Close
Faqja 33 prej 40 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 391
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Për: 21 janari: Gjykata: Gardistët të pafajshëm, akuzat e prokurorisë nuk u vërtetuan

Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    shiko vidiot e te dy rasteve dhe pastaj shkruaj.
    ah se harrova do ishte bere si ne 98 ne shtator
    ne 98-en u vra nje deputet dhe turma patjeter qe do reagonte
    ndersa ne 21 janar u be proteste e dhunshme me mercenare qoftesh me qellim rrezimin e pushtetit te dale nga zgjedhje te njohura nga osbe.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Për: 21 janari: Gjykata: Gardistët të pafajshëm, akuzat e prokurorisë nuk u vërtetuan

Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Guxojne disa njerez te kritikojne vendimin e gjykates. Po kush jeni juve qe e kritikoni? Cfar ju duket vetja ? Per cfar e kemi gjykaten qe ta sulmojme kur s'na pelqen dhe ta pergezojme kur na pelqen ? Ju qe sulmoni gjykatat jeni ju qe doni te dhunoni institucionet nga deshira e cmendur per pushtet. Ketu ka ligje dhe institucionet duhen te respektohen. Asnje nga ne nuk eshte mbi shtetin
    Mua me dhimbset 4 viktimat e 21 janarit sic me dhimbsen lendimet e policeve te plagosur sepse dhe ata jane bij nenash qe kane shpirt dhe nuk meritonin ate lloj dhune. Fale tyre shteti ekziston i forte si shkemb per te ardhmen tone dhe per te dhene mesim atyre qe guxojne te vejne dore. E ardhma e secili prej nesh varet nga garantimi i rendit publik.Kete duhet ta kemi parasysh te gjithe.

Ambasadori sot zbuti deklaraten dhe jam shume dakort per te gjitha cfar ka thene. Sic jam shprehur dje per punen e prokurorise edhe ai te njejten gje ka thene. Shpresoj qe nje dite te jem ambasador .
    leri ambasadoret dhe dashurickat me salen,dhe gjyko si njeri qe ka 2 pare mend ne koke,te bej nje pyteje mjaft te thjeshte,videon e vrasjes besoj se e ke pare,pra,ti shikon ne ate video nje njeri(polic) i cili qellon-vret persona qe jane jasht godines dhe ne FAKT qe ata po rrinin ne kembe pa bere absolutisht asgje,harroji salit,ambasadoret e te gjithe,per mendimin tend si njeri me mend ne koke,ai person qe qellon-vret personat jashte godines,pra kryen krim/vrasje,a duhet denuar PO APO JO?-

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    leri ambasadoret dhe dashurickat me salen,dhe gjyko si njeri qe ka 2 pare mend ne koke,te bej nje pyteje mjaft te thjeshte,videon e vrasjes besoj se e ke pare,pra,ti shikon ne ate video nje njeri(polic) i cili qellon-vret persona qe jane jasht godines dhe ne FAKT qe ata po rrinin ne kembe pa bere absolutisht asgje,harroji salit,ambasadoret e te gjithe,per mendimin tend si njeri me mend ne koke,ai person qe qellon-vret personat jashte godines,pra kryen krim/vrasje,a duhet denuar PO APO JO?-
    Aty ka pasur 1000 gezhoja dhe sipas llogjikes tende do ishin vrare 1000 njerez. Nese vertetetohet qe 1 apo 2 gardist kane vrare me qellim te denohen por me nje kusht , te denohet i pari organizatori.

Tani une jam si ambasadori Arvizu , te me thuash qe kam 2 pare mend me duket pak i pabesueshem. Pastaj ne fund te fundit c'rendesi ka ca mend kam une e ca mend ke ti ? He burr o burr
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 08-02-2013 më 16:38
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Aty ka pasur 1000 gezhoja dhe sipas llogjikes tende do ishin vrare 1000 njerez. Nese vertetetohet qe 1 apo 2 gardist kane vrare me qellim te denohen por me nje kusht , te denohet i pari organizatori.

Tani une jam si ambasadori Arvizu , te me thuash qe kam 2 pare mend me duket pak i pabesueshem. Pastaj ne fund te fundit c'rendesi ka ca mend kam une e ca mend ke ti ? He burr o burr
    po analizat e fbi ate treguan QE ESHTE GJUAJTUR ME QELLIM NE DREJTIM TE CAKTUAR,pra cdo me teper???,po bejme bisede dhe ska pune ketu nese luan rrol mendimi yt apo i imi,por them qe te mendojme ne baze te llogjikes dhe jo te jemi dele te partive dhe te Salave,opozitat gjithmon dhe kudo organizojne protesta ndaj qeveritareve,por skun nuk perdoren arme,i thame dhe mbreme keta,dhe askund nuk eshte gjykuar kryatarei i opozites sepse ka thirrur popoullin ne proteste,po t ishte keshtu Cipras ne greqi duhet te denohej per dite sepse gati per dite therret poppullin qe te ngrihet ne kembe kunder qeverise,dhe shume here populli u ngrit,me djegje,pelreshje me polic etj,por policia asnjehere nuk qelloi me arme,dhe askush nuk tha qe te denohet Cipras per protestat,eshte ligjore te besh protesta e demostrata,keta jane gjerat e para te demokracice dhe te ligjshme.

Une kur lexoj nuk marr vetem nje fraze. Te lutem lexoje me ze dhe figure dhe heren tjeter mos merr nje fraze..

http://www.youtube.com/watch?feature...v=ojvdX4zehIE#!

http://www.oranews.tv/vendi/ambasado...urorin-llalla/
    "We are dismayed by the decision of the Tirana District Court to acquit the two defendants who stood trial on charges related to the deaths of three civilian protestors on January 21, 2011. Shortly after January 21, 2011, the United States, as a friend and supporter of the Albanian people, responded to an urgent request by the Government of Albania and the Office of the Prosecutor General for assistance in investigating the killings. The United States provided extensive assistance, including expertise from the world-class Federal Bureau of Investigation Crime Lab. Throughout the adjudication of this case, the United States has repeatedly and consistently called for a thorough, comprehensive and objective investigation and judicial process. Regrettably, today’s verdict has undermined confidence in the ability and willingness of the Albanian judicial system to deliver justice in an impartial, transparent manner."

Lexoje te gjithen, se e shpjegon me mire akoma. Frazen ta solla qe mos te te ngatarroja shume. A ka me qarte? U shgenjyem qe u liruan dy te akuzuarit sot. Vendimi i sotshem tregon se gjykata nuk jep dot vendime te paanshme.

E ka zhgenjyer kete? Nese po, te lutem ma cito se ku. Por se besoj se Ambasadori do thote qe u tallem dje me ate deklaraten zyrtare.

Nese thote se nuk eshte bere hetim i plote, shume mire. Por nuk ka asnje lidhje me faktin qe Ambasada amerikane eshte e zhgenjyer me vendimin e djeshem te gjykates. Shume e thjeshte per ate qe do ta kuptoje.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    po analizat e fbi ate treguan QE ESHTE GJUAJTUR ME QELLIM NE DREJTIM TE CAKTUAR,pra cdo me teper???,po bejme bisede dhe ska pune ketu nese luan rrol mendimi yt apo i imi,por them qe te mendojme ne baze te llogjikes dhe jo te jemi dele te partive dhe te Salave,opozitat gjithmon dhe kudo organizojne protesta ndaj qeveritareve,por skun nuk perdoren arme,i thame dhe mbreme keta,dhe askund nuk eshte gjykuar kryatarei i opozites sepse ka thirrur popoullin ne proteste,po t ishte keshtu Cipras ne greqi duhet te denohej per dite sepse gati per dite therret poppullin qe te ngrihet ne kembe kunder qeverise,dhe shume here populli u ngrit,me djegje,pelreshje me polic etj,por policia asnjehere nuk qelloi me arme,dhe askush nuk tha qe te denohet Cipras per protestat,eshte ligjore te besh protesta e demostrata,keta jane gjerat e para te demokracice dhe te ligjshme.
    Por ne fund vendos gjykata.

Po mire meqe ti e koncepton dhunen si proteste atehere shko vej zjarrin kryeministrise, bej dhune sa te duash , shkaterro cdo gje, merr makinen time hidhe ne plehra,pastaj te vi une te marr makinen tende qe ma kishe bere per borxh, futi nje shpulle policit pastaj jepi nje puthje , luaj me garden ping pong me plumbat po u lodhe bej 5 minuta pushim dhe vazhdo aty ku e le. Pasi te mbarosh hyp te maja e piramides dhe bertit si hero : Rrofte dhuna
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 08-02-2013 më 17:05
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Guxojne disa njerez te kritikojne vendimin e gjykates. Po kush jeni juve qe e kritikoni? Cfar ju duket vetja ? Per cfar e kemi gjykaten qe ta sulmojme kur s'na pelqen dhe ta pergezojme kur na pelqen ? Ju qe sulmoni gjykatat jeni ju qe doni te dhunoni institucionet nga deshira e cmendur per pushtet. Ketu ka ligje dhe institucionet duhen te respektohen. Asnje nga ne nuk eshte mbi shtetin
    Mua me dhimbset 4 viktimat e 21 janarit sic me dhimbsen lendimet e policeve te plagosur sepse dhe ata jane bij nenash qe kane shpirt dhe nuk meritonin ate lloj dhune. Fale tyre shteti ekziston i forte si shkemb per te ardhmen tone dhe per te dhene mesim atyre qe guxojne te vejne dore. E ardhma e secili prej nesh varet nga garantimi i rendit publik.Kete duhet ta kemi parasysh te gjithe.

Ambasadori sot zbuti deklaraten dhe jam shume dakort per te gjitha cfar ka thene. Sic jam shprehur dje per punen e prokurorise edhe ai te njejten gje ka thene. Shpresoj qe nje dite te jem ambasador .
    Nuk i zbuti aspak. Shtoi akuzat per sistemin gjyqesor shqiptar. Pra dha vendim te gabuar dje dhe nuk jane hetuar te gjithe qe duhet te hetoheshin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

sipas ambasades amerikane dy vete jane vrare pa dashje nga plumbat e gardes ne beteje e siper ndersa dy te tjere jane vrare me dashje nga agjente te serbise ose greqise qe kane lidhje me ps.
    duhet te hetoen te gjithe

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Por ne fund vendos gjykata.

Po mire meqe ti e koncepton dhunen si proteste atehere shko vej zjarrin kryeministrise, bej dhune sa te duash , shkaterro cdo gje, merr makinen time hidhe ne plehra,pastaj te vi une te marr makinen tende qe ma kishe bere per borxh, futi nje shpulle policit pastaj jepi nje puthje , luaj me garden ping pong me plumbat po u lodhe bej 5 minuta pushim dhe vazhdo aty ku e le. Pasi te mbarosh hyp te maja e piramides dhe bertit si hero : Rrofte dhuna
    ore zoteri po ta perseris edhe nje here,mbreme te solla dhe foto,po do te tjera ka plot,ne bote pra ka protesta dhe demostrata tye cilat ka raste qe perfundojne ne dhune madje ne perleshje trup me trup me forcat e policise,dhe ajo e 21 janarit nuk eshte asgje para tyre,por ne keta protesta ne bote qe ishin dhe me te fucishme se e 21 janarit,ASNJHERE policet nuk nxoren armet per te qelluar mbi popuulllin,policia,sigurimi ka mjete te tjera per te shperndare turmat,ka bombe lotprurese,makina me uj,shkopinj gome,plumba kallcuku etj,keta jane msata qe merren ne te tilla raste,ndersa per ty qenka e logjikshme se disa persona qelluan me guar reagimi i policis ishin plumbat qe sollen vdekjen,habitem me kete llogjiken tende,eshte turp te justigfikosh nje akt te tille,por un mend nuk mund te te jap.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 08-02-2013 më 17:24

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069

Sot u ben dy dite. Neser eshte e treta. Pasneser do harrohet gjithcka se do dali ndonje skandal tjeter. Prandaj merreni shtruar se nuk ndryshon kollaj shqiperia.
    La verita' ti rendera' libero!

Faqja 33 prej 40 FillimFillim ... 233132333435 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •