Close
Faqja 9 prej 30 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 293
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Stresi
    Mendoj që para se t'a gjykojm bukurin e njerëzve,duhet t'ia gjykojm trurin!Mendoj që më e rëndesishme për mua është ngritja kulturore dhe arsimore e femres se sa pamja e jashtme!Mbi të gjitha,truri ka jetë të gjatë ndersa bukurija vdes pas nje kohe.
    Pa përparimin dhe edukimin e femëres nuk mund të ketë përparim një shoqeri.
    Kjo eshte nje nder menyrat me te bukura kritike ne te cilen i perplaset ne fytyre dikujt nje veti

Kaltersi: dhe mendimi yt i ekuilibruar me pelqeu
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 28-08-2004 më 07:09
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar më parë nga selina_21
    Hello every 1. Mendoj se qikat Gjilani i ka te bukura..

edhe pse jom gjilanas, Kamenica i ka femnat mat mira se Gilani ndersa mat mire ne Kosove jane Pejonkat pastaj Prishtinaliket , jane tforta valla ski qka bon

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Postime
    9

Angry eh qikat tona

se pari te bukura jane te gjitha kosovaret pa marre parasysh se nga cili qytet jane dhe thene te verteten femra shqiptare eshte shume e bukur ne pergithesi, krahasoj me femrat e shteteve te tjera te cilat po i marrin per gra djemt tane e do e shohim, por me e keqja femrat bile ne kosove jane qoroditur shume, jane cuulaku shume dhe po ja humbin vleren shekullore te Kombit Shqiptare per nje kohe shume te shkurte, mundet me krahasu qdonjeri kete ,si, keshtu, le te merr nje foto te nenes se vete kur ka qene e re dhe nje foto te vajzes se re shqiptaredhe do ta shoh...kurse te popujt tjere kjo nuk dallon shume....me falni per filozofi

ju respekton te gjitheve perveq ata te cilet punojne qfaredo pune ne dem te kombit
    kosovari30
    ende 29 si kam mbush

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga i_paEpuri
    Ik be cfare Gjilani, Gjilangjiket jane te vogla shume nuk rriten hahahahha am te bukura jane deri diku
    Jo more Zorran se Gjilani i ka te Bukura me te vertet edhe eshte Problemi qe nuk ta japin loooool ku me diten prej kahit me kanene sta jep Qika e Gjilanit a me shku Tjera Qytete me i thanen jam i Gjilanit zoti na rujt si me kanen Djali i Gjorgj Dabellju bush
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    21-07-2004
    Postime
    118
    Citim Postuar më parë nga Gjilanasi_csi
    Jo more Zorran se Gjilani i ka te Bukura me te vertet edhe eshte Problemi qe nuk ta japin loooool ku me diten prej kahit me kanene sta jep Qika e Gjilanit a me shku Tjera Qytete me i thanen jam i Gjilanit zoti na rujt si me kanen Djali i Gjorgj Dabellju bush

O llokum ti e thua cdo gje vete sdu te te komprometoj se duket realiteti po une e kam nga perovoja moti e kisha marre njeren prej gjilangjikev po te ishin me te gjate me shtat, ato jane vertet pak me te meqme se ti dhe nuk jane aq te varfera te mbyllen ne krahinizmin qe e mendone e pretendon ti, ti je vetem se nje inatgji i shkret....

tungiii

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Jane te mira vajzat kosovare...pse a kane dallim nga vajzat qe jetojne ne Shqiperi ose Maqedoni ose Europe a? Une mendoje se jane te njejta si te gjitha tjerat...edhe ne nganjehere e egzagjerojme me dicka...

Jane te mira, i njoh sepse jam cdo dite me to...
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e larguar Maska e bingo-bomba
    Anëtarësuar
    17-07-2004
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    67

Talking :)))

Nuk njof ndonje as kam pare qe te them kshuqe eshte enigma per mua mos kane brire ??? ajde kalofshi bukur < me shume respekt bingo-bot >

Betimi i Hipokratit
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Postime
    1,081
    une kam qene dy vjet ne prishtine dhe i kam njohur mire vajzat e kosoves.Per mua nr 1 jane pejanet por ka dhe perjashtime ne shkolle kam pas nje pejane qe o zot sshifej me sy dhe kur e mbante veten shume qytetare biles.Por ne pergjithesi jane te parat pastaj vjen Prishtina dhe Gjakova e keshtu me rradhe.
    The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway

Zemer-Luani Maska e KumanoWar
    Anëtarësuar
    29-08-2004
    Vendndodhja
    Kumanove Albani
    Postime
    57
    GJilanaset dhe Preshevaret jane -NJESH-
    Jo Para Kumanovareve
    Nuk e dua jeten por jetoj per ty
    Nuk e dua veten sa te dua Ty
    KumanoWar

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga KumanoWar
    GJilanaset dhe Preshevaret jane -NJESH-
    Jo Para Kumanovareve

Bravooooooooooooo E Vertet osht , por mos e harro Bujanovcin Sepse un jam prej Ateje loool.

Nejse kshtu e ka mire ky Djaloshi qe Gjilanaset jan shum me te bukura por pak mendje madhe.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Faqja 9 prej 30 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  2. Shkurorëzimet - Kanceri i shoqërisë kosovare
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-05-2005, 13:36
  3. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-01-2005, 17:10
  4. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •