pojata@hotmail.de
bukuria e vashave eshte, ajo qe i bjen meshku te pa sy dhe ne kto raste ato nuk mund te vlersojn drejt.....ashtu dote ju bashkangjitem ksaj teme me mendimin tem:SE NUK KA FEMER TE MOS JETE E BUKUR!
![]()
pojata@hotmail.de
bukuria e vashave eshte, ajo qe i bjen meshku te pa sy dhe ne kto raste ato nuk mund te vlersojn drejt.....ashtu dote ju bashkangjitem ksaj teme me mendimin tem:SE NUK KA FEMER TE MOS JETE E BUKUR!
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga cungi : 31-10-2005 më 16:07
Vallai gocat kosovare jan ylla fare,po ktu ne itali jan pak fare,Ne 97 ndihmum nje familje kosovare qe i morem ne shpi,dhe kishte tre vajza,njana ma e bukur se tjetra,Shkova ne prizen per ti taku me te than te drejten kan shikim tjeter per jeten nga gocat shiptare,shum te prapa mbeteura........
po mas ti vet yll nga Elbasani nuk ta shoh pér té madhe se si nuk mundesh ta kuptosh ma mire se si dhe cfar shikimi kemi ne Kosovaret(ose vajzat..KOSOVARE)ose edhe nga Prizreni.Une kam shum miq né Shqipri dhe ata jan te ngritur(jam njerz té rendésishm pér kulturen Shqiptare.Por edhe uné kam qen shum hereé né Shqipri ama te keqen nuk do té doja te jam nga shqipria por nga Kosova se jam Kosovar......kemi gjene te gjakut té ndryshme mes nesh.ti nuk ke koké pér ti kuptuar kosovaret(e aq ma pak vajzat nga Prizreni)
jam né degjimin ténd
Loti,ke te drejt se tani pash mire ate qe kisha shkruajtur,dhe kisha shkrujt te kunderten e asaj qe doja te thoja,me falet se kam ik 12 vjec nga shqiperia.Doja te thoja qe shqiptaret prej shqiprie jan icik te prapambetme se kan pa ma pak se ju,se kemi hyr shum ma vone te shikojm Europen.Bobo per i llafe qe shkrujta gabim...lene po te me kishe pasur afer ca do me kishe ba..Shnet loti
Ky shikimi yt eshte reciprok!!!Ke te drejte persa i perket ndryshimit te gjakut....Nje veshtiresi mirekuptimi eshte dhe dialekti!!!Prandaj binduni dhe mos keqkuptoheni,se nuk ja vlen!!!Kjo eshte nje e vertete,qe do ekzistoje gjithmone!!!Me respekt nje vajze Durresake."Tash ka ardh nji vakt i fshtire...Marakli kush asht i rie,aj spo don o me zan miqsie"Postuar më parë nga loti
Ndryshuar për herë të fundit nga Anisela : 19-11-2005 më 05:08
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Jane icik me te hedhura se vajzat shqiptare.(mendoj une)
Ne kuptimin qe jane me moderne me te lidhura me kohen.
Ishin artistet(vajza)kosovare qe importuan ne skenat dhe spektaklet shqiptare eren e re qe ishte e huaj per ne.Ishin ata qe e shkrine akullin.Si Adelina etj etj.
Une kam njohur shume pak por jam i sigurte qe ajka e vajzave kosovare asht ne prishtine.Aty kane ardhe nga tan krahinat e ka me bollek femra te mira.
pershendetje per vajzat kosovare.
opss desh harrova ku shkoj ajo tema me fotografite e asaj Fitore Islamit..modele ne France.Ajo pershembull ishte goxha femer.Nga prishtina ishte.
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Hahahha Floriro akoma ti me Fitoren se per ket u perjashtove i heropss desh harrova ku shkoj ajo tema me fotografite e asaj Fitore Islamit..modele ne France.Ajo pershembull ishte goxha femer.Nga prishtina ishte.
Peja i ka vajzat Kinge
M&M
hmm sa per vajzat kosovare kam nje mendim disi me te gjate se keto te tjeret
jo se une ndoshta ndihem me i vecante se te tjeret por me mire ja po e tregoj si histori qe e kam perjetuar vet
ne fillimet e mia me boten virtuale hyja ne chat si gjithe te tjeret si te gjithe dhe una kisha deshiren qe te njihesha me persona te rij (ferma) pata nje njohje me nje vajz e cila ishte nga prishtina emrin (ardita) u njohem ne chat me shume komplimenta me njeri tjetrin dhe shkembyem adresat tona (msn ) pas nje kohe relativisht te shkurter e pashe online dhe fillova te bisedoja pas nja 3 a 4 bisedash ne msn me hapi kameran pahhhhhhhhhh cfare te shikoje nje femer shume shume e mire simpatke nuk kam fjale se si ta pershkruaj me filloi te me tregoi per familien e saj me se merret shoqerine qe shkonte dhe gjithcka mi tregoi me tregoi edhe per nje djal nga peja qe e kishte te dashur ehh pasi u miqesuam mire me dha nr e telefonit filluam te kontaktojme edhe ne tel (dua te theksoj nje gje qe une e konsideroja thjesht si mike e jo si te dashur) nuk e di filloja ta shikoja me pak online mendoja si do te ket punet a mos ndoshta dot te kem qene une shkaktari qe ajo te me kete bere block edhe e pashe pash nje kohe 3 mujore qe nuk flisja e pash online e pyeta se si je me x(dmth te dashurin pasi edhe me te kontaktoja ) mire me tha ka nje te re jam martuar epo shume mire ehhhh qe ti bie shkurt qysh pas asaj dite nuk e kam pare me online doja te dija prej jush mos ndoshta pas nje miqesie qe zgjati gati 2 vjet bised (ne msn live nuk patem mundesi qe te takoheshim ) duhet te reagonte ne ate menyre Ardita qe te me bente block pa me thene as edhe nje shkak te vetem ? nuk e di mbase kam qene une ai i cili kam ber dicka te pahijshme ose do te kem thene nje gje per te cilen ajo do te jet penduar apo mos ndoshta i fejuari i saj i ka thene qe nuk dua me qe te kontaktosh me Tomin
ehhhhh nejse jeta i ka keto mu ka mbushur mendja per keto gjera
ai qe deshiron me mbajt miqesi dera eshte e hapur ai qe nuk ka deshire eshte i lire te iki por ama ti thuash qe ore tku tku eshte muhabeti qysh sot e tutje ben mire qe te mos kontaktojm mendoj se do te ishte me e sinqert
nejse une po ju tregoj nje foton e saj dhe te shikoni se si jane vajzat nga prishtina
tani sa per mendimin tim se si jane vajzat nga kosova po them me mire nga prishtina : jane shume te mira deri diku ne shoqeri jane shume te sjellshme por kur vjen puna per ndarje jan kot jo se dua te ofendoj ndokend por them nga eksperienca ime
Pse femrat tjera qe nuk jane kosovare kur vjene tek ndarja jane te mira e keto kosovaret kot a?Postuar më parë nga erioni_el
Paske eksperienca chati zotrote, dhe shume shpejt ato dashurite ne chat apo MSN perfundojme shume lehte me nje block.
S'paske njohur kurre se si eshte vajza kosovare.
My silence doesn't mean I am gone!
Erioni ti lale smund ti thuash asjat dashuri nje person qe se ke pare kurr smund ta quash te dashur .Pastaj paska qen dhe e martuar ka lloj loj burrash dikush me xhelozTe kalume ty
![]()
M&M
Krijoni Kontakt