Nuk jam e pajtimit te mbyllen, por te kete toleranc ndaj njeri tjetrit dhe respekt ndaj religjioneve monoteiste.
Si dhe mire do te ishte te kontrollohen disa tema nga Moderatoret qe hapen me qellime provokative sic jane ata ne toleranca fetare.
Po
Jo
Nuk jam i vendosur
Nuk jam e pajtimit te mbyllen, por te kete toleranc ndaj njeri tjetrit dhe respekt ndaj religjioneve monoteiste.
Si dhe mire do te ishte te kontrollohen disa tema nga Moderatoret qe hapen me qellime provokative sic jane ata ne toleranca fetare.
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
une me pare hyja shpesh te nenforumi "toleranca fetare" mirepo tani futem shume shume rradhe...
ka humbur fare lezeti. jane te njejtet persona qe shkruajne gjithnje per te njejtat gjera.
hapin nga 7 tema ne dite te gjitha njelloj dhe as nuk behet fjale te dalin nga ai pellg.
eshte i vetmi nenforum te cilin frekuentojne, madje edhe ato raste te rralla kur shkruajne ne nenforume te tjera,
harrojne dhe flasin vetem per te njejtat qeshtje...
per mua si te mbyllet, si mos te mbyllet, eshte e njejta gje...
Vasudhaiva Kutumbakam
duhet te mbyllen sepse ende kultura jone shoqerore nuk e ka arritur ate nivel,poashtu civilizimi jone per te rrespektuar individin,e lere me fene e tjetrit.
per Ekstremistet : FEJA ESHTE KULTURE. (e qdo individ e ka kulturen e vet)
Jo..................!
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
ato pika pikat pas Jo-se jan plumbat nga kallashi i adem jasharit
e sakte ,per te diskutuar veqanerisht per fene duhet te kesh edukate apo te jesh i civilizuar ne menyre me te mundshme per arsyje se feja eshte nje koncept qe permban kundershtime te medha ndermjet saj
e si mund te mbreteroje toleranca fetare kur tolerohen kso lloj shkrimesh :
Postuar mė parė nga >_Ilirian_>
Kopil mund te jesh vet o bir lavire !
A te dhimti forto a hajt se mesohesh kur te hish nene tunike.
te hiqen se na mbyten muxhahedinet dhe greko-ortodokset. haen me njeri tjetrin ne forum dhe vetem per fe qe nuk flasin por vetem per ekstremizem. keta duhet ti zhdukim nga forumi mundesisht ti zhdukim fare nga shqiperia.
te mbyllen qe cke me te.
U cant judge a book by its cover but you can tell its price
Krijoni Kontakt