Close
Faqja 16 prej 30 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 293
    Perjashtuar nga Mod. Maska e bALLakumELbAsAnI
    Anëtarësuar
    04-11-2005
    Vendndodhja
    N'tok E bUrr i dHeuT ...pSe kU dO tI?
    Postime
    7
    Citim Postuar më parë nga erioni_el
    floriri ne radhe te pare te pershendes, une thjesht tregova nje histori qe me ka ndodhur mua personalisht dhe nqs se e lexon mire se cfare kam shkruajtur e kam percaktuar shum qart qe e (konsideroja thjesht si shoqe asgje me shume) sa per ate ndarje ajo ka zgjedhur vet une skam se si te veproj thjesht e repsketoj si mike dhe i them te flm per aq sa kam folur me te

per mua me te mira jane prishtinalijet se kam njohur edhe nga peja por sme ka pelqyer

hajt kalofshit mire na thoni ndonje gje inetersante qe te merremi me pune

aman ja vune pullen ti ..... e ku edi ti qe sjan te mira Pejanset ? mos ja fut kot o patriot .... jan si shpirt e ke gabimmmmmmmmmmmmm

ps . sa per ate ndarjen mos e prish shum terezin se mke mu

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anëtarësuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    [QUOTE=Zombie]Gocat kosovare jane shume te mira, vetem se burrat i mbajne te fshehura ne shumice e rasteve. Ata qe kane pasur fatin t'i njohin s'kane ngelur te zhgenjyer.

Po prape, shume liri gocat kosovare s'kane. Prandaj, ju meshkujt, leruni pak me shume hapesire qe te marrin fryme.[/QUOTE

Ku e di ti kan lirin apo jo ? Apo vetem i fusni i llaf kot se koti rrini amon kur sdi gjo myll gojen e mos ja futni budalliqe se na felliqet ne temat

MiX^Pleasure Une kam qene ne ulqin ket vere dhe kam njohur shuma vajza nga kosova
    T them te drejtan jane jane te mira por kane pak bote
    Pse si duhet te ken bote me shume? Ti nderrojne te dashurit me shpesh se corapet ksajt i thuni liri ju mer amon

P.s flisni noj llaf te mire ose mos prishni temen
    M&M

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar më parë nga sLimShady
    Pse si duhet te ken bote me shume? Ti nderrojne te dashurit me shpesh se corapet ksajt i thuni liri ju mer amon

P.s flisni noj llaf te mire ose mos prishni temen

Hem, sipas teje o themi fjale te mira qe te te pelqejne ty, tip gocat kosovare jane te shkelqyeshme, nikoqire, puntore, te mira, te urta, te sinqerta, nena te mrekullueshme, ose e prishim temen.

Forumi eshte per debate, nese do hartime shko diku tjeter.

Qe gocat kosovare jane te mira, jane te mira.

Ama qe shumicen e tyre e ndryjne ne shtepi baballaret e vellezerit, pa u lene shume liri kete s'mund ta mohosh. Nuk mund te thuash qe kane te njejtat te drejtat e burrave. Nuk mund te thuash qe dalin aq lirisht sa dalin vellezerit e tyre. U kerkohet gjithmone llogari se ku kane qene e c'kane bere, shume me teper se u kerkohet djemve.

Pra nuk trajtohen ne menyre te barabarte. Nese djali i nderron dashnoret si corapet, nuk i thohet gje. Po e beri kete pune vajza, konsiderohet e perdale.
    Nje cike si e padrejte, si thua?
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-05-2004
    Postime
    115
    Çka mendoni për vajzat Kosovare?
    Une mendoj ........

i/e regjistruar Maska e caesarium
    Anëtarësuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    diku ne shqiperi
    Postime
    5
    o slimo qe kane liri kane aman mos me thuj edhe qe jane pak bishtdredhura jane mos te te ngelet hatri.i kam pare kur vinin me pushime ne dr harboheshin.nejse qe jane te mira jane si per shoqeri edhe ne shtrat
    te duash a mos duash,te chatosh a mos chatosh,kjo eshte ceshtja sot.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga caesarium
    o slimo qe kane liri kane aman mos me thuj edhe qe jane pak bishtdredhura jane mos te te ngelet hatri.i kam pare kur vinin me pushime ne dr harboheshin.nejse qe jane te mira jane si per shoqeri edhe ne shtrat
    Kush do terbohet me teper po i dhe lirine: kali i eger apo ai i zbuturi ? Sa me shume ti privosh lirine nje njeriu,aq me teper ka per te dalur nga vetite humane po ju dha rasti.

Ketu ku banoj une me ka takuar para ca viteve te njoh nja 2-3,shume-teper te papermbajtura ne krahasim me gocat e Shqiperise te vogel.Qe atehere e kam humbur ca respektin.Por gjeja qe me jepte me teper bezdi ishte hipokrizia,edhe pse s'mund te linin gje pa bere ne syte e familjes te tyre si dhe te shqipetareve te tjere mundoheshin te nxirrnin veten totalisht ndryshe nga c'ishin.Nuk arrij te konceptoj si mund te mashtrosh familjen.Plus qe kam degjuar shume historira nga miqet qe tregojne per eksperiencat e tyre ne qytetet bregdetare te Shqiperise.
    Por natyrisht,cdo popull ka te mire dhe te keqinj ne mesin e tyre,s'eshte mire te krijohen stereotype.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 23-11-2005 më 16:50
    Kam vetem nje limit: qiellin!

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anëtarësuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Kush do terbohet me teper po i dhe lirine: kali i eger apo ai i zbuturi ? Sa me shume ti privosh lirine nje njeriu,aq me teper ka per te dalur nga vetite humane po ju dha rasti.
    PO pra kur ja fusni kot e mysni fare,kujt i thu per lirin e femrave amon ene sa per juve andej qe deri ne kohen e berishes pra dmth Blu ju keni dal si kali eger ne ket rast Pastaj lini ti c'far ke ndegju ec vizito qytet e kosoves pastaj mund te flasesh
    M&M

Dr.med. FMH Maska e Psikiatria
    Anëtarësuar
    22-09-2005
    Vendndodhja
    Luzern/CH
    Postime
    47

Vajzat Kosovare

JAnë femra apo jo?!
    Dr.med. Sami Dalipi
    Psychiatrie & Psychotherapie FMH
    Regional Hospital
    Langenthal 4900
    Switzerland

*Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anëtarësuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Oshte thon me ven ajo shprehja o korcare o hic fare
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anëtarësuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Me then te drejt Vajzat Kosovare si plq fare se di pse
    B

Faqja 16 prej 30 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  2. Shkurorëzimet - Kanceri i shoqërisë kosovare
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-05-2005, 13:36
  3. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-01-2005, 17:10
  4. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •