Peja esht NR1
Peja esht NR1
Snjef Kufi Zemra Shqiptare Kombi S'ndahet Pa Dal Fare Ku i Thojne Buke E Ku i Thojne Uje Jem Shqiptar Dhe S'ja Lshojm Kuje.....
Vajzat kosovare jane shume terheqese per mendimin tim. E vetmja gje qe sme pelqen eshte dialekti... nuk shoh dicka romantike ne dialektin e tyre... Its a turnof for me personaly.
Si vashat ashtu edhe meshkujt,nëse i kërkoni nga bukuria fizike,për në Kosovë janë ata/ato të Deçanit dhe rrethinës së tij!Në shqipëri Shkodra, Tropoja, Vlora...
ne fakt jane qika te mira po kto kosovaret qe jane ne forum kot fare.
ci do as na prezantojne asgje.
lool.
nejse urime per gocat kosova.
episodestory, nga nisesh ti qe vlerson aq lehte se si jane kosovarë/et ne forum, valle te ka bere vaki ndonjehere te pishe nje kaffe me nje kosovar/e te forumit e te shohesh se si e perceptojne jeten ose si ato i perceptojne gjerat e ndryshme...
Forumi eshte nje bote virtuale mik i dashur, nuk matet nje popull i tere me disa njerez qe shkrujne ne forum, shkenctaret me dekada studjojne nje popull dhe kane frtige mte dalin me konkluza konkrete per dicka ehhh ti me 5-6 kosovar/e ne forum etiketon mbi 2 milion popull....
Mos vlerso nje popull kurre per shkak te nje individi, bota ka lloj lloj njerezish dhe nuk futen te gjithe ne nje thes...
My silence doesn't mean I am gone!
O Vlla I Dashur Me Keqkuptove Lal.
Se Une E Thash Me Shaka Nuk E Kisha Aq Seriozisht Sa E More Ti.
Po Nuk E Shef Qe Poshte Kam Shkruajtur Lool.
Une Nuk Shaj Asnjerin Ne Forum Kur Eshte Per Te Sha.
Jo Ti Shaj Me Kete Lloj Teme.
Nejse E Kisha Pa Fyerje Ate Qe Thashe.
Me Falni Njerez Se Se Kisha Me Qellim Te Keq Per Ata Qe E Kan Marre Ashtu.
Me Respekt Tani.
episodestory, tash e kuptova humorin tend, kalo mire atje...![]()
o davius e thua me ironi kete apo e ke seriozisht.Postuar më parë nga Davius
I nderuar une jam teper serioz dhe nuk jam tip qe ironizoj njerezit, me vjen shume mire qe me the ate se ke bere shaka dhe u sqaruam, mos ke dert se s'jam i tille...Postuar më parë nga episodestory
Paqe![]()
ok davius paqe.
ja kalofsh mire.
respekte.
Krijoni Kontakt