Close
Faqja 20 prej 30 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 293
    Citim Postuar më parë nga azuro
    Un jam femer vete dhe ndoshta ju mund ta merrni pershtypjen time si te njeaneshme po qe femrat kosovare i simpatizoj vetem per dicka e modernizimin e kane kapur ne thelb dhe e kane kuptuar mire jo si femrat shiptare qe e kane kuptuar vetem per te nxjerre fund shpinene e per te pasur liri te tepert.
    Ajo qe nuk me pelqen eshte kjo qe ne shume veprimtari te organizuara ne shqiperi dhe fitojne ne shumicen e tyre sepse kane leke te tepert si pershembull konkursi per top model,kishte vajza edhe me te bukura se ajo dhe shume me te mire se ajo qe fitoj po qe nuk kemi ca ti bejme sot fiton ajo qe sponsorizon.
    pastaj pse vetem kosovaret fitojne ne konkurset tona si miss albania kurse deri tani nuk kemi degjuar qe te ket fituar ndonje shqiptare no nji eveniment ne kosove.do te thoni qe miss albania perfshin te gjitha trevat shiptare po miss shqiperia????????????????

ka ca gjera qe femrat kosovare mund ta fitojne me lehte se sa nje shqipetare qe mundohet me gjithe mund............

kshu pra nuk eshte se po i shaj po shume gjera i kane me te lehta dhe nuk ikane sepse i meritojne po sepse kane mundesi per ti marre.
    pastaj ato(kam fakte te verteta )ku ta gjejne qe te lidhen me nje djale shqipetar kurse djemt kosovare e rrudhin surratin per vajzat shqipetare...mos jemi gje me te manguta se ato?
    me fal se s'te njoh por disa gjera nga ato qe ke thene ti jane komplet, te kundertat. Mos ma merr per ters, po hera pare qe po e degjoj:

Citim Postuar më parë nga azuro
    pastaj ato(kam fakte te verteta )ku ta gjejne qe te lidhen me nje djale shqipetar kurse djemt kosovare e rrudhin surratin per vajzat shqipetare...mos jemi gje me te manguta se ato??
    Se di si i kemi keto cunat e forumit, po ta siguroj qe cunat Kosovare nuk i rrudhin byzet hic, perkundrazi, ah po jane gocat nga Kosova, qe e duan me shume djalin nga trevat e tyre. Bazohem ne kete jo tek nje shembull apo dy por ne 7 vjet kaluar me shoke e shoqe kosovare.
    Degjohemi
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

i/e regjistruar Maska e Drita_Love
    Anëtarësuar
    06-11-2005
    Vendndodhja
    SWEDEN
    Postime
    101
    Citim Postuar më parë nga Zombie
    Hem, sipas teje o themi fjale te mira qe te te pelqejne ty, tip gocat kosovare jane te shkelqyeshme, nikoqire, puntore, te mira, te urta, te sinqerta, nena te mrekullueshme, ose e prishim temen.

Forumi eshte per debate, nese do hartime shko diku tjeter.

Qe gocat kosovare jane te mira, jane te mira.

Ama qe shumicen e tyre e ndryjne ne shtepi baballaret e vellezerit, pa u lene shume liri kete s'mund ta mohosh. Nuk mund te thuash qe kane te njejtat te drejtat e burrave. Nuk mund te thuash qe dalin aq lirisht sa dalin vellezerit e tyre. U kerkohet gjithmone llogari se ku kane qene e c'kane bere, shume me teper se u kerkohet djemve.

Pra nuk trajtohen ne menyre te barabarte. Nese djali i nderron dashnoret si corapet, nuk i thohet gje. Po e beri kete pune vajza, konsiderohet e perdale.
    Nje cike si e padrejte, si thua?
    ZOMBIE, KY ISHTE DHE PËRJETIMI IM KUR ISHA NË KOSOVË.
    KURRË NUK U ULNIN FEMRAT, VETEM PUNONIN TËRË KOHEN PUNË SHTEPIAKE.
    CDO SHTËPI CILEN E KAM VIZITUAR NË KOSOVE ASHTU ISHTE. FEMRA E BËNTE KAFEN, FEMRA E BËNTE BUKEN, FEMRA I LANTE TESHAT.
    ASHTU MU DUKE DHE MUA, POR DUHET TË PYESIM PSE? NJË DITË DO TË JETË MË MIRË!!!
    Dua te jem e lirë,te fluturoj,ZOTIN ta gjej dhe përjetoj, që ne momentin e vdekjes të mos mendoj që kurrë as nuk jetova!

Southern Prince Maska e Pyrrhus_Mollos
    Anëtarësuar
    12-01-2006
    Vendndodhja
    Çamëri
    Postime
    315
    Vajzat kosovare jane shum sexiii dhe kan shtatin si selvi...mashalllllaaaaahhh
    Hyp Xxhixxhii!!!!!
    ÇAM 24 KARAT

Problemi i terngellikut eshte shume dhe te cunat shqiptare, apo jo? Dmth eshte ceshtje shqiptaresh ne pergjithesi.
    Mgjth, kush ka goca me te bukura???

Shqiperia i ka si me te embla
    Kosova si me te zhvillume
    sa per bukuri, ka gjithandej te bukra.

per gjona t'tjera spo flas se keto gjera jane shume relative popull
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Postime
    1
    un mendoj se vajzat pejane jan shum mende mdhaja dhe thom se vajzat nga prizreni jan ma te mira kiss kiss saranda

i/e regjistruar Maska e swat
    Anëtarësuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    Prapa DiEllIT
    Postime
    618
    si kallep jane te mira shume
    ta heqin petllen
    sa per tipa normal
    ndersa perjashti prishtinaset
    te tjerat sja u mor vesh gjuhen fare
    keshtu qe i heq nga lista :P

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Kto qe kam njoft une ketu ne chicago dmth, kan qene me mendime icik si old school (disa). Ndersa te tjerat shume liberale. So dmth, s'kam taku ndonje ne mes. Ngjajn mir, e majn veten ..edhe te respektueshme. (JO te gjitha dmth)

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    njishe jan se shqiptare jan sa per mednjen mir jan si shqiptare same
    tani kush shan e di ai pse shan po mos u mburni se ato shqipo jan
    sa per moden i themi vajzave tona te shqiperis avash se kapet qellin me dor ju ne amerik ne vend te mendjes keni m>> ne kok kapish cduhet te them
    Partizoni

Lenci, Maska e lenci,
    Anëtarësuar
    25-11-2005
    Vendndodhja
    france,Aix
    Postime
    51
    per mendimin tim femrat kosovare me sa pash une kur erdhn ne shqipri ater ne kohen e luftes,jane koti faraaaaaaaare,jane mendje medhaja,
    <<<<<<I KORCARE I IC FARE<<<<<<

i/e regjistruar Maska e denirulz
    Anëtarësuar
    08-02-2006
    Vendndodhja
    SHKUP dhe CH
    Postime
    9
    VAJZAT KOSOVARE JAN SHUM NICE COOL BE NJERI OP OP KREJT SMUT SHUM XIX VALLA HEHE :> KISS I PERSHENDES KREJT KOSOVARET SE MET VERTET E MERITOJN

me falni nese ju pengoj por kisha pas deshir qe te vini tek faqja yn dhe pe beni postimin e forumeve se nuk dim se si te fillojm se jemi fillestar ...

heheh ejani te pim nga 1 kafe sebashku pra ejani ju te shkupit ne shkup e ju tjeret nga jeni ejani atje ku do vini pra ejani ne web-faqen ton zbavitu.ch kemi forum po ska kush te shkruan ... si dhe chatin ton por ska kush te hyn pak user-vizitor kemi kshtu qe u theras te... ejani ju presim ne www.zbavitu.ch

Faqja 20 prej 30 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  2. Shkurorëzimet - Kanceri i shoqërisë kosovare
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-05-2005, 13:36
  3. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-01-2005, 17:10
  4. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •