Po sepse ne kto tema degjeneron fare muhabeti
Po
Jo
Nuk jam i vendosur
Po sepse ne kto tema degjeneron fare muhabeti
Mendoj se puna e nenforumeve fetare ka mbaruar,nuk kemi mo se cfare ekzemplaresh te tjera te zbulojme,i kemi pare te gjitha,qe nga spiunet islamik te serbise,e deri tek ateistet kamikaz![]()
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
temat fetare jane ok. problemi eshte se kur fillojne temat qe sulmojne besime te ndryshme ateher behen teper annoying
I LOVE GOD
j&g
per mua le te rrine nenforumet fetare ku futen vetem pjestaret e ndonjeres fe, por te mbyllet ai nenforumi "toleranca fetare", pasi aty anetaret vetem ofendojne njeri tjetrin.
hapin vetem tema provokative dhe percmuese. asgje nuk ka te beje me tolerancen ne ate nenforum.
eshte bere vertete i shpifur.
pastaj jane ca tipa qe rrine ne forum vetem per tu futur aty. per te share dhe denigruar besmitaret e nje feje tjeter.
Vasudhaiva Kutumbakam
Jam pro mbylljes se nenforumeve fetare, une votova PO, por sa mirret parasysh kjo ??
Burri 1 X flet !
Si po e shoh disa ēyrrana ia paskan mėsy kėtij forumi t'ia vėnė drynin!
Sikur e kishim dhene njehere nje mendim per kete teme, por as qe u mor fare parasysh.... zgjidhja? ti evitojme! Mua s'me bejne me edhe aq shume pershtypje, u mesuam tani me keto lloj njerezish!
La vita non si spiega, si VIVE!
Temat fetare duhet te vazhdojne te shtjellohen, normalisht do ishte mire qe edhe tonet te jene me te buta.
Shpeshhere " ata me fetar " jane pak me zelarte, gje qe nuk ishte dashte te jete ashtu, sepse feja propagon butesi, qetesi, dhe tolerance.
temat nuk duhet te mbyllen por duhen perjashtuar disa forumist gjoja fetar qe me arrogancen e tyre e tejkalojne..................................
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
Krijoni Kontakt