetëm në rastet e vetëmbrojtjes, gjë që nuk është e njëjtë me aktin që e kishte bërë ai në aeroportin Frankfurtit.

Ai shtoi se nuk heqë dorë nga religjioni i tij, njofton agjencia AP.

“Edhe më tutje besoj në Zot, edhe më tutje jam mysliman, falem”, deklaroi Uka.

Ai refuzoi t’i tregonte gjykatës për mënyrën se si ishte furnizuar me pistoletë të prodhimit argjentinas, me të cilën ka kryer vrasjet.
    Edhe frikacak.....po tani e kuptove o tru-pistak qe do shkosh per lesh-harapi ???Tani behu burre te pakten e prano qe je xhihadist e vdis si burre o lege me brime.Vrave 2 njerez kot fare o kafshe me K te madhe .Pse ca kujtove se do mrekulloje boten me "trimerine " qe bere...e do te kendonin keng me cifteli shoqeru me caj rusi ???? Hajvan.U zemeru keq ky mostra ,po pse nuk shkove te ambasada serbe te hidhje nje bombe se ata kane perdhunuar qindra gra e vrare mijera shqiptare o trimi i xha brahos.Legen...do zoti te cojne ne Texas te fusin ne karrige elektrike qe ti sjellin ***** e devese qe ke ne vend te trurit ne rregull.Plehre ,antishqiptar i ndyre.
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin

Frankfurt, 5 tetor – Shqiptari nga Kosova, Arid Uka, në gjykimin lidhur me aktpadinë se në aeroportin e Frankfurtit ka vrarë dy pjesëtarë të forcave ajrore amerikane, tha se më nuk beson në luftën e shenjtë xhihad dhe se ka qenë viktimë e “propagandës” së ekstremistëve.

21 vjeçari në fillim të gjykimit në muajin gusht pati pranuar fajësinë, duke pohuar se një natë para krimit në internet kishte shikuar një videoincizim, ku shihej se si “udhtarët amerikanë dhunonin një myslimane”. Mirëp, më pas doli se bëhej fjalë për një skenë nga filmi të regjisorit amerikan Brian de Palma, të xhiruar në vitin 2007.

Në pyetjen se a mendon ende që islami e arsyeton vrasjen, Uka u përgjigj se kjo vlen vetëm në rastet e vetëmbrojtjes, gjë që nuk është e njëjtë me aktin që e kishte bërë ai në aeroportin Frankfurtit.

Ai shtoi se nuk heqë dorë nga religjioni i tij, njofton agjencia AP.

“Edhe më tutje besoj në Zot, edhe më tutje jam mysliman, falem”, deklaroi Uka.

Ai refuzoi t’i tregonte gjykatës për mënyrën se si ishte furnizuar me pistoletë të prodhimit argjentinas, me të cilën ka kryer vrasjet.
    he se te shohim me mjeker deri tek gjunjt tani,,

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •