HARROVA TE DERGOJ PUTHJEN PER GOCAT MUAHHHHHHHHHHHHHH
HARROVA TE DERGOJ PUTHJEN PER GOCAT MUAHHHHHHHHHHHHHH
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
Femrat me te bukura te Kosoves???
Me llapjane nuk ka - jane te bukura, te urta, te mencme, edhe besnike.
Kush po thote qe nuk ka edhe aso qe s'jane te bukura, e te pabesa?
Mandej pas llapjaneve ne rend vijne gjilanaset.
E per t'iu pergjegjur pyetjes me ne fund : Femrat me te bukura jane PEJONET.
o ARJETA O LOL TI ME TE VERTET KE BERE PYTJE SI TE THEME ME VEND POR I KE HARUAR LOL FERIZAJLIKET SE JANE SHUME COOL EDHE SEXI PILE........KURSE PRISHTINALIT I KEMI MASHKUJ TAMAN BURA............................ TUNG................
If you think you can do a thing or you think you can't do a thing, you're right."
Pershendes gjithe vajzat kosovare. Jam nga Shqiperia po me eshte mbushur mendja top qe femra me te bukura jane ne veri te shqiperise e ne Kosove. Mund te behemi rrace me e bukur po te perzihemi pak megjithese ajo pune eshte hallve e ftohte.![]()
Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit
1. Peja
2. Prishtina
Gruaja ime e ëmbël u lind në Pejë, u rrit në Prishtinë!
Vec mendimi im krejt subjektiv!
Pranohet se të gjitha vajzat e Kosovës dhe të botës shqiptare kanë dicka të vecantë në krahasim me vajzat nordike. Nuk guxoj të tregoj më shumë....
Ullmar Qvick
Postuar më parë nga drini_në_L.A.
M'fal aa?!
Një përshëndetje për Prishtinaliket si vasha xix...
çka shenje n'horoskop je Arjeta?
tungi bre vash
nga
drin tironsi.
Pershendetje per te gjithe posaqerisht per Drinin i cili eshte dhe gjithnje ka qen njeri nder atdhetaret me te flaket ne forum, ka kaluar nje kohe bukur e gjate qe skam qen ne forum dhe nese e them te verteten me ka munguar shum forumi, te jem ne mesin juaj dhe ti ndaj mendimet me ju.....!!
Te fala shum....
Arjeta
ps.(drini) jam gaforre ne horoskop po ti cje?
[size=0.5]Sometimes friends
cause You pain & happiness
they come & go
but one thing 4 sure
they Love & miss you,
believe me I am 1
of them......!!![/size]
vajzat ma te mirat ne kosove jane pejanet po sa ju perkete vajzave shqiptare kam qen ne shqiperi 5 dite kame pa vajza qe ase ne evrope nuke kame pare dhe kame pershtupje se jane vajzat ma te bukurat ne evrope vajzat e tiranes
"Ma thej moter" tha kohe me pare nje moderatore e deshtueme ne nje televizion kosovar.E tera permbledhet ne kete sintagme.Rrofshin vajzat kosovare.
jan shume te mira dhe te sinqerta
Vivo oggi x conoscerti domani............
Pejanet, definitivisht! Me te bukurat dhe me lozonjaret. Athua nga natyra qe e rrethon Pejen apo dic tjeter? Ka ketu dicka...![]()
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
I ka yje te gjitha gocat...
Po jo moj SHKODRANE pse te ta marrim per te keq kur thua tePostuar më parë nga Sajda Shkodrane
Them se vajzat kosovare jane te mira por me te thane te drejten me ca ka pa une (ndoshta jam edhe gabim se nuk jane tana njisoj) shume lyhen (teper rande per nji vajze te re se ajo ka freskine dhe bukurine e vet) dhe shume mbahen ne anen e jashtme psh, floket e stilet e flokve teper te ekzagjeruara. Nejse cika kosovare mos ma merrni per t'keq se une po mbeshtetem te bazat se ca kam pa. Nuk po them se eshte keq qe nje vajze e re me e mbajte vedin dhe me u kujdese per pamjen e saj por jo edhe shume shume teper se ne Shqiptaret, Kosovaret , e kena bukurine vet pa makjazh te tepert.
Po nejse them se vajzat pejane njifen per bukuri ne Kosove kurse per djem e marrin voten te Prishtines ose Gjakovaret!!!
Urime e perqafime nga uneee!!!!!
verteten?Ato jo veÇ se lyhen e behen fasade,po edhe nderrojne ngjyren e flokeve per Çdo jave.Ato jane te reja dhe vete zoti i ka bere te te kenaqin syrin,pse maskohen pra?Tjeter eshte makijazhi tek ne, tjeter ketu ne Evrope.Ketu e perdorin 80 vjeÇaret per te maskuar rrudhat.
Sa i perket asaj se cilat jane me te bukurat,une votoj per te gjitha.Gjithkah ne Kosove do te shohesh vajza te bukura.
A ju kujtohet si tha Jamie Shea(nese nuk e kam ngaterruar me ndonje tjeter) kur erdhi ne Prishtine pas luftes:kurre nuk kam pare kaq shume vajza te bukura ne nje vend!
zana![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga kubla khan : 27-10-2003 më 07:04
...rose leaves when the rose is dead
are heaped to the beloved's bed
and so thy thoughts when thou art gone
love itself will slumber on.....
Mendoj që para se t'a gjykojm bukurin e njerëzve,duhet t'ia gjykojm trurin!Mendoj që më e rëndesishme për mua është ngritja kulturore dhe arsimore e femres se sa pamja e jashtme!Mbi të gjitha,truri ka jetë të gjatë ndersa bukurija vdes pas nje kohe.
Pa përparimin dhe edukimin e femëres nuk mund të ketë përparim një shoqeri.
:-g
Pershendetje te gjithve!
Kur hapa nenforumin dhe pashe titullin nuk e di por me preki shume.
Kjo jo sepse tema "mendimi per gocat...." nuk eshte trajtuar, por sepse une nuk kam dale kurre me nje goce kosovare, ose me mire nuk njof asnje goce nga kosova ne menyre te drejtperdrejt. Dhe tani qe po mendoj me vjen turp nga vetja. Desha ta fshija kete shkrim por nuk ma ben dora keshtu qe po e lej.
Si rrjedhoje nuk jam ne gjendje te flas per gocat kosovare, por qe te mos ngelem kaq bosh po ju them se : Mqs jane gjaku im atehere patjeter qe jane si ylla!!!!!
Hajt tung te gjithve,
Geni
PAUCA SED MATURA
Krijoni Kontakt