Po
Jo
Nuk jam i vendosur
ŧć®ĸФШЭŠ
Kush jane armiqte e popullit shqiptar?
Fetaret apo ateistet?
Ti pate ateistet per 50 e kusur vite me ne krye Enverin qe te zhdepi ne dru ne te gjitha kuptimet..
Komunistet ishin ateist. Pavaresisht se nuk kishin fe ata treguan armiqesi te pashembullt ndaj shqiptareve dhe shqiperise..
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Tpshurrsha demokracin mfal shprehje po smuj duron njeri se cka debatohet ktu a krejt si Enveri dojm mu bo a ? Ah Ateista bre po larg keni shku Njeriu pa besim Esht Shtaz
" Injoranca ėshtė Terri mė i madh nė Botė "
Votova per Po..
https://www.behance.net/robberysk1100
Nese jo te gjitha nen-forumet e fese, duhet te mbyllet toleranca fetare. Nuk e di qellimin e ekzistimit te atij n-forumi, se ai nenforum eshte perplot fyerje. Nese besimtaret kane nevoje per te pyetur per besimet e njeri-tjetrit, duhet tu lejohet ne nenforumet perkatese.
Keto debatet e fese te kjo toleranca fetare, qe nga koha qe jam une ne kete forum nuk kane cuar ne tolerance as nuk kane ndihmuar njeri, por kane qene molle sherri dhe shfrytezohen per perhapjen e mos-tolerances dhe propagande fetare, nga te gjitha ekstremet fetare dhe jo vetem te nje lloji. Dhe, nuk pasqyron kjo realitetin, se zakonisht njerezit normale ne jeten reale nuk flasin per fe e as nuk debatojne per fe, sepse feja eshte aq intime dhe personale aq sa nuk diskutohet apo debatohet per te nga njerezit normale. Une personalisht e shoh shume te ulet dhe mungese edukate dhe kulture ta pyes dike cfare besimi ke?!
Feja eshte personale ska pse dikush te na flet tere diten per te.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 26-03-2011 mė 20:33
Po ni sahat e para hiqni temat fetare. Kem boll per qka me bisedu
Kombi mbi tė gjitha
Akoma si keni mbyll?
Jan shtu aq shum kohet e fundit kto tema,sa nuk te mer malli dhe ne forum te hysh,se vetem temat fetare te dalin perpara.
Lejini disa tema,por jo me shumic,se na moret frymen![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Jam kundra, sepse me mbylljen e ketyre rubrikave, ne kemi mohuar nje pjes te realitetit shqiptar, nje pjes te identitetit ton kombtar.
Krijoni Kontakt