Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni per mbylljen e temave fetare.

Votues
140. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

85 60.71%
  • Jo

46 32.86%
  • Nuk jam i vendosur

9 6.43%
Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 114
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kleadonus..nukku kam lexuar asnji koment tendin.. vec titullin e temes..

pa merak..
    pse kerkon fshirje?

qenke inkuizitor..

hm..

Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    kleadonus..nukku kam lexuar asnji koment tendin.. vec titullin e temes..

pa merak..
    pse kerkon fshirje?

qenke inkuizitor..

hm..
    Prandaj t'a shkruajta edhe une ate qe kisha shkruar ne komentin tim te meparshem, sepse edhe sikur t'a kishe lexuar, ketu do shkruaje qe nuk e ke lexuar... nejse!

Nuk e kam fare problem fshirjen e komenteve, per mua te bejne c'te duan.... s'ma ndjen hic, thjesht bera lidhje me temen dhe shkrimin tend. Jam e idese qe cdo teme duhet te kete komente ne lidhje me te, e jo pergjithsime e mendime jashte teme. Kaq... ti vazhdo shkruaj ca te duash e ku te duash, mua s'me prish aspak pune!!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Po, sepse po sjellin percarje mes shqiptaresh. Harmonia fetare ekziston vetem kur e mban besimin per vete dhe jo shet mend te tjetri, dhe i ve ne pah difektet. Diskutimet nuk do nxirrinin asgje te mire ne drite pervecse ofendimeve.
    Feelings change - memories don't.

Jo. Shumica e temave dhe postimeve (me aq sa shihet) jane ne nenforumet fetare d.m.th. qe njerezit jane te interesuar te debatojne per kete teme. Mirepo ishte dashur qe te moderohen disa postime ku fyhet e ofendohet, moderatoret duhet te jene me vigjilent ndaj atyre qe ofendojne. Ishte dashur qe neper temat fetare te kete fakte dhe argumente nga ata qe njohin kete ēeshtje dhe te tjeret qe nuk e njohin te lexojne e te mesojne apo te mos hyjne fare neper keto nenforume vetem per te share e fyer. Eshte mendimi im.
    Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Te disa temave PO, dalin jashte cdo kornize njerzore .
    U shqym sysh per cudirat qe lexojme .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Jo une mendoj se duke biseduar arrihet niveli i pjekurise dhe i toleranses fetare duke shtjelluar me mendime te ngurta dhe me mendime te arsyes dhe mendime qe dine se nuk eshte ēdo gje feja per mbi fe kemi te dashurin Atdhe dhe nese fillojne te mendojme se ka jemi dhe ku e kemi drejtimin Bisedimet jane per ti libralizuar gjerat e jo per ti mbylle ato dhe pre ti Radikalizuar se nse nuk i bisedojme dhe dikuesh i kundershton dhe dikushi mundohet ti ndien si vler .Por ne duhet te bisedojme dhe ti shtrojme keto gjera edhe ne TV sepse duhet te flasim hapur se duke mos folur neper keto tema jane ber sikur tema Tabu dhe ky populle eshte duke u bindur se vetem qa thote hoxha eshte mir dhe e ka mir jo ne duhet te mesohemi ti thomi edhe hoxhes se kur nuk e ka mir ti themi se po genjen po mjerimishte ende kemi shume pune per t'u ber sepse popullata eshte ne niveline shume te ulet te vedijes per t'u perballur me te drejtat e veta elementare duke qe e besushem ne vetveti per t'u perballur me stuite e forta dhe duke qene vetvetja e vet ne inciativet e vendimemarrjes per te ushtruar mendimin e vet
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

Perjashtuar Maska e Fiesta
    Anėtarėsuar
    23-01-2011
    Postime
    157
    Pse mor te hiqet Feja nga debati,po ajo po ta tregon fillin e qelizes,po ta tregon se nuk je prej majmunit,po te tregon se cka te ndodh edhe pas vdekjes .E ata qe jan te prirur te perqajn, ata edhe ne temen e lezeteve gjejn arsyer per percarje .

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2008
    Postime
    383
    Citim Postuar mė parė nga Fiesta Lexo Postimin
    Pse mor te hiqet Feja nga debati,po ajo po ta tregon fillin e qelizes,po ta tregon se nuk je prej majmunit,po te tregon se cka te ndodh edhe pas vdekjes .E ata qe jan te prirur te perqajn, ata edhe ne temen e lezeteve gjejn arsyer per percarje .
    Ne temen e lezeteve ju hin lezti nuk perqajn dot.
    Vetem per te qesh ishte mos e merr per keq.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga Ziti Lexo Postimin
    duhet te mbyllen sepse extremistet fetare te te gjitha llojeve ndjellin urrejtje per njeri-tjetrin.
    shum bukur keni then , vetem fal temave fetare e treguan veten disa krishter , kam then disa e kjomjafton per ta kriju opinionin tim .
    sia vlen me besu ne ta ...
    jam zhgenju , por kam qef qe e kam lexu e verteta dhemb por asht e mir
    tash ndet lyhen ne qokollad une sju besoj me.

disa turq ketu ne belgjik e qujn skenderbeun tradhetar , ju besoj tani me nuk e mbroj as skenderben se mesiguri ishte si keta ketu !
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-02-2011
    Vendndodhja
    Malaga (Espańa)
    Postime
    206
    Te mbyllen dhe mos te hapen me

Faqja 6 prej 12 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •