Perdhendetje te dashur forumist ...
Jam Liridona nga Gjilani, nje adoleshente 18 vjecare ... Kam jetuar nje kohe te gjat edhe ne qytetin Durres... i cili me mungon shume kohve te fundit ...edhe pse jam larg nga ky qytet e kam afer ne kujtimet e mia ....
Merrem me aktivitete te ndryshme,por profesioni i tanishem dhe zyrtar eshte nxense ne shkollen e mesme si infermjere e Mamis ... gjithashtu ndjek aktivitete kulturore,pak politik, sporte , praktik ne spitale ,etj etj ....
Gjithashtu hobi eshte Muzika, dhe Piktura ...
Deshira qe gjithmon kam pasur ka qen te mbaroj studimet per Dr.
Jam person shum e hapur me te tjert ,me pelqejn debadet, kam qef ti degjoj shum mendimet e te tjerve, nuk me pelqen ti nderpres te tjert kur jan duke folur por gjithashtu edhe te me nderpresin ...por kohve te fundit kam qef shume te rri ne qetsi dhe te pushoje , nganjeher edhe te lexoj shtrire ...
Sa i perket furumit me pelqen shume,mund te gjesh po thuajse se cdo gje qe te nevoitet..
I pergezoj per ket ide kaq te mire ...shpresoj te ken suksese te mira ne kete forum ...
Shpresoj qe tju pelqej dhe te mos kem harruar ndonje gje pa then rreth vete qe juve mund tju interesoj ...
Shpresoj te klm ne kete forum ...
Krijoni Kontakt