Close
Faqja 0 prej 31 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 304
    EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787

Të krishterët cak i sulmeve nga Islamiket

Mjafton ti degjoim keto lajme qe po ndohin kohet e fundit dhe te bindemi qe besimtaret e fes paqesore edhe nje here jane duke deshmuar qe jane ''paqesor'' dhe qe nuk jane te gateshem te jetojn ne bashksi multifetare ku mendimet mund te jen te llojllojshme dhe te panvarura.

Vriten gjashtë të krishterë në Pakistan
    Gjatë përleshjeve në provincën pakistaneze Punjab mylimanët radikalë kanë vrarë gjashtë persona që i përkasin pakicës me besim të krishterë. Sipas policisë, gjatë trazirave në qytetin Gojra u rrënuan dy kisha dhe rreth 40 shtëpive të të krishterëve iu vu zjarri. Ministri për pakicat në Punjab-i, Shahbaz Bhatti tha, se myslimanët në Gorja janë nxitur nga ekstremistët. Për këto veprime të dhunshme shkas u bënë disa thashetheme pa baza, se të krishterët kishin përdhosur Kuranin, librin e shenjtë të myslimanëve.

Pengmarrja në një kishë katolikë në Irak, 52 viktima
    Përfundon me një lumë gjaku pengmarrja e besimtarëve katolikë në një kishë në Irak. Ministria e Brendshme raportoi se 52 vetë mbetën të vrarë dhe dhjetëra të tjerë janë plagosur ndërsa forcat irakiane të sigurisë hynë me forcë në një kishë të Bagdadit ku besimtarët të krishterë mbaheshin peng nga persona të armatosur.

Të paktën 25 besimtarë të krishterë e dy priftërinj u vranë gjatë operacionit për shpëtimin e tyre. Policia irakiane tha se shumë prej të krishterëve, humbën jetën kur një nga pengmarrësit hodhi veten në erë.

Të paktën shtatë policë irakianë dhe pesë kryengritës u vranë gjatë luftimeve, ndërsa më shumë se 50 persona të tjerë u plagosën. Kriza e pengjeve filloi pasi militantët sulmuan një bursë irakiane dhe më pas u larguan për tu strehuar në një kishë që ndodhej aty pranë.

Personat e armatosur hynë në kishë gjatë meshës së mbrëmjes në një kohë kur aty brenda ndodheshin rreth 120 besimtarë. Dëshmitarë tregojnë se ishin rrahur dhe mbledhur së bashku në një cep të ndërtetës.

Pengmarrja zgjati përgjatë gjithë natës e thuhet se personat e armatosur kërkuan lirimin e të burgosurve të al Kaedës dhe të një numri grash myslimane që mbaheshin në burg. Kur negociatat dështuan, forcat e sigurisë hynë me forcë në kishë ku u raportuan shkëmbime zjarri e shpërthime eksplozivësh.

Të krishterët cak i sulmeve në Irak, 3 të vdekur
    Publikuar: Më 10 nëntor 2010/KOHA/

Bagdad, 10 nëntor - Në një seri të sulmeve me bomba dhe mortaja që kishin cak zonat e krishtera kanë vdekur të paktën 3 persona në kryeqytetin irakian, Bagdad, njoftuan zyrtarët e sigurisë.

Janë sulmuar gjashtë distrikte me shumicë krishtere dhe të paktën 24 persona janë plagosur, njoftojnë agjencitë.

Sulmet vijnë disa ditë pas vdekjes së mbi 40 personave, kur militantët morën nën kontroll një katedrale katolike.

Dhuna vjen në kohën kur po vazhdojnë bisedimet e nivelit më të lartë për zgjidhjen e krizës politike.

Pakistan: E krishtera dënohet me vdekje për blasfemi
    Një gjykatë lokale në Pakistan e ka dënuar me vdekje një grua të krishterë me akuzat për blasfemi, pasi gratë myslimane në fshatin e saj kishin thënë se ajo ka kishte bërë komente fyese për profetin Muhamed.
    Asia Bibi, 45 vjeç, nënë e pesë fëmijëve, është dënuar me varje nga gjykata në qarkun Nankana të provincës Punxhab, rreth 75 km në perëndim të qytetit Lahore.
    Dënimi me vdekje tash duhet të rishqyrtohet edhe nga Gjykata e Lartë në Lahore.
    Aktivistët për të drejtat e njeriut kërkojnë që dënimi me vdekje për blasfemi të hiqet nga kodi penal i Pakistanit. Ata thonë se ai shfrytëzohet për inate personale dhe e inkurajon ekstremizmin islamik. /11.11.2010 BOTASOT /

2010.11.10 (Baghdad, Iraq) - Islamists blast Christian areas of Baghdad with bombs and mortars, killing at least six.

Qfare mendoni per keta ''paqesor'' deri sa ne vendin ku jane me shumice te lart Islamike nuk lejoin praktikimin e feve dhe mendimin e ndryshem nga aj Islamik, ku keto mendime dhe praktikime perfundoin me VDEKJE , a duhet te vazhdoj te jet Europa dhe shtetet e tjera me shumice Krishtere kaq tolerante?, apo si duhet bere nje zgjidhje qe ta kuptojn qe bota i takon te gjithe njerzimit dhe jo vetem Islamikeve dhe e drejta e qdo kujt eshte te mendoj, te besoj dhe te shpreh qfare te doje.Apo paramendoni Europen per nje qast duke i kufizuar mendimet e Islamikve , duke i vrare ata , duke i kallur gjamiat , duke i vrare Musilament per '' blasfemi'' pasi qe thojn qe isa eshte pejgamer i allahut dhe jo zoti duke ja ndaluar besimin ne shtetin e tyre dhe shoqerimin me ta etj... '

Para se te pergjigjeni keni parasysh qe BOTA eshte e te gjithve dhe secili ka drejt te besoje qfare te doje ku do qe te jet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 11-11-2010 më 17:10
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    jemi paqsor kete e tregojn te gjitha statistika e qe jan ber nga te krishteret sot une nuk them se nuk vriten katolik nga muslimanet mirpo shifra eshte shum shum me e madhe e atyre katolikve qe vrasin musliman pa meshir dhe ate per qdo dit degjojm lajme te tilla ku vetem gjat 24 orve vriten masakrohen hedhen ne er me bomba te kurdisura torturohen dhe vriten ne menyrat me qnjerzore me mijra musliman keto jan per qdo dit ne lajmet ditore o i nderuar ndersa per vrasjet e katolikve te paarmatosur ndodhin shum shum rrall disa har mbrenda vitit]\

mos u beni njerz te poshter por pranoni relaitetin sepse sdo fitoni asgje
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    ski qa menon , krejt fet kan ksi shizofrenash , e ksi lloj predikimesh shizofrenike .
    We are all Aliens

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    jemi paqsor kete e tregojn te gjitha statistika e qe jan ber nga te krishteret sot une nuk them se nuk vriten katolik nga muslimanet mirpo shifra eshte shum shum me e madhe e atyre katolikve qe vrasin musliman pa meshir dhe ate per qdo dit degjojm lajme te tilla ku vetem gjat 24 orve vriten masakrohen hedhen ne er me bomba te kurdisura torturohen dhe vriten ne menyrat me qnjerzore me mijra musliman keto jan per qdo dit ne lajmet ditore o i nderuar ndersa per vrasjet e katolikve te paarmatosur ndodhin shum shum rrall disa har mbrenda vitit]\

mos u beni njerz te poshter por pranoni relaitetin sepse sdo fitoni asgje
    Mos mbrojtja nga terrori dhe nga keto sulme qe i beni pa meshir ne vendin ku jeni me shumic dhe doni ti beni edhe kendej eshte TERROR??

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    ........................

Baby, I'm magic, ta-dah

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Mos mbrojtja nga terrori dhe nga keto sulme qe i beni pa meshir ne vendin ku jeni me shumic dhe doni ti beni edhe kendej eshte TERROR??
    une jam musliman dhe feja ime ndalon rrepsisht vrasjen e njerzve te pafajshum pa marr parasysh fen racen apo gjuhen te gjith njerzit meritojn te jetojn dhe askush ska te dret tju mohoj jeten atyre njerzve qe jan te paster

une kurr skam perkrah dhe kurr sdo perkrahi vrasjen e katolikve edhe pse numri eshte shum shum me i vogel nese i krahasojm do del 10 000 me nje
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Mjafton ti degjoim keto lajme qe po ndohin kohet e fundit dhe te bindemi qe besimtaret e fes paqesore edhe nje here jane duke deshmuar qe jane ''paqesor'' dhe qe nuk jane te gateshem te jetojn ne bashksi multifetare ku mendimet mund te jen te llojllojshme dhe te panvarura.

Qfare mendoni per keta ''paqesor'' deri sa ne vendin ku jane me shumice te lart Islamike nuk lejoin praktikimin e feve dhe mendimin e ndryshem nga aj Islamik, ku keto mendime dhe praktikime perfundoin me VDEKJE , a duhet te vazhdoj te jet Europa dhe shtetet e tjera me shumice Krishtere kaq tolerante?, apo si duhet bere nje zgjidhje qe ta kuptojn qe bota i takon te gjithe njerzimit dhe jo vetem Islamikeve dhe e drejta e qdo kujt eshte te mendoj, te besoj dhe te shpreh qfare te doje.Apo paramendoni Europen per nje qast duke i kufizuar mendimet e Islamikve , duke i vrare ata , duke i kallur gjamiat , duke i vrare Musilament per '' blasfemi'' pasi qe thojn qe isa eshte pejgamer i allahut dhe jo zoti duke ja ndaluar besimin ne shtetin e tyre dhe shoqerimin me ta etj... '

Para se te pergjigjeni keni parasysh qe BOTA eshte e te gjithve dhe secili ka drejt te besoje qfare te doje ku do qe te jet.
    Jam ka dyshoi shume qe keto vepra kriminale te jen kryer nga musliman te devotshem, dhe i bindur qe jan te kerdisura nga persona te shitur ! Sic jan ne gjendje ta bejn kete jahudit pershembull !

Pse e them kete ? Sepse ne Irak, te krishteret kan tradit thuajse 2ooo vjecare ! Ata perjetuan ardhjen e Islamit, dhe megjithate mbijetuan dhe nuk u shkatërruan sic mund ta imagjinosh ti sot ! Bile njeri prej Khalifëve (Udhëheqesve te muslimaneve) qe pata lexuar, kishte ministra te krishter, qe u lejonin atyre te ndertonin kisha e katedrale nen sheriatin Islamik qysh para 1400 vite tani, njera nder me te famshet gjindet ne Bagdad. Kurse sot, jo qe vrasin te krishter, por vrasin edhe musliman dhe ate ne xhamia ! Pra nje musliman qe vret nje te krishter pa pik faji ne nje kishe ai del nga Islami dhe behet automatikisht nga banoret e zjarrit, meqe edhe ne xhihad sikur te ishe, ndalohet rreptesisht perdhunimi i besimtareve te feve tjera ! Deri ketu, mund te mendon ndonje mendjeleht i cili s'ka njohuri per islamin qe ka qen ndonje fanatik "musliman", por kur edhe xhamiat i shkaterrojn ?! Atehere me s'mbet pik dyshimi ! Ata qe kryejn kesi lloj masakrash, nuk jan nga muslimanët !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Nuk e besoj kurre qe muslimanet kan sulmuar te krishteret. Per momentin po meren me sulme Suni VS Shija - Shija VS Suni, nuk kan kohe te merren edhe me te krishteret
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131

Ktu eshte dallimi , ligji ne Europ thot mund te ofendosh besimtaret dhe per kete ske pasoja , ndersa ligji ne Pakistan thot smund te ofendosh besimtaret se do te kesh pasoja.

Cka ske te qart ketu ?

Për këto veprime të dhunshme shkas u bënë disa thashetheme pa baza, se të krishterët kishin përdhosur Kuranin, librin e shenjtë të myslimanëve.

Një gjykatë lokale në Pakistan e ka dënuar me vdekje një grua të krishterë me akuzat për blasfemi, pasi gratë myslimane në fshatin e saj kishin thënë se ajo ka kishte bërë komente fyese për profetin Muhamed.
    Sa i perket Irakut , vet krishteret thon se shum mir kan jetuar ne kohen e Sadamit dhe se problemet kan filluar pas hyrjes se NATO-se.

Gjysme milioni njerez jan vrar , sa prej tyre jan krishter ?

Cdo dit ndegjojm per vrasje ne Irak dhe nje dit u vran 6 te krishter dhe ja gjith mediumet e Vatikanit u ngriten ne kemb.

Ndoshta misionaret krishter i kan fajet , shikoje edhe ti keto keqperdorime te kaosit ( ata thojn se ne Irak po bejn nje luft te shenjt krishtere) :

Vet fakti se krishteret kan mbijetuar ne vendet arabe , tregon se muslimanet jan tolerant , ata krishter ngelen te till per 2000 vite , kaluan udheheqes te ndryshem musliman , por akoma i ke , ani qe krishteret paqsor shpesh organizonin kryqezata "humanitare" prej Europe shkonin te arabet dhe ateher kur i humbnin luftrat , prap muslimanet tregoheshin me tolerant dhe thonin , sdo te demtojm asnje faltore krishtere dhe krishteret do te jetojn aty ku jan.

Muslimanet ishin ata qe i strehonin hebrenjt ne perandorite e tyre , per ti mbrojt prej krishterve.

Por kur filluan problemet ?

Ata filluan ateher kur ne Europ po poshteroheshin muslimanet , kur beheshin karikatura , krishteret si ti , qeshnin , ndersa muslimanet qanin , ndalimi i mbuleses , obligimi per te ndryshu emrin nese don te pranohesh ne pune , mos lejimi i ndertimit te xhamive dhe krejt keshtu veprimet anti Islamike ne Europ u sollen probleme krishterve ne vendet arabe dhe kete e kam then shum qart ne forum disa antarve te llojit tend , mos u gezoni o cuna, se ka edhe nja 6 milion krishter ne Egjipt , nja 1 miljon ne Irak , te tjer ne Siri , Jordan , Palestine , Alzhir , Pakistan , Indonezi .... do tja shofin sherrin shkaku i anti-Islamizmit tuaj.

Muslimanet cdoher jan treguar me te sinqert dhe te drejperdrejt , ndersa ata tjeret te luftojn ne emer te terorizmit,kapitalizmit , demokracis , komunizmit , socializmit , nacionalizmit , racizmit .... dhe kur i shef sa mir i arsyetojn luftrat , thua , au po mir paskan ber qe me kan luftu dhe okupu.

Ne Pakistan , prej vitit 1986 , jan te denuar gati 1000 persona per blasfemi , perdhosje te Kuranit ose ofendime , prej ktyre vetem 120 jan krishter.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Renea : 11-11-2010 më 20:32
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Sa me shume qe i lexoj, aq me mire i kuptoj keta qe e quajne veten fetar te devotshem.Keta duhen sheruar, por veshtire se gjindet ilaç per ta dhe ky eshte problem i madh..

Boten e shohin ne bardhe dhe zi. Ketu nuk ka tjeter. Derisa ne perendim njrzit e çmendur merren me kriminalitet, prostitucion, narkomani,keta te çmendurit e lindjes merren me fe(krime urrejtje etj ne emr te fese).
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 0 prej 31 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •