Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 26 prej 26
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Mos bëni propagandë HunoSllave në forum se nuk ka lezet. Që nga fytyra ja bën mu ajo që nuk është Shqiptare. Do ishte kuptuar kjo gjë që në kohën e Xhaxhit po të kishte dicka ky. Ndërkohë soji Geddafit, sic e kam shkruar tek tema tjetër e hapur paralilisht për dizinformim ruhet me zell nga komandot Serbe dhe nuk e ka njohur akoma Kosovën, përvec se trecereku i haremeve të tija janë të mbushura me cuca sllave.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    cfar kan iliro pellazget me kryqin o jahu i cmendur, perrallat e kryqit dhe "gabeloislamet"jan shkaterrues te vlerave civilizuese te botes antike ,
    Ku e lexove kete qe thua mor ...nejse...... po ta shqiperoj me thjeshte qe ta kuptoj edhe niveli juaj zoteri. Toka jone eshte toke me tradita te lashta, toke e cila u pagezua per te jetuar nje komb fisnik si ky yni dhe me ardhjen e Njeriut Zot ne Toke ky komb u be ndjekes i Tij,per shekuj me rradhe e do te jete deri ne pavdekesi nje toke e bardhe kristiane me nje popull te tille po ashtu jo si Hanemja ne foto(ps...ne cader e paska lene Gadafi po ta shohesh me kujdes foton). Civilizimi mori kuptim vetem ne saj te dhurates se Zotit qe mban emrin Bibel, ndryshe nuk do te ishim ketu ku jemi por akoma do te kishim per dreke supe me koke kinezi dhe kokorec me zorre greku apo serbi dhe berxolla me mish turku sallate me tru....zgjidhe vete.
    Libianet meritojne nje udheheqes me ide Perendimore qe te jetojne si njerez dhe sic duket Gadafoglu nuk e ben dot kete pune, nuk ia kane fajin as gruaja "shqiptare"dhe as serbet mercenare, kjo ka rendesi ne teme dhe larg propagandes pro-islamo-shqiptare me ton Lindor.
    Paqe!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Dhe kur erdhi Islami u demaskoj me gjithe Zotin njeri ,po cfar flet ooo KRST I PAPES.

Libijanet meritojne nje liri Islame dhe te vetevendosin sipas Islamit , e jo ligje degjeneruese perendimore ku nuk dihet kush eshte baba e kush bije ,kush mbes e kush nip

Citim Postuar më parë nga ezel Lexo Postimin
    Dhe kur erdhi Islami u demaskoj me gjithe Zotin njeri ,po cfar flet ooo KRST I PAPES.

Libijanet meritojne nje liri Islame dhe te vetevendosin sipas Islamit , e jo ligje degjeneruese perendimore ku nuk dihet kush eshte baba e kush bije ,kush mbes e kush nip
    Nje mendim eshte dhe ky.
    Po shqiptaret c'meritojne meqe ra fjala?
    Paqe!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-01-2011
    Postime
    230
    Une nuk mendova sic bere ti ,une thash te verteten sic eshte

Shqiptaret meritojne nje sistem islam,ku do dominoje e drejta dhe ligji i drejte besoj qe me tutje i din vete.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    as qe duket si shqiptare por edhe sikur te ishte kujt i behet vone. as ia vlen te hapet kjo teme ne forum aq me keq te quash nje djall si ai dhenderr shqiptar.
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •