Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    Perjashtuar nga Mod. Maska e ^Pretty_Girl^
    Anėtarėsuar
    26-10-2002
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    56

zhgenjim ne shoqeri?

perse shoqeria te mashtron ndoj here
    te jep rruge te keqe
    te jep mendime te keqia qe sduhet per te dhene
    perse ndodh kjo ne mes shoqeris
    kur ti mendon qe ke nej shoqeri te mire dhe me ne fund
    zhgenjehesh nga ta
    cfare ju ka zhgenjyer ndoj here nga shoqeria

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Femija qe mashtrohet nga shoqeria eshte femije i rritur nen stres, me probleme te renda ne familje. Nese familja nuk eshte nje vater e ngrohte por ring sherresh, femija do ta gjeje kenaqesine ne shoqeri. Shoket e keqinj te japin rruge te keqe. Te miret studiojne, mesojne gjuhe te huaja dhe kompletohen si njerez. Prej tyre nuk te gjen gje e lige. Nje nga pergjegjesite e prindit eshte dhe perzgjedhja e shoqerise se femijes. Personalisht nuk kam patur mundesi te zhgenjehem nga shoqeria sepse prinderit nuk me kane lejuar te kem shoqeri te cfardoshme.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

DeJaMe AmAr...! Maska e La rondine
    Anėtarėsuar
    10-02-2003
    Vendndodhja
    Chihuahua
    Postime
    73
    Dhe po nuk pati asgje qe ta shqetesoje ne familje,dhe po nuk pati aq stres sa ta coje ne rruge te gabuar,mund te jete dhe nje tjeter arsye prej te ciles shoqeria mund te ndikoje per keq.personi qe ndjek kete shembull te keq eshte mendjelehte dhe e ben me shume per snobizem!
    [size=0.6]DaCa O NoApTe As Fi PlEcAt
    DiMiNeAtA Ai StIi Ce-Ai Ce-Ai ViSa
    Si AdORmI aSa LaNgA InImA mEa!

Lasa LuMeA Sa ZiCa Ce VrEa
    N-o MaI cReDe AsCuLtA-Ti InImA
    StiI pReA bIne,NuMaI tIe Ti-As Da
    JuMaTaTe DiN pErNa MeA![/size]

Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    shoqeria???
    Pfff!vetem per interes...te thot shoqe, etj etj brockulla dhe pastaj...ta thote edhe fjalen e fundit pas shpatullave!!
    shoqeri e ka emrin kjo?
    rralle gjen shoqeri te paster sot...
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    Mina:
    Nuk pajtohem me mendimin tend.Me fal po deri diku je shum gabim.Dua te te them qe familja luan rolin kryesor ne edukimin e femijes por dhe shoqeria ka te bej shume.Dhe sot eshte kohe tjeter bijt e familjeve te medha jan katandisur ne funderina.Une kam nja baba qe e falenderoi per edukimin qe me ka dhene.Po dua te them se kisha disa shok dhe midis ketyre nje me i madh.Babi me thosh gjithmon mos rri me ate,po une se degjoja.Ishim 6 shok te ngusht(dhe te 6 ishim djem te vetem)dhe sot asnje nga ne nuk flet me njeri-tjetrin,vetem pse ishte ai me i madhi mes nesh.
    Shko shiko pak jeten e sotme ne shqiperi apo ne usa,femija arrin deri ne ate pik sa ofendon prindrit,per hir te shoqeris.
    Zgjidhe vete shoqerin sepse familja te thot zgjidh djalin e filanit se ka bab te mire,po ai djal/vajz nuk mund tejete si i jati.
    Dhe po te them se shume nga ata qe familjet u kan dhene shkoll sot i gjen te droguar.(ne gazet i kam lexuar ne universitetin e tiranes)
    Ajo qe thua ti nuk eshte merita e familjes po eshte merita jote qe ke ditur te zgjedhesh shoqerin e mire dhe rrugen e drejt.Te pershendes Mina!
    La rondin shume e bejne per snobizem po dhe shume te tjere jo,kur nje njeri e njeh per tjeter dhe mbas disa kohesh del tjeter.....po te jesh i/e zgjuar hiqu nga ai/ajo dhe kerko dike tjeter me te mire,po vazhdove te rrish e ben nga qefi.
    Io e Te bashkohem plotesisht me mendimin tend...sot nuk ka shoqeri,ose numerohen me kokrra.Shoqeria sot eshte interes dhe asgje me shume.
    Kan ardh kohe te veshtira dhe nuk mund ta njohesh me njeriun as nga familja e as nga nje gje.

Ju pershendes!
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    Bledi, deri diku jam me ty pastaj...pse?
    ai influencim nga shoqeria vjen dhe si pasoje e karakterit!
    nuk eshte e thene qe shoqeria te ben si veten...dhe nese je i detyruar te rrish me ata njerez nuk je ti ai qe i zgjedh?i ke ne klase i ke ne nje rreth qe smund ti shmangesh dot.por nese ti NUK DO VERTET te behesh si ata NUK E BEN.por per kete duhet te kesh nje karakter shum te forte dhe vullnet!
    Prinderit jo gjithmone i shohin gjerat korekt!(psh.mua sme linin te rrija me nje goc qe vishej "ekstravagante"!!!edhe?pastaj?cpo me bente mua ajo?asgje...thjesht varet nga personi sa i influencueshem eshte!
    nese je i zoti, beje shoqerine si vetja!ksaj i thone tja arrish!por ne si gjithmone ikim...ne jemi mesuar me ikjen!

Ciao,
    Io_e_Te
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

Virtualisht prane jush Maska e AlbanianQT
    Anėtarėsuar
    16-07-2002
    Vendndodhja
    $$town
    Postime
    99
    Bashkohem dhume me mendimin e Mina's por mendoj se po keto zhgenjime qe thoni te bejn me te fort per veten tende.
    What doesn't kill you, makes you stronger-thone amerikanet.
    Nje femije/person i rritur mes njerezish te mire nuk di si te veproj kur gjen te kqinj..dhe eshte shume i plogesht, shkurt, e han djathin per sapun.
    Po ju them kete, se po e provoj vete tani vone..
    Our greatest glory, is not in never failing but in rising in each time we fall!

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Bled edhe une te pershendes dhe respektoj mendimin tend. Do te te tregoj nje fakt: kam patur nje shoqe qe "me donte shume". Prinderit e mi nuk e pelqenin fare dhe kane kembengulur qe une te shkeputem nga ajo. Une kundershtoja cdo mendim te prinderve ne lidhje me te, dhe e beja nga naiviteti. Koha vertetoi se kjo shoqeri ishte abuzive. Kam shoqe te pakta por te mrekullueshme.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    me pelqeu mendimi i bledit por dhe mina kushte te drejte
    sepse ne te shumten e rasteve kur zhgenjen shoqerin dhe tjer je i lenduar ose i stresuar nga familja ose dikush qe e don dhe ai.jo arrin te te veproj ne nje far menyre si revenge por tjeret nuk i kam faj.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

VlonjaT Maska e BlEdIi
    Anėtarėsuar
    11-10-2002
    Vendndodhja
    Nj
    Postime
    418
    Mina:
    Une te besoi se e di qe asnje prind nuk do te keqen per femijen e vet.
    Por ti mund te rrish me ate njeri si shok/shoqe po nuk mund te veprosh si ai/ajo nqs nuk do.
    Dhe une te them nje gje,jam i bindur qe ti je larguar kur ke pare dicka te ajo shoqe dhe jo kur te ka thene familja(prindrit)sepse ti nuk mund te veproje si ajo.

Megjithate shume gjera duhet ti shikosh vete qe te behesh me i fort per te ecur ne jete.
    Asnjehere nuk eshte von per asgje.

Ju pershendes!
    "O bindu o permendu o merr malet e cemendu"

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Prinderit tuaj deshirojne qe ju te keni me shume shoqeri shqiptare apo te huaj?
    Nga strawberrygirl_ nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 17-07-2010, 05:55
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  4. Amerika, kjo shoqėri qė sheh nga e ardhmja
    Nga Brari nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-05-2006, 06:09
  5. Barazi midis mashkullit dhe femres
    Nga skerdi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 27-06-2004, 08:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •