Close
Faqja 10 prej 40 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 391
    lajmi ishte dhen disa dit me perpara,qe do rrezohet sali berisha qeveria,i kujtoni mire ato pamje kur dilnin e shperndanin trakte e fletethirje,rama me langojte e vet.

mos na shisni gogla per dushk,me ato pralla qe pasken qen me duar ne xhepa.

edhe ta zem se ishe me duar ne xhepa,c'kerkoje me aty,kur e pa qe po qellimi i rames e i halabakve me dosha e kodosha,ishte te gjuanin e te godasin cdo gje qe kishin perpara.

paralajmerime u dha me krismat ne ajer,e pe qe po tentohej te hyhet mbrenda oborrit te kryeministris,c'dreqin kerkoje me ne bulevard me duar ne xhepa,sipas ju "paqesorve.

rrinin aty se prisnin te hynin te nxirrnin kryeministrin zvarre nga zyra,per ate qellim dhe vajtet ate dite...ju beft mire plumbi bitheve atehera,e mos na beni si engjuj ketu,katila pismilet!

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    po ta kishin bo demostraten ne Kukes ose Merdare
    prap ni ***

a si ke pa kret barkderra e tertabiqa as uniformen se majn vesh si duhet
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    lajmi ishte dhen disa dit me perpara,qe do rrezohet sali berisha qeveria,i kujtoni mire ato pamje kur dilnin e shperndanin trakte e fletethirje,rama me langojte e vet.

mos na shisni gogla per dushk,me ato pralla qe pasken qen me duar ne xhepa.

edhe ta zem se ishe me duar ne xhepa,c'kerkoje me aty,kur e pa qe po qellimi i rames e i halabakve me dosha e kodosha,ishte te gjuanin e te godasin cdo gje qe kishin perpara.

paralajmerime u dha me krismat ne ajer,e pe qe po tentohej te hyhet mbrenda oborrit te kryeministris,c'dreqin kerkoje me ne bulevard me duar ne xhepa,sipas ju "paqesorve.

rrinin aty se prisnin te hynin te nxirrnin kryeministrin zvarre nga zyra,per ate qellim dhe vajtet ate dite...ju beft mire plumbi bitheve atehera,e mos na beni si engjuj ketu,katila pismilet!

athere pse skan byth me dal em than qe i vram per kto arsyje qe permene ti "qe cdesh ai me dur ne xhepa ne bulevard"

po than jo cadra antitank jo stilolapsa kundra ajror.

edhe nese duket qe eshte me profesionale policia e kosoves,ate e ben pergjigjesia e ndergjegja qe duhet ti sherbes shtetit e popullit mbi te gjitha,e jo thjesht urdhrave me preferenca partiake.

nuk organizon kush ne kosove demnostrata, sic ben edvin ruci me banden e tije,qe te fusin nje popull ne vellavrasje e te djegin e te bejn shkrum institucionet,sic ben ne 97 e sic deshen te benin prap ne 2011...dora serbo greke,po ben kerdin ne shqiperi,nuk shkeputen leht nga e kaluara dhe nga baballaret e vet kopilat e kuq,

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    prap ni ***

a si ke pa kret barkderra e tertabiqa as uniformen se majn vesh si duhet
    o derjans une e kam bo ushtrine ne nje rgjiment kunderajror ne burrel.

qellohet cdokush qe hyn ne territorin e topave pa paralajmerim (ishte urdheri)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Unë kur diskutoj me Ty mendoj se e njeh ligjin.

Po ta shpjegoj shkurt:

Garda e Republikës vepron brënda rrethimit të institucionit të cilin ruan, jashtë rrethimit janë Policia e Shtetit që vepron.

Edhe brënda rrethimit garda nuk mund të ekzekutojë drejtëpërdrejt.

1- Bëhet thirje për të ndalur (nëse kjo nuk funksionon)
    2- Hapet zjarr paralajmërues në ajër (nëse prapë nuk funksionon)
    3- Qëllohet me plumb nga këmbët për ta neutralizuar
    .........................dhe me radhë deri tek asgjesimi.

Të gjitha këto kur personi o personat paraqesin rrezikshmëri (janë të armatosur)

Tani më thuaj cilin prej të vrarëve e vranë brënda rrethimit të institucionit??
    Cili prej tyre ishte i armatosur??
    Cili prej tyre po rrezikonte institucionin??
    Atehere qe te meremi vesh:
    Une nuk mbroj ata qe bene vrasjet.
    Per mua te shkojne ne burg pa medyshje.
    Ti po flet ketu kur behet fjale per nje person te cilit nuk i dihet rezikshmeria.
    Garda kishte perpara disa qindra vete te motivuar per ti lincuar ushtaret, institucionin dhe personalitetet.
    Shoku ketu nuk funksionojne me ato rregullat
    1
    2
    3
    Garda u vendos ne gadishmeri te larte, pra gjendje agresioni ndaj institucionit.
    Dhe e ruajti gjakftohtesine ne menyre shembullore.
    Asnje agresor i cili u fut brenda zones se nxehte nuk u qellua.
    Perfundimi im:
    Personat qe humben jeten nuk kishte aresye te qelloheshin sepse nuk ishin te rrezikshem.
    Logjika me thote se, ose jane qelluar nga plumba qore, ose ndonje gardist idiot nuk ka ditur te shenoje aty ku ka dashur dhe ka qelluar tjetrin.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    o derjans une e kam bo ushtrine ne nje rgjiment kunderajror ne burrel.

qellohet cdokush qe hyn ne territorin e topave pa paralajmerim (ishte urdheri)
    e pse nuk u zbatu ne 97 lol

nejse krahasim pa ven. se ne koh kur ke qon ushtar ti qelloheshe pa paralajmrim edhe po tentove me kalu kufinin. ose dhe po the se ka dal buka e keqe

ta them te drejten derjanas,edhe nje dhimbje ndiej ndoshta per familjaret e tyre,por qe se kerkuan vet ato qe vajten ate dite plumbin,duke e pare mire se cpo ngjet,e si degradoj protesta...aty mos i beni krejt te pafajshem.

po te deshte direkt te vriste gardisti,e kishte rastin para portes se km,sidomos kur i futen benzin mbrenda,dhe poqese do gjuhej me bresheri automatiku direkt ne popull,nuk do vritej veteam ai veizi qe ra per toke,por do binin dhe shume te tjer per toke.

aty cdo minut pas minuti,zhvilloheshin skenaret e rastit...u pa mire se ku ishte qellimi final.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    ta them te drejten derjanas,edhe nje dhimbje ndiej ndoshta per familjaret e tyre,por qe se kerkuan vet ato qe vajten ate dite plumbin,duke e pare mire se cpo ngjet,e si degradoj protesta...aty mos i beni krejt te pafajshem.

po te deshte direkt te vriste gardisti,e kishte rastin para portes se km,sidomos kur i futen benzin mbrenda,dhe poqese do gjuhej me bresheri automatiku direkt ne popull,nuk do vritej veteam ai veizi qe ra per toke,por do binin dhe shume te tjer per toke.

aty cdo minut pas minuti,zhvilloheshin skenaret e rastit...u pa mire se ku ishte qellimi final.
    POKO kush i boni te pafajshem?

myti ne dru mer daj. mos te jet policia e forcat speciale shqiptare e zonja me shpernda ni turme prej 300-500 vetash

un po te isha kisha vra cilin do qe kalon rrethimin. psh kush ishte mrena asaj makines e kisha vra direkt. dhe me plot gojen kisha dal e kisha than qe i vrava un per ket arsyje.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Garda u vendos ne gadishmeri te larte, pra gjendje agresioni ndaj institucionit.
    Dhe e ruajti gjakftohtesine ne menyre shembullore.
    Asnje agresor i cili u fut brenda zones se nxehte nuk u qellua.
    Perfundimi im:
    Personat qe humben jeten nuk kishte aresye te qelloheshin sepse nuk ishin te rrezikshem.
    Logjika me thote se, ose jane qelluar nga plumba qore, ose ndonje gardist idiot nuk ka ditur te shenoje aty ku ka dashur dhe ka qelluar tjetrin.
    Atëher si e shpjegon që 6 plumba nga 11 të qitur nga pistoleta e Ndrea Prendit janë në lartësin e trupit të njeriut??
    Njëri këputi Faik Myrtaj dhe 5 (pesë) persona të tjerë i ka shpëtuar zoti??

Faqja 10 prej 40 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •