Postuar më parë nga Stresi
Kjo eshte nje nder menyrat me te bukura kritike ne te cilen i perplaset ne fytyre dikujt nje veti
![]()
Kaltersi: dhe mendimi yt i ekuilibruar me pelqeu![]()
Postuar më parë nga Stresi
Kjo eshte nje nder menyrat me te bukura kritike ne te cilen i perplaset ne fytyre dikujt nje veti
![]()
Kaltersi: dhe mendimi yt i ekuilibruar me pelqeu![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 28-08-2004 më 07:09
Kam vetem nje limit: qiellin!
Postuar më parë nga selina_21
edhe pse jom gjilanas, Kamenica i ka femnat mat mira se Gilani ndersa mat mire ne Kosove jane Pejonkat pastaj Prishtinaliket, jane tforta valla ski qka bon
se pari te bukura jane te gjitha kosovaret pa marre parasysh se nga cili qytet jane dhe thene te verteten femra shqiptare eshte shume e bukur ne pergithesi, krahasoj me femrat e shteteve te tjera te cilat po i marrin per gra djemt tane e do e shohim, por me e keqja femrat bile ne kosove jane qoroditur shume, jane cuulaku shume dhe po ja humbin vleren shekullore te Kombit Shqiptare per nje kohe shume te shkurte, mundet me krahasu qdonjeri kete ,si, keshtu, le te merr nje foto te nenes se vete kur ka qene e re dhe nje foto te vajzes se re shqiptaredhe do ta shoh...kurse te popujt tjere kjo nuk dallon shume....me falni per filozofi
ju respekton te gjitheve perveq ata te cilet punojne qfaredo pune ne dem te kombit
kosovari30
ende 29 si kam mbush
Jo more Zorran se Gjilani i ka te Bukura me te vertet edhe eshte Problemi qe nuk ta japin loooool ku me diten prej kahit me kanene sta jep Qika e Gjilanit a me shku Tjera Qytete me i thanen jam i Gjilanit zoti na rujt si me kanen Djali i Gjorgj Dabellju bushPostuar më parë nga i_paEpuri
![]()
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Postuar më parë nga Gjilanasi_csi
O llokum ti e thua cdo gje vete sdu te te komprometoj se duket realiteti po une e kam nga perovoja moti e kisha marre njeren prej gjilangjikev po te ishin me te gjate me shtat, ato jane vertet pak me te meqme se ti dhe nuk jane aq te varfera te mbyllen ne krahinizmin qe e mendone e pretendon ti, ti je vetem se nje inatgji i shkret....
tungiii
Jane te mira vajzat kosovare...pse a kane dallim nga vajzat qe jetojne ne Shqiperi ose Maqedoni ose Europe a? Une mendoje se jane te njejta si te gjitha tjerat...edhe ne nganjehere e egzagjerojme me dicka...
Jane te mira, i njoh sepse jam cdo dite me to...
My silence doesn't mean I am gone!
Nuk njof ndonje as kam pare qe te them kshuqe eshte enigma per mua mos kane brire ???ajde kalofshi bukur < me shume respekt bingo-bot >
![]()
une kam qene dy vjet ne prishtine dhe i kam njohur mire vajzat e kosoves.Per mua nr 1 jane pejanet por ka dhe perjashtime ne shkolle kam pas nje pejane qe o zot sshifej me sy dhe kur e mbante veten shume qytetare biles.Por ne pergjithesi jane te parat pastaj vjen Prishtina dhe Gjakova e keshtu me rradhe.
The good you do today;people will often forget tomorrow;do good anyway
GJilanaset dhe Preshevaret jane -NJESH-
Jo Para Kumanovareve![]()
Nuk e dua jeten por jetoj per ty
Nuk e dua veten sa te dua Ty
KumanoWar
Postuar më parë nga KumanoWar
Bravooooooooooooo E Vertet osht , por mos e harro BujanovcinSepse un jam prej Ateje loool.
Nejse kshtu e ka mire ky Djaloshi qe Gjilanaset jan shum me te bukura por pak mendje madhe.
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Krijoni Kontakt