a eshte shoqeria e nevojshme dhe a i besoni asajt?
a eshte shoqeria e nevojshme dhe a i besoni asajt?
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Mesa duket shoqeria jote nuk paska besim te ty sepse s'te jane pergjigjur
epo nuk mund te jene te gjitha shoqerite si ajo e kuqes dhe mistreces.
ja, pa me pyetur kuqja, i pergjigjem une asaj.![]()
kuqe, mistrecja miss you. kisses
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
rrusho shoqeria ata qe i kom tamom nuk ndodhen ne forumPostuar më parë nga Kuqalashja
Mesa duket shoqeria jote nuk paska besim te ty sepse s'te jane pergjigjur
ka dhe qe ndodhen por nuk e kan par temen dhe nuk i kam njofty
por nese e genjej un veten , me genjen dhe shoqeria ime ajo e ngushta e kam fjalen
se nuk i kam do si do, por jane te ralle...........
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
shoqeria eshte dicka e shtrenjte per mua dhe nuk di sesi do ta beja pa te por per disa njerez nuk eshte keshtu disa njerez mendojne se nuk duhet di hapesh shume shokut ose shoqes.
por per mua ishte ndryshe kur kisha nevoje per nje shpirt te ngrohte ishte shoqeria ajo qe qe ma dha.
I besoi shoqeris,ua degjoi fjalen dhe ata ma degjojn.Nqs dikush thote se nuk i beson shoqeris ai/ajo le per te deshiruar ne vetvete perderisa nuk ka krijuar nje personalitet per te patur nje shoqeri ku mund te ndaj gjithcka me te.(mendimi im ky)
Bledi!
"O bindu o permendu o merr malet e cemendu"
Shoqeria e njeriut me te tjere mund te jete o e paster,ose me hile.Per te pastren s'ke c'thua sepse ia vlen te sakrifikosh cdo gje dhe edhe pse e rralle zgjat per jete,per ate me hile do thoja eshte e shumeformeshe,e peshtire dhe mbahet ne fije peri.
I"M A PLAYA!
per mua, shoqeia klasifikohet ne tre grupe:
1. eshte ajo e sinqerta
2. ajo me interes
3. ajo per te kaluar kohen
tek e para, une personalisht fus shoke, te cilet i njoh prej vitesh dhe vetem keta mund ti quaj me ndergjegje te plote, shoke.
te definoj grupin e dyte, nuk ma ha mendja te jete e nevojshme. vetem se ata, te cilet i hyjne nje shoqerie per arsye interesi, jane njerez hipokrite qe zoterojne pafytyrsine, te shohin veten e tyre ne pasqyre.
grupi i trete eshte ai me me pak rrreziqe.
shoqeria eshte gje teper e nevojshme ne jeten e njeriut. vetem se duhet te zgjidhet mire per te shmangur zhgenjime.
pikerisht njerzit labile dhe naive duhet te kene parasysh se jo cdo gje qe shkelqen eshte flori.
:brire
PARTY KA GJITHMONE TE DREJTE!
Mistrece22 kur lexoj shkrimet e tya me dukesh sikur je Mistrece222(dmth je e pjekur)
sa per shoqerin nuk flas dot se skam mosh per te bere shok
SUKSESI ME I MADHE QE NJERIU MUND TE ARIJ NE KETE JETE! ESHTE BINDJA NDAJ ALLAHUT TE MADHERUAR
per mua eshte shume e rendesishme shoqeria......e kam fjalen per nje shoqeri me plot kuptimin e fjales(shumica e rasteve eshte vetem ndermjet personave qe kan kohe qe njihen)
me shoqerine mund te mesosh shume gjera te vlefshme dhe eshte nje ndjenje shume e bukur kur mendon qe ke njerez qe jan pran nesh(edhe pse fizikisht mund te jemi large)ne cdo moment ......mua me ka marre malli shume per to dhe nuk mendoje se do gjej shoke e shoqe me te mire se c'kam .
* x 0 and case closed!
Krijoni Kontakt