Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28

Tema: Insomia

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Klea ate: "gjeji nje pune vetes", endless e ka pasur fjalen per gje tjeter...
    Kurse mua mė duket se Endless e ka patur nė kuptimin e drejtpėrdrejt tė punės fizike dhe Ti je keqkuptuar.
    Mua ai sugjerimi i punės fizike mė duket shumė efikas, nėse lodhesh shumė gjat ditės nė dark do harrosh edhe tė hash ushqim se do tė mbyllen sytė.

Citim Postuar mė parė nga Station Lexo Postimin
    Kurse mua mė duket se Endless e ka patur nė kuptimin e drejtpėrdrejt tė punės fizike dhe Ti je keqkuptuar.
    Mua ai sugjerimi i punės fizike mė duket shumė efikas, nėse lodhesh shumė gjat ditės nė dark do harrosh edhe tė hash ushqim se do tė mbyllen sytė.
    edhe une ne kete kuptim e mora komentin e endless.....

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin

mudesisht shiko ta gjesh ne ndertim lol
    A me ndriconi pak ???

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    A me ndriconi pak ???
    Po, tė ndriēoj sa tė duash.
    Puna nė ndėrtim, kėshtu i themi ne atyre qė meren me ndėrtim pallatesh dhe bėjnė llaē dhe beton gjith ditėn dhe nė fund nuk kan fuqi tė kthehen as nė shtėpin e tyre nga lodhja e madhe.
    Dhe pėr ty nė kėtė kuptim ėshtė thėnė, dmth. bėj njė punė tė lodhėshme dhe do tė zėri gjumi vet edhe tė mos duash.
    Prandaj tė thash qė je keqkuptuar dhe me sa shoh vėrtet je keqkuptuar.

Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    get your self a job dhe futi ndonje kamomil para se te biesh poshte. per kete te dytin s'te garantoj dot se me te degjuar e kam, po per te paren jam i sigurte.

mudesisht shiko ta gjesh ne ndertim lol
    A me ndriconi pak ???
    Nuk eshte e nevojshme te te ndricmojme. Ai thote: get yourself a job,qe do te thote gjej nje pune... e pikerisht ajo fjalia qe ti ke cituar e verteton me teper faktin qe behej fjale per nje pune ne kuptimin e vertete te fjales.
    Normalisht, nje punetor ne ndertim lodhet shume ndaj presupozohet qe edhe gjumi e ze kollaj.....
    Gjithsesi, ato jane pikepamje te gjithe secilit!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    o yes ate motren ku ta kesh lol

Baxho
    Without deviation from the norm, progress is not possible

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Desha te pyes a ka ndonje menyre kurimi ndaj pagjumesise, sepse po behet nje vit qe vuaj nga pagjumesia. Nuk mund te fle asnjehere para ores 2 te mengjesit, kjo eshte minimalja, sepse shpesh nuk me ze gjumi deri ne kater te mengjesit....
    Problemi jot eshte shume i thjeshte - Doktor Adhamudhi ketu ...ahaha .
    Seriozisht e kam kete keshille : shko ne farmaci dhe blej shurup per kolle , por ai qe rekomandohet per naten , jo ai qe perdoret per diten . Te jep efekt te menjehershem . Ketu ( ne Kanada) ka brand names si NYTOL , BENADRYL etc ...por nuk ka rendesi emri , kerko shurupe qe jepen per NATEN . Kete qe them, e kam nga experienca ime personale . Para ca vitesh me kapi nje pagjumesi qe syte i kishja akull te ftohta . Flija vetem 20 -30 min ne dite dhe zgjati per me shume se 1 vit . Rastesisht morra shurup NYTOL se me kishte zene nje kolle ...Guess what ? - Qe nga ai moment kam fjetur straight per 17 ore Duke pare efektin e tije vazhdoja te merrja pak nga pak cdo dite . Di qe tre dite rrjesht vetem kam fjetur pa ndalim . Plotesova gjumin qe nuk kisha bere per nje vit .
    Gjithashtu rekomandohet nje gote me qumesht te nxehte para se te flesh gjume ose kamomil te nxehte throughout the day .

Tema qenka hapur para 3 muajsh , por keshilla ime vlen akoma se e di qe asnje ilac tjeter nuk ka efekt .Therefore e di qe vuan akoma nga pagjumesia .

Deshja te te pyesja dicka : ke marre antibiotike ne momentin qe te ka filluar pagjumesia ? - Nqs po , aty e ke shkakun e pagjumesise . Eshte nje fenomen qe ndodh shume rralle ,por e keqja eshte se nuk njihet nga doktoret . Te pakten une keshtu e kam - sa here qe marr antibiotike ne doza te medha me kap pagjumesia . Shkak tjeter mund te jete candida overgrowth ne stomak .

Provo shurupin - You've nothing to lose .
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Keto qe thashe me siper jane per rezultate te menjehershme . Nqs do te kurosh veten perfundimisht ka shume herbs , vitamina dhe minerale qe jane me rezultate afatgjata .

1-Cal-Mag powder - nje perzierje e Kalciumit me Magnezit ne forme pluhuri ose tablete ( pluhur rekomandohet duke e pire ne forme caji te nxehte )

2-Melatonin - qe eshte eshte strips qe i ve ne gjuhe ose me pikatore si leng .

3-Vitamina B-complex - ne liquid form eshte me e mira

4-Suplemente te Vit C dhe Zink .

Keto vitamina ndoshta jane shume fancy per ne Shqiperi (nuk e di ku jeton ti ) . Kerko nga te njohurit e tu te sjellin keto qe te thashe une .

Me shume do insistoja per Cal-Mag pluhur dhe e pi si caj para se te flesh . Mrekullite e magnezit jane te pambaruara . Nuk po filloj qe t'i them se sic me thone femijet : obobo , filloi kjo nga Magnezi ....ahahaha !
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •