Close
Faqja 18 prej 30 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 293
    Perjashtuar Maska e ||xXx||
    Anëtarësuar
    22-07-2005
    Vendndodhja
    Mes Ferrit Dhe Parajses
    Postime
    359
    Mu me pelqejnegocat Kosovare dhe njoh disa kam pak veshtiresi te kuptohem se sja thek shum per dialekte po prap kuptohemi jan goca 1-sh

Warranted Maska e Qerim
    Anëtarësuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Ka te drejte Slimi , kosovaret jane me pak te egra se shqiptaret e Shqiperise. Ato e dine cfare duan ,jane femra me karakter, gje qe nuk mund ta thuash me ne Shqiperi.Ato nuk jane te traumatizuar nga komunizmi ,sic jemi ne te Shqiperise.

i/e regjistruar Maska e caesarium
    Anëtarësuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    diku ne shqiperi
    Postime
    5
    Citim Postuar më parë nga Qerim
    Ka te drejte Slimi , kosovaret jane me pak te egra se shqiptaret e Shqiperise. Ato e dine cfare duan ,jane femra me karakter, gje qe nuk mund ta thuash me ne Shqiperi.Ato nuk jane te traumatizuar nga komunizmi ,sic jemi ne te Shqiperise.
    ama ne ti qerimo kot ja paske fut po kur them kot me te madhe ama.cere thu mer ku e gjeten karakterin ato mer po leri se i njofta mire.slimo keq me vjen lale qe po te them nja dy gjer po se ke mire kur thua qe jemi gjysma greke e gjysma italjane.cere flet mer bab.me je bere gjalle si ato kosovaret qe kur vinin ne shqiperi na quanin hajna rebela e mas tre ditesh perfundonin ne shtrat me ne (femrat) ndersa meshkujt duke na dhene birra e duke na marre nr e telefonave.ene kinezo icik ma avash me qytetet me verte tirana e durresi pak me perpara po i bejne njerezit si gjithe te tjeret.mos ja kput kot ne ti ime.une kam respekt per kosovaret po ka dhe nga ata kosovare qe jo shqip po rrezik as serbishten nuk e flasin mire lere me per karakteret mos me te thene per patertine.leqe kete e thone vete dhe prishtinalinjte ika naten ene mylleni kete muhabet se sja vlen me.nga nje teme per qef u shnderrua ne inat politik e krahinor cere bani mer.naten dhe njehere.QuIntuS
    te duash a mos duash,te chatosh a mos chatosh,kjo eshte ceshtja sot.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    me falni po keto qe flisni talleni apo ca :P
    vajzat kosovare jan nice same me shqiptaret e shqiperis andej nga jam edhe un pa me thoni ju mua ckan vajzat e kosoves ose te shqiperis me teper mos ja fusni kot se si kosove si shqiperia jugu apo veri jan same sa per gjuhen e vajzave te kosoves vertet si kuptoj ndonjehere ca thon po ne pamje jan same L:P
    sa per vajzat shqiptare cte them jan si yje ka edhe te keqe po ca me ba i ka jeta
    kurse ti antena plzzz mos fol me q se e kam inat fol shipen e paster nese vajza te jen edhe mos cani kok :P
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e Tipiku
    Anëtarësuar
    08-08-2005
    Postime
    3,950
    une Menoj Qe Jan Shume Sexy Dhe Me Te Sinqerta Se Shqiptaret E Shqiperise Ate Qe Mendojn E Thone Pa Nji Pa Dy.

Stjerner er dom som lyser i Mørke

harapciu Maska e elbasanlliu yll
    Anëtarësuar
    11-11-2005
    Vendndodhja
    italia
    Postime
    122
    Gocat Kosovare Jan Si Shpirta Me Lal,njofta Njanen Ne Traget Per Ne Shqipri,po Me Te Then Te Drejten Ne Shqiptaret Nga Shqip.sju Kuptojm Dot Vallai,pastaj Cysh I Thoni Elbasanit Fshat Ju Mer Bab,kush E Tha Smerr Vesh Fare Nga Shqipria,ne Jemi Qendra Qeflive

i/e larguar
    Anëtarësuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    e shoh qe qenkan bere shume diskutime rreth kesaj teme
    persa i perket vajzave kosovare personalisht kam njohur ca kosovare njehere, kur erdha ne fillim ne USA edhe nuk arrija ti kuptoja asnje fjale...edhe mundohesha kaq shume ti kuptoja, pyesja kete shoqen time...njera nga ato vajzat u hodh edhe me ofendoi...Dhe qe atehere kane lene nje impresion jo shume per te deshiruar...mgjth ky eshte thjesht nje rast...

persa i perket aparences...nuk eshte shume e rendesishme po te krahasohet me personalitetin/intelektualitetin e njeriut...keshtu qe aparenca eshte secondare besoj...
    une Menoj Qe Jan Shume Sexy Dhe Me Te Sinqerta Se Shqiptaret E Shqiperise Ate Qe Mendojn E Thone Pa Nji Pa Dy.
    i sigurte per te?!! ndoshta sepse nuk i kupton, mos bej pergjithesime...cdo njeri eshte unik...

persa i perket djemve kosovare...kam vene re se i pelqejne vajzat shqiptare...por per paraqitje shumica qe kam pare sjane gje lol...si njerez te gjate edhe te holle

So much in LOVE:) Maska e azuro
    Anëtarësuar
    18-11-2005
    Vendndodhja
    Prane reve ne krahet e shpirtit tim binjak
    Postime
    35
    Un jam femer vete dhe ndoshta ju mund ta merrni pershtypjen time si te njeaneshme po qe femrat kosovare i simpatizoj vetem per dicka e modernizimin e kane kapur ne thelb dhe e kane kuptuar mire jo si femrat shiptare qe e kane kuptuar vetem per te nxjerre fund shpinene e per te pasur liri te tepert.
    Ajo qe nuk me pelqen eshte kjo qe ne shume veprimtari te organizuara ne shqiperi dhe fitojne ne shumicen e tyre sepse kane leke te tepert si pershembull konkursi per top model,kishte vajza edhe me te bukura se ajo dhe shume me te mire se ajo qe fitoj po qe nuk kemi ca ti bejme sot fiton ajo qe sponsorizon.
    pastaj pse vetem kosovaret fitojne ne konkurset tona si miss albania kurse deri tani nuk kemi degjuar qe te ket fituar ndonje shqiptare no nji eveniment ne kosove.do te thoni qe miss albania perfshin te gjitha trevat shiptare po miss shqiperia????????????????

ka ca gjera qe femrat kosovare mund ta fitojne me lehte se sa nje shqipetare qe mundohet me gjithe mund............

kshu pra nuk eshte se po i shaj po shume gjera i kane me te lehta dhe nuk ikane sepse i meritojne po sepse kane mundesi per ti marre.
    pastaj ato(kam fakte te verteta )ku ta gjejne qe te lidhen me nje djale shqipetar kurse djemt kosovare e rrudhin surratin per vajzat shqipetare...mos jemi gje me te manguta se ato?
    All you need is LOVE

harapciu Maska e elbasanlliu yll
    Anëtarësuar
    11-11-2005
    Vendndodhja
    italia
    Postime
    122
    Azuro se mora vesh te them te drejten nga je,po mos e caj koken se ne shqiptaret e shqipnis jemi njisha,dhe pastaj ke te drejt vajzat kosovare vdesin per ne ta thot lali me eksperienc,kurse ne me ato shajm dot buk se as nuk i kuptojm

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    8

Talking Femrat Kosovare-ne Gjakov-1-pershendetje Shume E Ralle

ISHA RRUGEZ DUKE SHETITUR KUR PAPRITUR DY VAJZA NGA INATI NXITUR PERSHENDESIN NJERA TJETREN DUKE BESHTYTUR 1NE SURAT E 1MBERDHE VAJZAT TONA O LE LE QYQA EDUKATA JONE

Faqja 18 prej 30 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  2. Shkurorëzimet - Kanceri i shoqërisë kosovare
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-05-2005, 13:36
  3. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-01-2005, 17:10
  4. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •