Tungiii Artiolaa.. edhe une mendoj qe pejonet jan me elegante por ne pergjithesi shqiptaret jan te bukura...sidomos prishtinaliket jan cool lol
te
fala
arjeta
Tungiii Artiolaa.. edhe une mendoj qe pejonet jan me elegante por ne pergjithesi shqiptaret jan te bukura...sidomos prishtinaliket jan cool lol
te
fala
arjeta
[size=0.5]Sometimes friends
cause You pain & happiness
they come & go
but one thing 4 sure
they Love & miss you,
believe me I am 1
of them......!!![/size]
M'fal aa?!
Një përshëndetje për Prishtinaliket si vasha xix...
çka shenje n'horoskop je Arjeta?
tungi bre vash
nga
drin tironsi.
Drini mua nuk me paskeni pyt por po ju tregoj...une jam ne horoskop dhi upss bricjap...
Drini do ta gjejm nje vajze nge Kosova si shpirt ashtu siq je ti...
Vajzat me te mira ka Peja..jan te gjata...kan nje fetyre bukur te paster sepse bjeshket e Nemura afer me airin e tyre freskues...din shume bukur ta percjellin trendet me te mira ne veshje...jan shume diskrete ne make up e tyre etj etj
Ky ishte nje mendim i imi
Ju pershndes
Mjellma
çka me t'thonë Drini,
Si po ja kalon Mjellma? Içtuq bre, vashat Dardane janë tepër të majme, dhe si për respekt, unë mujna me i lof në lokalizmin Dardan içtuq. Mjellma, m'duket se t'kom pa n'ato përshkrime q'i ke bo Pejoneve, e me tanë teshat qi vesh, e sesi i lëviz duart kur flet, e sesi kqyr kokëulur kur je pranë nji djali.
Shumë falemnderit për komplimentin. Unë jom Peshore i lindun me t'njojtën ditë me Giuseppe Verdin!
Megjithëse jom Tirons, lokalizmi Dardan, e n'veçanti ai Prishtinas m'kall për brendi. E me bo me kqyr në Klubin e Prishtinës ke me kuptu se jom nji prej shtysës për me e formue atë Klub. Prej jush Dardanve ç'tashi mundem me lof ene t'folmen Dardane!
Zemra eme pret për nji trëndafil që ta çpoj,
e për nji yll që ta ndriçoj
sinqersht
drini.![]()
Shume je i kendeshem po e mban mrekullisht bukur ate emer si misioni i ate lumi qe na bashkon.
Une jam pi Drenice edhe ne drenicaret jemi pak gjak nxehta (te serta ) keshtu qe me se miri nje Pijone aman Drini jan krejt shpirta.
Do jem veres ne Kosove e do ja bejm disi cake ?lol
Te pershndes shume Drini je i mrekullushem
Mjellma
ti ma bon zemrën sa mali e di ktë gjë?!!!![]()
ndaj dua t'i jap një të puthur
Mjellmës![]()
qi e kom shumë xhanxhan
Tan t'mirat vashë e mirë dhe e ëmbël si lulja,
siq ka pyet edhe Arjeta, ti atë Dardanin me femra xix m'kujton
sinqerisht
drini.
Ndryshuar për herë të fundit nga drini_në_TR : 18-04-2003 më 21:22
Te falenderoj per puthjet ne faqe edhe une ty te puthi ne dy faqet.
Nuk ta kam tregu nje msheftesi une vlla virtual e kam Trimushin (ASD) a ben edhe ty te te kem vlla?....ai prishtinali eshte i pari e ti Drinush i dyte.
Une jam motra me e lumtur kam nje vlla ne Prishtin edhe nje ne Tirone.
Djem te bukur ka Tirana
Na i mbushin zemrat
Plot me gezim
More i bukur ku te ka lala...
Te kam xhan edhe une ty Drinush .
Tungi sungi bungi vungi....
Mjellma
Mjellma
po e di që edhe unë me Trimin jena shok, e shpresojna me leç ca kongë po na u dha rasti, ai kitarrist e unë baterist...
e ke bo tashi një fole tek zemra eme, asht zhgarravit ktu nga ti qi je si ylli, e që gërvisht zemnën teme si djamonti, e që s'ka se kush me e fshih më prej kteji, sepse gërvishtja jote = kujtesa për ty!!!
sinqerisht
drini.
Është keq kur njeriu flet palidhje, pra ja fut kot, se kur flasin është më mirë se kur nuk flitet.
Dhe edhe në Dardani ka femra që flasin kot sikur që ka femra që flasin jokot.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Pershendetje te gjitheve nga athina une jam nga Vlora .Mos me ngacmoni kosovaret se ikemi si shpita te gjitha .Une kam respekt te vecante per shqiptaret e KOSOVES ,MALIT TE ZI ,MAQEDONISE etj ME respekt fjorin
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
o Fjorin,
flm për respektin.
Ju thuni ça t'doni veç si Gjakovareeeeeeet s'jon asnjo.![]()
M'fal aaaa?
Leka nga Prishtina
Ti Shqipëri më jep nder më jep emrin Shqipëtar.
Pershendetje,
E kam thene edhe ne tema tjera, e them edhe ketu, vajzat nder me te bukura jane Pejanet.
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Se pse vajzat nga Peja mendohet te jene me te bukurat, kete e degjoni kudo qe te jeni ne Kosove.
Te gjithe flasin per bukurine e tyre. Ato jane vertete natyrale me bukurine e tyre, jane pa dyshim targeti numer 1 per ne.
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
VAJZAT MË TË BUKURA I KA PEJA.
UNË JAM PRISHTINALIKE,POR NËNË E KAM PEJANE.
---------------------------------------------------------
BUKURIA PA MENQURI SI NËNA PA FËMIJ.![]()
DENIANA
e kam dhene nje her mendimin per femrat kosovare por po e them prap JANE NJESHE FARE XHAXHI I KA PIKE TE DOBET SE FLASIN DREJTE DHE JANE TE SINQERTA
MIRUPAFSHIM DHE JU PUTH XHAXHI NGA LARG GOCA
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
Krijoni Kontakt