Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Ketu e kam fjalen per keta "fetaret e devotshem" te forumit qe me sjelljet e tyre, me fjalet ofenduese, fjalet banale, duke mos kursyer as fytyrat e shendriteshme te kombit qe i respekton edeh bota e le sa respekt kan per forumistet tjere .
    Çka i shtyn keta te veprojne keshtu?
    Ku e gjejne gjith ate urrejtje?
    A meritojne te quhen fetar?

E ke fjalen per jarigasin,?apo per chion?a mos e ke fjalen per mesijen?.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Si zakonisht hapen tema boshe qe nuk kanë as lidhjen më të voglen me fenë apo me atë që thërret ky forum (Toleranca Fetare), pra nuk ofrohen shembuj fetar bazuar në librat e shenjta, mirëpo thjeshtë denoncohen raste ofendimi të anëtarëve, për të cilën gjë nuk do të duhej tema të hapej në këtë nënforum.
    Megjithatë, kur shohim autorin e temës, kuptohet edhe prapavija, këshilla ime mbetet që sigurohuni mirë që mos të kaloj 24 orë pa e hapur edhe një temë tjetër në këtë forum mbi problemet e tua karshi anëtarëve, e pa dyshim se aty nuk do të mungoj përgjithësimi sepse tanimë është bërë traditë e juaja.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Njerezit per te cilet ishte fjala, edhe njehere treguan se sa kan lidhje me fene.
    Nuk lejojne askund te diskutohet dhe te mos futen me komentet e tyre ofenduse e kercenuese.
    I mora disa shembuj konkret me fjale fyese, por nuk pane te arsyeshme te diskutojne ato!

Ja keta keta dy shembujt, por ka kesi sa te duash nga shume antarë pa dallim se ciles fe mendojne se i takojne.

Nuh Musa .................................
    ....e shoci, ce keto pune e pershkruajn ate fjalen popullore "bolemadh"....ai i muslimaneve si duket i ka pat per nje katund....tungi
    >_Ilirian_>_ ......Un ta qi motrën sa 50 burra per nje ore me t'zon
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

" Ta dish qe asnjehere nuk ofendoi i pari. "
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Njerezit per te cilet ishte fjala, edhe njehere treguan se sa kan lidhje me fene.
    Nuk lejojne askund te diskutohet dhe te mos futen me komentet e tyre ofenduse e kercenuese.
    I mora disa shembuj konkret me fjale fyese, por nuk pane te arsyeshme te diskutojne ato!

Ja keta keta dy shembujt, por ka kesi sa te duash nga shume antarë pa dallim se ciles fe mendojne se i takojne.
    ...ta dhash edhe pergjigjen, i nderuari Psittaciformes (perserites).......

aha, ketu e paske pat qellimin, perdorimi i fjaleve mbi ekstremitetet ne pergjithesi nuk na qenka kulture....kurse perdorimi i tyre ne kontekste te ndryshem, si qendron puna ???, edhe aty prish pune ???, sarkazmi eshte gje e cmuar dhe madheshtore, per ata qe e kuptojn......ne menyre allegorike ne boten e kulturuar potencohet nga dikush shalli, une i potencova "bol...et" e profetit te muslimaneve.......

hajt na keshillo pak.....

tungi
    ...tung edhe nje her....

PS: mos u ben shume i perpiket ne shembujt, se ndoshta na nderon mendimin e behena "jomusliman" duke pare andej shembuj te mire per te ndjek....lere me kaq, nese nuk deshiron te braktisim islamin....
    albanish by nature

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    " Ta dish qe asnjehere nuk ofendoi i pari. "
    O Ilirian kerkush nuk i kqyr gabimet e veta, mjafton te merremi me tuat
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    O Ilirian kerkush nuk i kqyr gabimet e veta, mjafton te merremi me tuat
    Arsyeja se pse e ofendova ishte shkaku i shpifjës së saj ndaj Muhamedit a.s.
    Ajo beri nje pershkrim te nje maniaku pervers pa u bazuar askund, thjesht duke u nisur nga ndjenja e urrejtjes se saj.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    PS: mos u ben shume i perpiket ne shembujt, se ndoshta na nderon mendimin e behena "jomusliman" duke pare andej shembuj te mire per te ndjek....lere me kaq, nese nuk deshiron te braktisim islamin....
    Pse e ke me Islam ti te jesh i piset ne te folur?? Nuk besoj qe te jete feja ajo qe te edukon, apo jo??!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e The_Capital
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    1,366
    Nuk e besoj se kam ofenduar ndonje ketu ne forum, qoft ateist apo katolik, Jarigas ??
    Burri 1 X flet !

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga The_Capital Lexo Postimin
    Nuk e besoj se kam ofenduar ndonje ketu ne forum, qoft ateist apo katolik, Jarigas ??
    Per aq sa te njoh une, nuk besoj!! Kuptoj se ti e ke fjalen per fyerjen e drejtperdrejte personale, perndryshe do te ishte nje debat i gjate!!
    Jarigas

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •