Per te bukura, nuk kam dyshim!
Per inetlegjente?!
Per te bukura, nuk kam dyshim!
Per inetlegjente?!
Deri te Molla e Kuqe!
Te them te drejten nuk kam shkuar asnjiher ne Kosove pore do me pelqente shume
Dhe sa i perket per vajzat ishalla lidhem me ndonje Goce nga kosova dhe i shof si jan ato te tjerat pastaj:P
Feel the pump √
Mua me jane dukur cunat me te mire se vajzat :P
Mgjate si shpirt jane te tera femnat![]()
...Tintarella Di Luna !!!
Postuar më parë nga DJ-GABRIELE
Ti duhet te lidhesh me nje cike nga Kosova.
Kujt do ia mbante ti shante vajzat shqiptare,si shpirt jane,apo jo?he mo flisni
[size]Ashtu kuptova se ne te vertet
kisha arritur ne SHQIPERI
nje vend me nje mije bukurira
por i shkelur nga nje turme,e cila
ushqen nje fare urrejtje kunder bukuris
keshyu n.q.s ne SHQIPERI bukuria eshte e perbuzur dhe shkelmuar ska dyshim se fisnikeria nje nga
virtytet e vjetra te kombit shqiptar
eshte ende gjalle......
FAIK KONICA[/size]
hey hey gjoni ktu kto femrat kosovare jan cool bre njeri
mund te me ndimoni kam deshir te lnjihem me nje![]()
the_white_wholf..............the_white_man_power
Une desha te them qe po te ishin aq te bukura dhe te mençura vajzat Kosovare nuk do te ishte nevoja per te hapur teme ketu ne forum....
Ta dini ju se kam shoke Kosovare sa te duash dhe te gjithe jane te ndezur per tu martuar ne shqiperi pse???
Pse Kosovaret jane shume te mençura dhe te bukura dhe duan te mos u prishin bukurine apo se cunat e Kosoves nuk kane shije apo se gocat Kosovare meritojne me shume???
Ndryshuar për herë të fundit nga Miremengjes : 21-04-2004 më 09:47
Koha eshte jeta!
Koha eshte si shpata po se preve te pret ajo ty.
Ditet jane si shigjeta kurse njerzit jane shenjestrat e tyre!
Dora qe nuk shkruan eshte kembe!
hi.E lexova temen me kujdes,dhe te them te drejte vajza kosovare te bukura jane
por mend nuk kane. vetem kallij misri hane edhe te zi ne qofse ka mundesi.....sorry but is tru story,i had 0ne. si mos u qofte kryt.
![]()
Për nga morali janë më të mirat në Ballkan e ndoshta edhe në Europë sepse edhe prostitucioni në krahasim me këto vende është më i ulti në Dardani.
Unë pothuajse asnjëherë nuk kam dëgjuar për ndonjë prositutë shqiptaro-dardane nëpër semafora të përëndimit. Poashtu edhe prositutat atje, të gjitha janë nga vendet tjera si serbe, ruse, moldave, rumune, bullgare etj. por shqiptare nuk kam dëgjuar ndonjëherë.
Mendoj, se shqiptarët kudo që janë, në përgjithësi janë një mentalitet dhe nuk mendoj se duhet bërë dallime sepse këto nuk qëndrojnë.
Veriu, së bashku me Dardaninë, në përgjithësi ka një popullsi më bionde për shkaqe gjeografike e klimatike. Sa më në jug të shkosh ke më shumë zeshkanë dhe pastaj del në Afrikë ku i ke të gjithë zezakë. Kurse sa më në veri, ke më pak zeshkanë e më shumë biondë.
Në Shqipëri, shumica që takoja më thonin se Dardania ka djemtë më të bukur se viset tjera shqiptare brenda kufirit të sotëm, kurse femrat më të bukura janë brenda kufirit. Edhe unë ashtu mendoj.
Megjithëse edhe kjo është subjektive, dhe përgjithësim që jo doemos qëndron në realitet.
Tung
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Nuk bej dallime raciale, te gjitha i shqyej...
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Per mua Gjakovaret jan me te mira se me pelqejn nag gjuha se folin me mire shqip femrat kosovare jan simpatike po nag gjuha se si folin i humbin piket)))
Larg jam po mendjen atje tek ty e kam
ai eshte dheu yt o i shtrenjte i imi vatan !
Krijoni Kontakt