Si zakonisht hapen tema boshe qe nuk kanë as lidhjen më të voglen me fenë apo me atë që thërret ky forum (Toleranca Fetare), pra nuk ofrohen shembuj fetar bazuar në librat e shenjta, mirëpo thjeshtë denoncohen raste ofendimi të anëtarëve, për të cilën gjë nuk do të duhej tema të hapej në këtë nënforum.
Megjithatë, kur shohim autorin e temës, kuptohet edhe prapavija, këshilla ime mbetet që sigurohuni mirë që mos të kaloj 24 orë pa e hapur edhe një temë tjetër në këtë forum mbi problemet e tua karshi anëtarëve, e pa dyshim se aty nuk do të mungoj përgjithësimi sepse tanimë është bërë traditë e juaja.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Njerezit per te cilet ishte fjala, edhe njehere treguan se sa kan lidhje me fene.
Nuk lejojne askund te diskutohet dhe te mos futen me komentet e tyre ofenduse e kercenuese.
I mora disa shembuj konkret me fjale fyese, por nuk pane te arsyeshme te diskutojne ato!
Ja keta keta dy shembujt, por ka kesi sa te duash nga shume antarë pa dallim se ciles fe mendojne se i takojne.
Nuh Musa .................................
....e shoci, ce keto pune e pershkruajn ate fjalen popullore "bolemadh"....ai i muslimaneve si duket i ka pat per nje katund....tungi>_Ilirian_>_ ......Un ta qi motrën sa 50 burra per nje ore me t'zon
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
" Ta dish qe asnjehere nuk ofendoi i pari. "
"Shqiptar, Elhamdulilah"
...ta dhash edhe pergjigjen, i nderuari Psittaciformes (perserites).......
...tung edhe nje her....aha, ketu e paske pat qellimin, perdorimi i fjaleve mbi ekstremitetet ne pergjithesi nuk na qenka kulture....kurse perdorimi i tyre ne kontekste te ndryshem, si qendron puna ???, edhe aty prish pune ???, sarkazmi eshte gje e cmuar dhe madheshtore, per ata qe e kuptojn......ne menyre allegorike ne boten e kulturuar potencohet nga dikush shalli, une i potencova "bol...et" e profetit te muslimaneve.......
hajt na keshillo pak.....
tungi
PS: mos u ben shume i perpiket ne shembujt, se ndoshta na nderon mendimin e behena "jomusliman" duke pare andej shembuj te mire per te ndjek....lere me kaq, nese nuk deshiron te braktisim islamin....
albanish by nature
Nuk e besoj se kam ofenduar ndonje ketu ne forum, qoft ateist apo katolik, Jarigas ??
Burri 1 X flet !
Krijoni Kontakt