Close
Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 225 prej 293
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga beko
    nese doni te takoni shtojzavalle, zana, misa, gjeniale,intelegjente,mikepritese,syqela,punetore, zbavitese, te ndershme,te moralshme dhe moraliste,qe e duan vetveten dhe te tjeret, qe kane respekt dhe krenari per te kaluaren e tyre dhe qe e mbrojne ate me fanatizem,te zhvilluara dhe ne zhvillim konkurdues me europiano-perendimoret, nese doni te shihni buzeqeshje verbuese, bukuri fantastike, nese doni te keni nje bashkepunim mbamendes dhe ziliqar, etj etje, nese doni te ballafaqoheni me pasardheset e verteta te mbretereshes se lavdishme ilire, Teutes, ejani ne Kosove dhe do te shihni dhe vertetoni te gjitha keto. nje gje qe zoti te jep, askush smund te te marre, prandaj zoti ua dha te gjitha keto virtyte kosovareve te embela.

beko
    Nese doni te jeni me prane te afermve tuaj zgjidhni VODAFONE.VODAFONE perhere sepse NE do jemi ne cdo hap te jetes prane JUSH!

Vodafone,dore per dore me ju
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-03-2006
    Postime
    2
    per vajzat kosovare mendoj se jane shum te bukura dhe shume te sjellshme persa i perket shoqerise mund te them se jane edhe me sekse se sa nga keto shqip edhe ato shqip jane po jane me te mira

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Gocat Kosovare Teper Teper Te <<civilizuara>> .Te PaktEn Flase Per Ca E Ca Ne Uk , Kurse Kur Kam Shkuar Ne Kosov Ka Qen E Kunderta Goca Shum Te Padala (Mendimi Im Ky) Pacim
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Floodist Me Eksperjenc Maska e ARNOLD_777
    Anëtarësuar
    13-01-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    111
    Per Gocat KOSOVARE un kam nje opinion te mire po kisha edhe dicka ma gjeni nje nuse nga kosova mer

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Ska me vajzat e kosoves

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210

Talking

Citim Postuar më parë nga ARNOLD_777
    Per Gocat KOSOVARE un kam nje opinion te mire po kisha edhe dicka ma gjeni nje nuse nga kosova mer

LoooooooooooooooooL

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga bebushja
    Gocat Kosovare Teper Teper Te <<civilizuara>> .Te PaktEn Flase Per Ca E Ca Ne Uk , Kurse Kur Kam Shkuar Ne Kosov Ka Qen E Kunderta Goca Shum Te Padala (Mendimi Im Ky) Pacim

Pershendetje,bebushe...se di dhe ne qfar kohe ishit andej ne Kosov?e nderuara! sa duket dhe ketu tek jeni shprehur ne te kunderten,se ska t'bej me izolimin e asnje goce nga Kosova sa i perket ketij shekulli ne 21-ten(XXI) atje reflekton nje demokraci me kultur te lart bile,bile dhe shum afer me Njujorkun...lal! mund t'them dhe holywood

hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga tolishop
    sa per mua ma te mirat vajza jan te pejes

Peshendetje,Tolishop

me lejoni te perkrah, mendimin tend ...lal!
    mese ia vlen,nje defrim ajri,nga Bjeshke e Rugoves qe ua ka dhene ate BukurineVajzave nga Peja.. Peja e Rugova..Rugova e Peja,hahahah

hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

I shkreti Mahmut Jihadi Maska e LONDON-TIRONC
    Anëtarësuar
    08-12-2002
    Postime
    279
    Citim Postuar më parë nga Arjeta
    Jam kurreshtare ta di se cka mendoni se cili qytet i Kosoves i ka vajzat me te bukura!!
    Ju pyes juve qe keni pas rastin te shkoni ne Kosove dhe Kosovaret normal.....

Cilat jan vajzat me te bukura ne kosove dhe pse mendoni qe jan me te bukurat....per qka i vlersoni ato me shum!!

-Prishtinaset,Pejonet,Mitrovicaliket,Gjilanaset,Pri zrenaset, Gjakovaret,Ferizajliket,Shtimjanet,Llapjanet,Fushk osovaliket e shum e shum tjera.......!!

te
    fala
    arjeta

They do really put me off.E kan zonin si burr.Sidomos ne ''muhabet'' e siper,kur thone ato gjojna qe ato menojne se jon sexy,ta shpifin fare me ato tone e vokabulare, sikur po ushetijn nga stalla.
    Pa disrespekt por wax-imi nuk eshte i mjaftueshem.Dreqi e mori por edhe pak feminitet ne te komunikuar se vetem me ''ani hej djalosh se itash jam kat zallamahit krejt'',tremb edhe tarzanin.Pa mare parasysh idene,por menyra edhe kordat zanore te bejne te ndihesh si nje perdhunues maniak qe sapo ke shperthyer kangjellat e kopshtit zoologjik edhe i ke kercy siper aligatores shtatzane.
    Ps: Plus qe i vje era peshk.lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga LONDON-TIRONC : 19-03-2006 më 21:57
    Kur ne niseshim per marrshim,zuzkat qanit me ngasherim.
    Ne Jarovesh ne po vemi,kush nuk beson borxh nuk ja kemi.

X-Njeri
    Anëtarësuar
    17-03-2006
    Vendndodhja
    zvicer
    Postime
    3
    Citim Postuar më parë nga bebushja
    Ju pershendes te gjitheve dhe shpresoi se do kemi biseda interesante dhe sinqerta.

bebushja,

fatkeqsisht kam njejtin mendim sa i perket civilizimit te shpejte.
    X-Njeri nga Zvicra

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-02-2006
    Postime
    25
    Une mendoj se prostitucjonet jan te ndryshme jo vetem ajo qe shum e njohin, psh. femra qe punon ne ndonje lokal per... dhe femra qe del ne rruge dhe qendron aty derisa te vi nje makin dhe...
    Une e di se edhe femrat qe kalojn me nje djal vetem pse ka makin te mir apo ka pare edhe aj eshte nje lloj i prostitucjonit, ose femra qe kalon me shum djem pra i ndrron edhe aj eshte nje lloj i prosti...
    Fmera qe veshet dhe provkon djemt qe ti shkojn mbrapa apo del ne qytet jo per tu argetuar por vetem me qellimin e sexit, EDHE KY ESHTE NJE LLOJI I PROSTI...
    E nese dikush thot se nuk ka femra Shqipetare qe mirren me te gjitha keto prostutcjone E KA GABIM SHUM BILE.

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558

Thumbs up tash une

vallai se di po meqe jam gjysem kosovar nuk shof ndonji ndryshim nga vajzat shqiptare mdje e kunderta ne disa e disa rrthana jane shume me te zgjuara se femrat tona e shume wow SexY
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anëtarësuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Citim Postuar më parë nga kiniku
    Ose nje tjeter: Po te mos ishte friga, shumica do të punonin në shtëpi publike!!!
    Dil bej cik statistikat se nka kush vend ka femra shqiptare qe merren me potstuticion
    M&M

i/e regjistruar Maska e Patrioti
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Vendndodhja
    Neumuenster
    Postime
    347
    kur ni here se kom pa nje femer shqiptare te Kosoves si femrat e huaja ne television qe i shoh,apo si jan ne kanalin e famshem playboy,ender e kam ta shoh nje femer shqiptare te Kosoves si nje femer e playboyit,po kallna krejt kur po e shoh ate plakun shefin e playbojit me qfare femra qe as ne ender s,sheh njeri,femrat tona pa vitamina te lodhta,laaaarg botes perendimore
    Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693

Talking

te mira mendoj se jane

Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  2. Shkurorëzimet - Kanceri i shoqërisë kosovare
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-05-2005, 13:36
  3. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-01-2005, 17:10
  4. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •