Po
Jo
Nuk jam i vendosur
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Rina, nuk thone kot qe i keshti t'kesh'.
Muslimanet shqiptare historikisht kane qene tolerante me te krishteret shqiptare, kurse te krishteret (katoliket dhe ortodokset) s'kane qene kurre tolerante me ne, pervec nje pakice. Keta mund te tolerojne muslimanet qe jane te tille vec me emer, por ne asnje menyre s'mund ta tolerojne nje musliman praktikant. Menjeher e etiketojne si te huaj, edhe pse e dine mire qe ne jemi muslimane me shekuj, e s'eshte qe tek ne ka aritur Islami dje.
Shiko ti se c'bejne katoliket ketu duke ngritur zerin kunder ndertimit te xhamise ne Prishtine, kurse harojne qe nuk jane as 1% ne kete qytet dhe per vete ndertuan katedralen mu ne qender, dhe per me teper renuan shkolle per te. Ne ate shkolle mesonin femijet e 99% te muslimaneve te kryeqytetit. A nuk kishin mundesi te benin hallakam a? Gjithsesi qe kane patur mundesi, por e gelltiten edhe kete kafshate te hidhur per hire te ruajtjes se tolerances.
Ja nje video qe kishte sjellur Renea ne nje teme tjeter qe fakton faljen neper tretuare ku gjeneratoret dhe lypsaret (rome nga Shqiperia) jane pjese e ritualit.
http://www.youtube.com/watch?v=diERGd030TA
Ajo qe me se tepermi me frikeson eshte se muslimaneve mos po u kercet kupa tani, e atehere e pat puna e Kosoves. Askush nuk mund te toleroje gjithmone padrejtesine, dhe une shoh qe disa muslimane vec kane fillu te radikalizohen.
Sakt, une po cuditem sesi e lejojne veten te marin pjese ne tema aq fyese. Nuk e kuptojne qe ata vete po ua zgjasin jeten ketyre fyerjeve duke vazhduar muhabetet e kota me ta.Po ketu jane disa budalle qe bien ne keto provokime, se ato tema duhet te injorohen,
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kandy* : 19-06-2011 mė 15:55
I feel Kosovereign!
Krijoni Kontakt