E di qe jane te bukura, por deshiroj qe te japin komentin e tyre.
E di qe jane te bukura, por deshiroj qe te japin komentin e tyre.
Jon t'mira, po diqysh si t'lodhta.......
I tend to live in the past, because most of my life is there!
Cikat e Kosoves i marin rrezen hanes,
jan te omla si bakllava
Te gjith thojn se pejonet jan me te bukurat, edhe ashtu mendoj une, edhe e mbajn veten, jan shum elegante, ama per mu bukuria nuk vlen, ja vlen ta shikosh njeriun se si duket nga brenda, qfar karakteri ka ose maral, ajo esht dukja e nje vejaze per mendimin tim, por mu me pelqejn vajzat e Tiranes, edhe psa jam pejon, hehehhe pershendetje aska nga Chemnitz
Ashtu pra arber gjakova me vajza te shqiperis nuk ka, e sidemos te tiranes, a ja ke ndu mendjen se kur nervozohon sa ombel flasin, edhe fjala me e mira me duket kur thojn ne at nervoz, IK ORE MOS JA FUT KOT hehe
Looool gocat shqiptare ne pergjithesi jan yllnesha, nuk ka fare rendesi se jan nga kosova apo shqiperia, ku do qe te jem, jem numer 1 dhe at pa koment ja dalim te gjithveJem Mbreteresha ne qdo Aspekt
Jane te lezetshme si vajzat tona por ne nga jugu mezi i kuptojme kur flasin...
Igli, nje vizite disaditore ne Kosove, dhe do e mesosh dialektin. Eshte veshtire derisa te mesohet veshi qe ti kapesh fjalet tamam se pastaj nuk ke problem. Ne Kosove, ka shume jugore qe jane duke punuar e jetuar ne Kosove tani, dhe asnje nga ta nuk ka asnje problem me dialektin. Ne shqiptaret nuk po leme gjuhe te huaj pa mesuar, e lere me dialektet tona.![]()
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Vetem vajzat nuk i kuptoni ? hahahaPostuar më parë nga Igli_Vlonjati
![]()
![]()
Pershendetje Igli
Krijoni Kontakt