Close
Faqja 17 prej 30 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 293
    RebeL AnGeL /IrC STaFF Maska e angel_guy
    Anëtarësuar
    04-08-2002
    Vendndodhja
    Hic
    Postime
    322
    JAne shum sexy por me duhet te marr nje liber shqip - shqip kur komunikon
    DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA

*Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anëtarësuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar më parë nga Legacy
    JAne shum sexy por me duhet te marr nje liber shqip - shqip kur komunikon

Ti qka je tu than e bure,qka po te duhet libri zin nji dashnore ne je ne regulle
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga sLimShady
    PO pra kur ja fusni kot e mysni fare,kujt i thu per lirin e femrave amon ene sa per juve andej qe deri ne kohen e berishes pra dmth Blu ju keni dal si kali eger ne ket rast Pastaj lini ti c'far ke ndegju ec vizito qytet e kosoves pastaj mund te flasesh
    Po pra,ate po thoja,ne jo te liret po prisnim Kosovaret qe te na vinin me fjalor ne dore e te na mesonin shqipen.
    Dilni njehere nga poligamia pastaj flasim per liri femrash Ne Maqedoni dhe Mal i Zi jane prape me perpara,por te me flasin kosovaret per liri femrash s'ma kishte marre mendja.

Kerkuat mendim dhe ne jua dhame,tani nese keni hyre per kryqezata me qellim nderrimin e opinionit pune tjeter ajo.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 24-11-2005 më 13:59
    Kam vetem nje limit: qiellin!

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anëtarësuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky
    Po pra,ate po thoja,ne jo te liret po prisnim Kosovaret qe te na vinin me fjalor ne dore e te na mesonin shqipen.
    Dilni njehere nga poligamia pastaj flasim per liri femrash Ne Maqedoni dhe Mal i Zi jane prape me perpara,por te me flasin kosovaret per liri femrash s'ma kishte marre mendja.

Kerkuat mendim dhe ne jua dhame,tani nese keni hyre per kryqezata me qellim nderrimin e opinionit pune tjeter ajo.
    Mos mer deri ne kohen e berishes keni qen te izlom sot na fliske per per liri...cme thu ti mu per gjuhen se dhe ju gjysma grek dhe itakian jeni e dashke me mthon mu ti per gjuhen ,,, Ti ma shef i tirone i durres qe ka ec pak perpara se te tjerat qytete si fshat i ke .

Nga qe sjan te mira femrat e kosoves po vin ne shpieri po u marrin vendin e po behen Miss albania
    M&M

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Mos mer deri ne kohen e berishes keni qen te izlom sot na fliske per per liri...cme thu ti mu per gjuhen se dhe ju gjysma grek dhe itakian jeni e dashke me mthon mu ti per gjuhen ,,, Ti ma shef i tirone i durres qe ka ec pak perpara se te tjerat qytete si fshat i ke .

Nga qe sjan te mira femrat e kosoves po vin ne shpieri po u marrin vendin e po behen Miss albania
    E shoh se ky postimi yt shume i "paramenduar" e ka vene nder mend te me beje te them deri ne fund ate cfare mendoj,pa shume problem per mua mgjth,s'ja pertoj shume

Ne cilin vit ke vene kembe per here te pare ne Shqiperi ti?Sa vjec je?

Ti me ato ca ke,kulturen e zhvillimin intelektual te Shqiperise qe ka pase ndertuar shume para viteve 90-te ,se ke arritur as mbas 15 vitesh.
    S'kuptoj se me cfare fytyre me flet ti per shqipetaret duke i quajtur si greker/italiane,me revolton aq shume.Mos harro qe ishin Shqipertaret qe ndane buken me ju atehere kur kishit nevoje,por keto jane gjera qe harrohen shpejt.

Miss Albania?S'arrin te kuptosh qe shpesh çmimet jua japin me teper per te nxitur ndjenjen e bashkimit te trojeve shqipetare?Mendon qe pritem ne qe te na vine nga Kosova te na nxjerrin fundshpinat jashte per te nxjerrur miss?Te siguroj qe fundshpina te bukura kane mjaft ne Shqiperi.
    Mgjth,nese pranon qe civilizimi juaj bazohet ne zhveshje,atehere mund ta mbash pa problem.

Sa per tu kthyer tek tema e civilizimit te femrave te Shqiperise:
    Sa klase ka jot eme?Sa klase ka gjyshja jote?(s'po te pyes sa klase ke ti vete,se ti dukesh i zhvilluar)
    Kur e ka pare jot eme yt ate per here te pare?Diten e fejeses apo marteses?(se per gjyshen s'po flas fare)
    Indikatore te lirise femerore jane dhe keto,apo jo?!

Femrat ne Shqiperi kane shume me teper liri,por ama qe te shkosh ne ekstremet e lirise duhet ca injorance,e nese mungon injoranca do mungojne dhe veprimet ekstreme

Te mos harroj dhe dicka te fundit,ca dialekte te Shqiperise ju kane hije vetem atyre qe i flasin ne forme natyrale,jo si ajo tironcja jote e sforcuar
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 25-11-2005 më 17:23
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    pupupupupu çfare qenka bere ketu...

ika ika... mirupafshim... dhe me mend ne koke oreeee... po e mbyll deren ngadale... kjuuuuuuuuuuuuuuuuuc (pfffffff hidhuni pak vaj menteshave aman...)

Skofiar Maska e Skofiar
    Anëtarësuar
    07-08-2005
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    731
    Me habisni me keto dallime tuaja Blue sky dhe Slimshady
    Nuk ja vlene nje polemike e tille ne kete kohe tranzicioni si ne kosove ashtu edhe ne shqiperi.Duhet pas te kjarte se si femra nga kosova e si ajo nga shqiperia jetojne ne nje periudhe tranzicioni. Eshte e vertete se ekzistojne disa dallime te cilat nuk jan te medha dhe nuk kan ndonje ndikim ne kulturen e pergjitheshme te femres shqiptare.
    Eshte shume e vertete se gjuha ne shqiperi folet shume me mire se te ne ne kosove, por eshte nje e vertete tjeter se gjuha e unisuar eshte e njejet per te gjithe. Gjuha ka ngjyren e vet,tingullin, menyren e te shprehurit, shqiptuarit etj.
    Une ne shqiperi kam qendruar edhe ne kohen e komunizmit dhe qmoj larte mikpritjen tuaj, dashurine tuaj ndaj kosovareve, por te jeni te sigurte se edhe te ne kosovaret eshte i njejti mendim dhe rrespekt per ju.
    Jemi nje gjake, nje brum, kemi nje kulture dhe gjdohere duhet kuptuar se nje dite do te behemi nje shtet sepse pavaresia e kosoves do te jete vetem zgjidhje kalimtare.
    Te gjitha jan te mira si femrat nga kosova si nga shqiperia si nga ilirida si nga malesia e madhe.
    Nuk ka femra me te mira se shqiptaret.

Rreth e rrotull globin kerkova, askund femra me te bukura se shqiptaret nuk takova
    Ndryshuar për herë të fundit nga Skofiar : 25-11-2005 më 20:28

BeLeGu Maska e KaLajsi
    Anëtarësuar
    19-05-2004
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    365
    Me Te Dhen Te Drejten 100 Her Kam Pas Raste Me Fol Me Goca Kosovare Ne Prv
    Po E Keqa Eshte Se Si Marr Vesh Fare loool Se Ca Ngatarrojne Nje Dy Thojne Nga Lajm ?? Po Ama Prap Se Prap Pershtypje Te Mir Kam .
    Jufka ime ...

Perjashtuar nga Mod. Maska e bALLakumELbAsAnI
    Anëtarësuar
    04-11-2005
    Vendndodhja
    N'tok E bUrr i dHeuT ...pSe kU dO tI?
    Postime
    7

e ke gabim PSE ORE ELBASANIN fshat e quan ti ? te pipsha trut dhe menjen qe mke ...QENKE Ko/Qe FARE ti vallaj

i ke dhit ne ven ti lali apo tkan kullot per cika koqovare?

hmmmmmmmmmm avash re kur shkrun a vashhhhhhhhh

un e kam then i her menimin tim jan shum klasike ( per aq sa kam njof ) gallat qyfyre marrshalla ju rujtet zoti

sa per gjuhen shqipe EHHHH ja kam marr doren i kam msu gjith dialektet un

Dhe Kujdes kur shkrun her tjeter ......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-11-2005
    Postime
    4
    hmmmm jan te mira se jane shqiptare dhe pa perjashtim cfar jane shqiptare jane te mira
    HuLiO

Faqja 17 prej 30 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  2. Shkurorëzimet - Kanceri i shoqërisë kosovare
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-05-2005, 13:36
  3. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-01-2005, 17:10
  4. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •