Nese doni te jeni me prane te afermve tuaj zgjidhni VODAFONE.VODAFONE perhere sepse NE do jemi ne cdo hap te jetes prane JUSH!Postuar më parë nga beko
Vodafone,dore per dore me ju![]()
Nese doni te jeni me prane te afermve tuaj zgjidhni VODAFONE.VODAFONE perhere sepse NE do jemi ne cdo hap te jetes prane JUSH!Postuar më parë nga beko
Vodafone,dore per dore me ju![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
per vajzat kosovare mendoj se jane shum te bukura dhe shume te sjellshme persa i perket shoqerise mund te them se jane edhe me sekse se sa nga keto shqip edhe ato shqip jane po jane me te mira
Gocat Kosovare Teper Teper Te <<civilizuara>> .Te PaktEn Flase Per Ca E Ca Ne Uk , Kurse Kur Kam Shkuar Ne Kosov Ka Qen E Kunderta Goca Shum Te Padala (Mendimi Im Ky) Pacim
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Per Gocat KOSOVARE un kam nje opinion te mire po kisha edhe dicka ma gjeni nje nuse nga kosova mer![]()
Postuar më parë nga ARNOLD_777
LoooooooooooooooooL
![]()
Postuar më parë nga bebushja
Pershendetje,bebushe...se di dhe ne qfar kohe ishit andej ne Kosov?e nderuara! sa duket dhe ketu tek jeni shprehur ne te kunderten,se ska t'bej me izolimin e asnje goce nga Kosova sa i perket ketij shekulli ne 21-ten(XXI) atje reflekton nje demokraci me kultur te lart bile,bile dhe shum afer me Njujorkun...lal! mund t'them dhe holywood
hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Postuar më parë nga tolishop
Peshendetje,Tolishop
me lejoni te perkrah, mendimin tend ...lal!
mese ia vlen,nje defrim ajri,nga Bjeshke e Rugoves qe ua ka dhene ate BukurineVajzave nga Peja.. Peja e Rugova..Rugova e Peja,hahahah
hajla,
Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII
Postuar më parë nga Arjeta
They do really put me off.E kan zonin si burr.Sidomos ne ''muhabet'' e siper,kur thone ato gjojna qe ato menojne se jon sexy,ta shpifin fare me ato tone e vokabulare, sikur po ushetijn nga stalla.
Pa disrespekt por wax-imi nuk eshte i mjaftueshem.Dreqi e mori por edhe pak feminitet ne te komunikuar se vetem me ''ani hej djalosh se itash jam kat zallamahit krejt'',tremb edhe tarzanin.Pa mare parasysh idene,por menyra edhe kordat zanore te bejne te ndihesh si nje perdhunues maniak qe sapo ke shperthyer kangjellat e kopshtit zoologjik edhe i ke kercy siper aligatores shtatzane.
Ps: Plus qe i vje era peshk.lol
Ndryshuar për herë të fundit nga LONDON-TIRONC : 19-03-2006 më 21:57
Kur ne niseshim per marrshim,zuzkat qanit me ngasherim.
Ne Jarovesh ne po vemi,kush nuk beson borxh nuk ja kemi.
Ju pershendes te gjitheve dhe shpresoi se do kemi biseda interesante dhe sinqerta.Postuar më parë nga bebushja
bebushja,
fatkeqsisht kam njejtin mendim sa i perket civilizimit te shpejte.
X-Njeri nga Zvicra
Une mendoj se prostitucjonet jan te ndryshme jo vetem ajo qe shum e njohin, psh. femra qe punon ne ndonje lokal per... dhe femra qe del ne rruge dhe qendron aty derisa te vi nje makin dhe...
Une e di se edhe femrat qe kalojn me nje djal vetem pse ka makin te mir apo ka pare edhe aj eshte nje lloj i prostitucjonit, ose femra qe kalon me shum djem pra i ndrron edhe aj eshte nje lloj i prosti...
Fmera qe veshet dhe provkon djemt qe ti shkojn mbrapa apo del ne qytet jo per tu argetuar por vetem me qellimin e sexit, EDHE KY ESHTE NJE LLOJI I PROSTI...
E nese dikush thot se nuk ka femra Shqipetare qe mirren me te gjitha keto prostutcjone E KA GABIM SHUM BILE.
vallai se di po meqe jam gjysem kosovar nuk shof ndonji ndryshim nga vajzat shqiptare mdje e kunderta ne disa e disa rrthana jane shume me te zgjuara se femrat tona e shume wow SexY
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Dil bej cik statistikat se nka kush vend ka femra shqiptare qe merren me potstuticionPostuar më parë nga kiniku
M&M
kur ni here se kom pa nje femer shqiptare te Kosoves si femrat e huaja ne television qe i shoh,apo si jan ne kanalin e famshem playboy,ender e kam ta shoh nje femer shqiptare te Kosoves si nje femer e playboyit,po kallna krejt kur po e shoh ate plakun shefin e playbojit me qfare femra qe as ne ender s,sheh njeri,femrat tona pa vitamina te lodhta,laaaarg botes perendimore
Duhet te dish dicka, per te kuptuar qe sdi asgje.
Krijoni Kontakt