Close
Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 195 prej 293
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    mars
    Postime
    130
    hahaha nice gjakovaret. jo femrat kosovare jane me gjthmend te bukura sidomos ata nga gjilani po kur flasin na e shpon pak veshin neve te shqiperise mua me ngjane sikur po flas me ndonje burr dhe nese e kam oren 12 sapo flasin ata ora shkon 6 e kuptoni ku e kam fjalen
    kurre mos thuaj kurre

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga azuro
    Un jam femer vete dhe ndoshta ju mund ta merrni pershtypjen time si te njeaneshme po qe femrat kosovare i simpatizoj vetem per dicka e modernizimin e kane kapur ne thelb dhe e kane kuptuar mire jo si femrat shiptare qe e kane kuptuar vetem per te nxjerre fund shpinene e per te pasur liri te tepert.
    Ajo qe nuk me pelqen eshte kjo qe ne shume veprimtari te organizuara ne shqiperi dhe fitojne ne shumicen e tyre sepse kane leke te tepert si pershembull konkursi per top model,kishte vajza edhe me te bukura se ajo dhe shume me te mire se ajo qe fitoj po qe nuk kemi ca ti bejme sot fiton ajo qe sponsorizon.
    pastaj pse vetem kosovaret fitojne ne konkurset tona si miss albania kurse deri tani nuk kemi degjuar qe te ket fituar ndonje shqiptare no nji eveniment ne kosove.do te thoni qe miss albania perfshin te gjitha trevat shiptare po miss shqiperia????????????????

ka ca gjera qe femrat kosovare mund ta fitojne me lehte se sa nje shqipetare qe mundohet me gjithe mund............

kshu pra nuk eshte se po i shaj po shume gjera i kane me te lehta dhe nuk ikane sepse i meritojne po sepse kane mundesi per ti marre.
    pastaj ato(kam fakte te verteta )ku ta gjejne qe te lidhen me nje djale shqipetar kurse djemt kosovare e rrudhin surratin per vajzat shqipetare...mos jemi gje me te manguta se ato?
    Kete evenimentin e top modeles e ka organizuar Fadil Berisha, fotografi shqiptar nga Kosova qe ka studion ne New York. Dhe aty ka pasur juri qe kane vleresuar sipas kritereve te tyre, te cilat shumica e popullsise nuk i merr vesh pervec profesionisteve, e kriter nuk mund te kete qene qyteti i lindjes, sepse po te ishte ashtu, Fadil Berisha do e bente evenimentin ne Prishtine e jo ne Tirane.

Une jam nga Kosova dhe e di me nje milion perqind qe te gjithe shqiptaret, pamvaresisht se nga cila krahine shqiptare vijne, jane te mireseardhura ne aktivitetet e organizuara atje dhe shpesh edhe kane fituar cmime, bile ndoshta me shume se qe mund te kene fituar cmime shqiptaret e Kosoves ne Shqiperi.

Per punen e lidhjeve shqiptare te Kosoves me ata te Shqiperise, une deri tani vetem nje rast kam degjuar te jete lidhur nje femer shqiptare e Kosoves me mashkull shqiptar te Shqiperise, kengetarja Alma Bektashi, bile edhe per te kam degjuar qe jane divorcuar tani. Kurse njoh plot miq qe jane martuar me goca shqiptare te Shqiperise. Eshte shume mire qe te kemi sa me shume lidhje mes nesh sepse keshtu bashkohemi edhe me shume.

Per femrat e Kosoves, gjeja qe me ben te ndjehem krenar me shume me to eshte qe pothuajse nuk ka prostituta shqiptare te Kosoves fare. Jo vetem jashte Kosoves por as edhe ne Kosove, sipas raportit me te fundit atje 55% e prostitutave ishin serbe, 40% ruse, ukrainase, moldave, bullgare etj. e 5% shqiptare te Shqiperise.

Une jam mashkull nga Kosova dhe per mua nuk eshte me rendesi fare se a eshte partnerja ime nga Prishtina apo Tirana, apo kushdo qytet tjeter shqiptar, me rendesi per mua eshte qe te jete shqiptare se qyteti nuk me intereson shume.

Tung
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 06-12-2005 më 23:54
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Shume goca te mira jane. Un kam njohur disa, dhe si paraqitja dhe ti te gjitha jane shume te mira.

harapciu Maska e elbasanlliu yll
    Anëtarësuar
    11-11-2005
    Vendndodhja
    italia
    Postime
    122
    Jo me lal si paraqitje jan te gjitha ylla,po flasim per qytetaret,se fshataret jan 200 vjet mrapa,po duhet te ndryshojn ate te folmen,se kur te flasin te trembin re burri dheut sikur po flet me nje te Uck

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    O ju ende merreni me vajzata kosovare a?

PS:
    Kerkese deri tek moderatoret perkates qe kjo teme te mbyllet se ka devijuar si goxha shume...
    My silence doesn't mean I am gone!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-12-2005
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    7
    Thojne se pejonkat jan me te bukura
    une jam prizrenas por vajzat prishtines dhe te prizrenit me pelqejn shum

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-01-2006
    Postime
    2
    edhe une jem me ty se pejanet jan te bukura por edhe prizrenaset nuk ja leshojn krahun tung nga ariani_pz

JARANI I PITES Maska e andi podvorica
    Anëtarësuar
    24-05-2004
    Vendndodhja
    FREELANDUSA
    Postime
    50
    Chemical, sa per chechen jeni ju te Shqiperis ,shiqoje veten njeher ne pasqyre ateher eja e fol ketu more orangutan.
    Do te jua them nje histori te vogel,nje grua e nje kojshiu tim ne Kosove e cila eshte kroate nga Zagrebi kah mesi i viteve te 90ta pat shkuar ne Shqiperi per vizite me burrin e saj dhe tha se populli ishin te vegjel dhe te zi, kurse per femrat ishin me te bukura se meshkujt dhe cuditej se nga kan dal ato femra kur mashkujt(baballaret) nuk ishin te bukur,FJALA E SAJ!

i/e larguar
    Anëtarësuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    Vallaj kam nja 8 muaj qe flas ne msn me nje vajz nga Kosova, kam ren ne dashuri me te, o si yll, simppatike, kt ver nuk u takuam dot se nuk i beri pushimet ne Shqiperi, por do vi ne pranvere eskursion me shkollen , kshu qe e kuptoni vet ju DING DING- BUM BUM . Vajzat Kosovare sjan si Shqiptaret qe jan gjith tangerllik, ato ate qe kane e thone cop.
    Per DING DING- BUM BUM....Kujdes se mos te del damb bam bum....edhe thua pastaj s'ra kambana ashtu si e prisja....
    Llafosni kot ndonjehere...Cfare tangerlleku kemi ne shqiptaret??...apo.."Dhelpra me rrushte"

Mos bej pergjithesime, cdo njeri eshte unik, kosovare, shqiptare apo e jashtme...

i/e regjistruar Maska e BeautifulMind
    Anëtarësuar
    24-01-2006
    Vendndodhja
    NEW YORK
    Postime
    4
    Peja has the most attractive Women [in my opinion]...pra Pejonet =]

Un jam femer vete dhe ndoshta ju mund ta merrni pershtypjen time si te njeaneshme po qe femrat kosovare i simpatizoj vetem per dicka e modernizimin e kane kapur ne thelb dhe e kane kuptuar mire jo si femrat shiptare qe e kane kuptuar vetem per te nxjerre fund shpinene e per te pasur liri te tepert.
    Ajo qe nuk me pelqen eshte kjo qe ne shume veprimtari te organizuara ne shqiperi dhe fitojne ne shumicen e tyre sepse kane leke te tepert si pershembull konkursi per top model,kishte vajza edhe me te bukura se ajo dhe shume me te mire se ajo qe fitoj po qe nuk kemi ca ti bejme sot fiton ajo qe sponsorizon.
    pastaj pse vetem kosovaret fitojne ne konkurset tona si miss albania kurse deri tani nuk kemi degjuar qe te ket fituar ndonje shqiptare no nji eveniment ne kosove.do te thoni qe miss albania perfshin te gjitha trevat shiptare po miss shqiperia????????????????

ka ca gjera qe femrat kosovare mund ta fitojne me lehte se sa nje shqipetare qe mundohet me gjithe mund............

kshu pra nuk eshte se po i shaj po shume gjera i kane me te lehta dhe nuk ikane sepse i meritojne po sepse kane mundesi per ti marre.
    pastaj ato(kam fakte te verteta )ku ta gjejne qe te lidhen me nje djale shqipetar kurse djemt kosovare e rrudhin surratin per vajzat shqipetare...mos jemi gje me te manguta se ato?
    me fal se s'te njoh por disa gjera nga ato qe ke thene ti jane komplet, te kundertat. Mos ma merr per ters, po hera pare qe po e degjoj:

pastaj ato(kam fakte te verteta )ku ta gjejne qe te lidhen me nje djale shqipetar kurse djemt kosovare e rrudhin surratin per vajzat shqipetare...mos jemi gje me te manguta se ato??
    Se di si i kemi keto cunat e forumit, po ta siguroj qe cunat Kosovare nuk i rrudhin byzet hic, perkundrazi, ah po jane gocat nga Kosova, qe e duan me shume djalin nga trevat e tyre. Bazohem ne kete jo tek nje shembull apo dy por ne 7 vjet kaluar me shoke e shoqe kosovare.
    Degjohemi
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

i/e regjistruar Maska e Drita_Love
    Anëtarësuar
    06-11-2005
    Vendndodhja
    SWEDEN
    Postime
    101
    Citim Postuar më parë nga Zombie
    Hem, sipas teje o themi fjale te mira qe te te pelqejne ty, tip gocat kosovare jane te shkelqyeshme, nikoqire, puntore, te mira, te urta, te sinqerta, nena te mrekullueshme, ose e prishim temen.

Forumi eshte per debate, nese do hartime shko diku tjeter.

Qe gocat kosovare jane te mira, jane te mira.

Ama qe shumicen e tyre e ndryjne ne shtepi baballaret e vellezerit, pa u lene shume liri kete s'mund ta mohosh. Nuk mund te thuash qe kane te njejtat te drejtat e burrave. Nuk mund te thuash qe dalin aq lirisht sa dalin vellezerit e tyre. U kerkohet gjithmone llogari se ku kane qene e c'kane bere, shume me teper se u kerkohet djemve.

Pra nuk trajtohen ne menyre te barabarte. Nese djali i nderron dashnoret si corapet, nuk i thohet gje. Po e beri kete pune vajza, konsiderohet e perdale.
    Nje cike si e padrejte, si thua?
    ZOMBIE, KY ISHTE DHE PËRJETIMI IM KUR ISHA NË KOSOVË.
    KURRË NUK U ULNIN FEMRAT, VETEM PUNONIN TËRË KOHEN PUNË SHTEPIAKE.
    CDO SHTËPI CILEN E KAM VIZITUAR NË KOSOVE ASHTU ISHTE. FEMRA E BËNTE KAFEN, FEMRA E BËNTE BUKEN, FEMRA I LANTE TESHAT.
    ASHTU MU DUKE DHE MUA, POR DUHET TË PYESIM PSE? NJË DITË DO TË JETË MË MIRË!!!
    Dua te jem e lirë,te fluturoj,ZOTIN ta gjej dhe përjetoj, që ne momentin e vdekjes të mos mendoj që kurrë as nuk jetova!

Southern Prince Maska e Pyrrhus_Mollos
    Anëtarësuar
    12-01-2006
    Vendndodhja
    Çamëri
    Postime
    315
    Vajzat kosovare jane shum sexiii dhe kan shtatin si selvi...mashalllllaaaaahhh
    Hyp Xxhixxhii!!!!!
    ÇAM 24 KARAT

Problemi i terngellikut eshte shume dhe te cunat shqiptare, apo jo? Dmth eshte ceshtje shqiptaresh ne pergjithesi.
    Mgjth, kush ka goca me te bukura???

Shqiperia i ka si me te embla
    Kosova si me te zhvillume
    sa per bukuri, ka gjithandej te bukra.

per gjona t'tjera spo flas se keto gjera jane shume relative popull
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Postime
    1
    un mendoj se vajzat pejane jan shum mende mdhaja dhe thom se vajzat nga prizreni jan ma te mira kiss kiss saranda

Faqja 13 prej 20 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  2. Shkurorëzimet - Kanceri i shoqërisë kosovare
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-05-2005, 13:36
  3. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-01-2005, 17:10
  4. Vajzat dhe adoleshenca
    Nga altin55 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •