Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Demek Vatikani spi dika kto pun u deshten Islamiket me ardh e me ja msu a ? hahahha

"Nuk do tė bėni idhuj, nuk do tė ngrini figura tė gdhendura ose ndonjė kolonė dhe nuk do tė vendosni nė vendin tuaj asnjė gur tė stolisur me figura, me qėllim qė tė pėruleni para tij; sepse unė jam Zoti, Perėndia juaj.

Ktu po thot qart qe te mos adhurohen si perendi kto figura. Dhe kjo vlen per ate kohe kur ata adhuroishin figurat ne vend te Zotit.

Tash do hapi nje teme : Si eshte e mundur qe vajzat Shqitpare kerkojn shamin ne shkolla publike kur ato sipas Islamit as qe jane te lejuara te jen me nje vend me djemt e sidomos ku ka lloj lloj feje.

Si eshte mundur qe Myslimanet te shkojne ne shkolle si Sami Frasheri, UP etj... kur ne to mesohen shume lend qe i ndalon Islami

E ka shume tema zbavitse po pasurona qdo dit e me teper tek forumet Islamike por te tejrat qendrojn sekrete
    Asgje mos perzi muslimanet , tek videoja e par ishin krishteret qe vepronin , gjithashtu te e dyta.
    Te shkrimi i historis , gjithashtu perleshjet ishin mes krishterve.
    Vargu ishte nga Bibla.

Muslimanet skan lidhje me ate gje , nese sje ngjendje me ju pergjigj atij krishterit ne videon e par , ska nevoj ta devijojsh temen tek muslimanet , sepse ato sjan pale ne ket problem.

Nese ikona esht thjesht nje objekt , a kishte nevoj te terrorizohen deri ne ate gjendje sa leshohen klithma dhe te qara per nje objekt? Ndersa ato tjeret qesheshin gjersa ai tjetri e thente.

"Nuk do tė bėni idhuj, nuk do tė ngrini figura tė gdhendura ose ndonjė kolonė dhe nuk do tė vendosni nė vendin tuaj asnjė gur tė stolisur me figura, me qėllim qė tė pėruleni para tij; sepse unė jam Zoti, Perėndia juaj.

Shqiperi eshte edhe Cameria

Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Cung sa per kuriozitet hidhja nje sy dhe me trego cili nga keta eshte me i paqt

Ja un po te pergjigjem kesaj pyetjes tende.

Muslimani pastrohet mbi 5 here ne dite.

Sa her pastrohet ky prifti qe duket ketu ?
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    [QUOTE=PrisHtiNa-Lee;3027666]Figura e Jezusit aty ??
    Ke pare ndonje here figura ne xhami ?? Krijesa te gjalla ?? Mos te lutem

Ehhh tash te analizojm se cili me cung, une apo t'i ?

Nuk eshte kusht ne besimin Islam te besosh se sa gra ka pasur Muhammedi, por te besosh Allahun (qe ne shqip do te thote Zot) pa te meta, kjo i bjen qe mos te thuash qe Allahu (Zoti) ka djale e sene shume tjera qe nuk ban t'i permendi se frigohem mos bej ndonje mekat.

T'i si katolik qe je dhe beson diten e ringjalljes, dua te them se le ta leme per diten e gjykimit dhe te kqyrim se kush me vrases Islami apo feja Katolike, cila me e drejte Islami apo feja Katolike, kush pedofil ai apo ky ? Gjithe keto le t'i mesojm ne diten e gjykimit.

T'i nuk i beson fese Islame as une asaj Katolike.
    Dhe kot pretendojm se une e kam drejte, "une e kam drejte", ehhh dua te them le ta leme ne diten e gjykimit se kush me drejte Islami apo feja Katolike.

Feja Katolike jo qe do ju marr ne qaf ne ate dunja, por shenjat kane dalur edhe ne kete dunja, k'u shihet qart se jeni ne bankrotim oh djem.

Oh cung, paramendo feja Katolike ekziston qe 2000 vite, po Islami ?? Shume eshte me e re e di kete.

Po sot cila po triumfon me shume Islami apo ajo Katolike ??
    Lere oh burr se ky eshte vetem fillimi per Zotin po, se bota eshte e jona (muslimaneve) dhe parajsa e muslimaneve.

Tjera here sjell kesi foto, ok.

Nuk ka dyshim fytyren e komunistit e ka.

LLabud qka je ka perzin vrrc vrrcc...

Tirumfon Krishterimi 2.5 Krishter me 1.3 Islam keshtut disi jane statistikat.
    Krishterimi triumfon ne boten e civilizuar, ndersa Islami ne boten e eger mesjetare ku me pacerrka ala lahen dhe aty jeta poashtut vlen sa e nje MIUT.

Une nuk besoj n'dita t'gjykimit, dhe 100 here e kom thon un vetem jam mbeshtets i flakt i Krishterimit sepse vlerat i ka ma te mdhaja shum se feja shtazore.

Po pra bota shtazore eshte e Myslimanve , sa per boten e perparuar dhe te civilizuar kulturuar etj... gabim je te kan genjy hoxht apo Allahu ne kuran.

Kur beson fjalen e dikujt duhet ditur qfare jete ka pas, prandaj Muhameti ka pas jeten e nje krimineli si CAPONE? e qfare mund te pritet nga nje kriminel?

Dhe papa si plak qe eshte duket shume zotni ? qfare deshiron te shprehesh me ato foto?

E dallon ti njeriun e civilizuar prej kafshve dot?

Figura Jezusit eshte per te kujtuar njeriun qe shpalli drejtesin , qe mesoj moralin qe mund te merrni edhe ju mesim nga aj , besom qe keni shume me shum vlera te aj se te Muahemti.Dhe figura nuk do te thot qe eshte Zoti. Thjesht nje kujtim per Zotin.

Cung beri nje UPDATE trurit dil ca neper europe, pastaj shko ke vendet Islame dhe pastaj eja bej llapa llapa ketu...
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Asgje mos perzi muslimanet , tek videoja e par ishin krishteret qe vepronin , gjithashtu te e dyta.
    Te shkrimi i historis , gjithashtu perleshjet ishin mes krishterve.
    Vargu ishte nga Bibla.

Muslimanet skan lidhje me ate gje , nese sje ngjendje me ju pergjigj atij krishterit ne videon e par , ska nevoj ta devijojsh temen tek muslimanet , sepse ato sjan pale ne ket problem.

Nese ikona esht thjesht nje objekt , a kishte nevoj te terrorizohen deri ne ate gjendje sa leshohen klithma dhe te qara per nje objekt? Ndersa ato tjeret qesheshin gjersa ai tjetri e thente.

Jo nuk ka nevoj te leshohen te qarat para ikones.
    Kush tha qe qdo i Krishter e bene kete?
    Apo kush i thot te Krishterit ta bejn ate?

Me gjej nje citat Biblik qe thot ashtut?

Ti a din me qfare logjike perdor pytjet, kjo eshte si te them une.

Qysh Myslimanet shkojn n xhami pa mjekerr e pantolla t'shkruta kur Allahu ka urdheru me majt mjekrren e pantollat e shkurtra?

Baby, I'm magic, ta-dah

Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Ja un po te pergjigjem kesaj pyetjes tende.

Muslimani pastrohet mbi 5 here ne dite.

Sa her pastrohet ky prifti qe duket ketu ?
    E keni bere ket punen 5 here ne dit lahet me nom. Iliran une si jo Mysliman , lahem qdo dite. Po ashtut i laj dhembet 4-5 here ne dite qdo her mas ushqimit(normal sa here qe kam mundesi ti permbahem keti rregulli ) , duart po ashtut sa here qe bej ndonje nevoje apo preki ndonje gje ku qendrojn bakteriet.

Rrobat e mija sa her qe vishen jane te lara dhe te hekurosura, po ashtut era qe mbaj eshte burberry

Kush ma mesoj feja? jo thjesht eshte kultura ime.

Dhe tash aj qe po u lajka 5 here ne dite ma i paster se une?

Baby, I'm magic, ta-dah

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    511
    [QUOTE=MafiaWarz;3027754]
    Citim Postuar mė parė nga PrisHtiNa-Lee Lexo Postimin

Tirumfon Krishterimi 2.5 Krishter me 1.3 Islam keshtut disi jane statistikat.
    Krishterimi triumfon ne boten e civilizuar, ndersa Islami ne boten e eger mesjetare ku me pacerrka ala lahen dhe aty jeta poashtut vlen sa e nje MIUT.

...

Ok pra.

Po feja katolike eshte qe 2000 vite ajo Islame qe 1400 vite.
    Dhe sa katoliki eshte be musliman, mo zo ma keq.

Edhe nja 5-10 vite dhe do e shohesh se s'i do behet edhe kendej nga EU.

Po ēa teme po trajtoni more djema..., po pse nuk i fusni nje xhiro andej nga tema e argetimit e pastaj nga byrektorja, he se do te argetoheshit me shume!
    Duket qe paskeni shume oreks sonte...........
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    18-01-2011
    Postime
    43
    un u inspirova nga ajo ikona posht postimit te pare qe mthot qe duhet te frekuentoj kurva ruse

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Nė kohėn e sundimit tė Leonit III (717-741), Perandoria Bizantine u pėrfshi nga njė konflikt i ashpėr i brendshėm fetar. Nė thelb tė tij qėndronte interpretimi i ndryshėm qė i bėhej rolit qė kishin imazhet e shenjta (ikonat) kishin nė besimin e krishterė. Duke filluar nga koha e Justinianit kulti i ikonave tė shenjtorėve (ikonolatria) njohu njė pėrhapje aq tė gjerė nė kishėn bizantine, saqė u kthye nė njė nga format kryesore tė shprehjes sė ndjenjės fetare. Kishat e manastiret u mbushėn aso kohe me ikona shenjtorėsh tė ēmuara e tė kushtueshme, duke u bėrė njėherėsh tregues i luksit dhe i pasurisė nė tė cilin notonin kleri dhe institucionet fetare. Njė gjė e tillė ushqente pakėnaqėsi nė njė masė tė gjerė njerėzish tė ēdo niveli shoqėror, tė cilėt mendonin se kisha duhej tė ishte si nė kohėn e apostujve, e varfėr dhe e virtytshme. Nga ana tjetėr, nuk mungonin edhe nė vetė gjirin e kishės prirje kundėr kultit tė ikonave, sipas tė cilave njė kult i tillė s’kishte asgjė tė pėrbashkėt me krishterimin, si fe krejtėsisht shpirtėrore. Kėto prirje ishin mė tė forta nė provincat lindore tė Bizantit, tokė gjithnjė pjellore pėr lėvizje fetare, ku vazhdonin tė mbijetonin mbeturina tė monofizizmit dhe ku atė kohė po forcohej dhe po shtrihej sekti i pavlikanėve, qė luftonte kundėr ēdo forme kulti fetar.
    Mė nė fund, lufta kundėr kultit tė ikonave ishte rezultat i ndikimit qė ushtronin mbi krishterimin bizantin feja islame dhe ajo hebraike, me tė cilat Bizanti ishte nė kontakt tė vazhdueshėm. Tė dyja kėto fe janė prerazi kundėr ēdo forme tė riprodhimit nė figurė tė shenjtorėve tė vet. Nė kėtė mėnyrė, lufta kundėr kultit tė ikonave (ikonoklastia) kishte rrėnjė tė thella fetare, kulturore e shoqėrore.
    Perandor Leoni III, duke ndėrmarrė hapur betejėn kundėr kultit tė ikonave, synonte nė radhė tė parė tė afirmonte fuqinė e pushtetit qendror mbi pushtetin e pakufizuar tė institucioneve fetare si dhe mbi provincat, veēanėrisht ato periferike, qė jo rastėsisht u rreshtuan nė krahun e adhuruesve tė ikonave. Ikonoklastia ndeshi nė kundėrshtim tė ashpėr nė provincat bizantine tė Italisė e tė Ilirikut, qė ishin nėn juridiksionin kishtar tė Papės sė Romės. Megjithatė edhe kėtu ikonoklastia nuk mungoi tė bėjė pėr vete pėrkrahėsit e vet. Kėshtu, nga dy letra qė teologu i njohur bizantin, Teodor Studiti, i dėrgoi nė vitet 820, kryepeshkopit tė Durrėsit, Antonit, dhe njė murgu tjetėr po nga Durrėsi, Dionisit, mėsohet se ikonoklastia ishte pėrqafuar nė atė dioqezė edhe nga pėrfaqėsues tė klerit rregullar (murgjit), tė cilėt pėrgjithėsisht qenė kundėrshtarėt mė tė rreptė tė saj.

1

Eshte e rendeishme me i shiko kto dy video per te pare dy intepretime te ndryshmne te ikonave krishtere:

http://www.youtube.com/watch?v=8rYWe...layer_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=P18FRJ-vHiM

"Nuk i kam krijuar xhindet dhe njerzit,veqse per te me adhuruar Mua."Pra,ma jemi krijuar per ta adhuruar Allahun,pa i beri shok askende e asgje.

Allahu i madheruar thot.:Allahu eshte Nje,nuk kate adhuruare tjeter perveq Tij.Ai eshte Mbikqyresi i Perhershem dhe i Perjetshem."
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dijetari : 27-02-2011 mė 15:43
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Kjo video qenka mese interesante !…Me intereson mendimi i te krishtereve rreth kesaj "THYERJE" ne pajtim me biblen kunder idhujve.
    As feja juaj nuk eshte me e mire. Nje fe qe ua mpin mendjeve besimtareve te saj deri ne ate shkalle qe nuk jane ne gjendje te mendojne racionalisht, dhe qe i fut ne halucinacione duke bere idhuj persona te vdekur, jo Muhamedi, jo Aisha 9 (a je ti Ilirian normal, qysh behet seks me 9 vjecare), jo Ebu Bekri, jo me i pre kokat e me i pergjak se keshtu na ka lene amanet Hyseini. Kjo eshte krim i madh qe i eshte imponuar njerezimit, sidomos myslimaneve e kane pesuar gjate historise dhe do ta pesojne edhe ne te ardhmen. Nje fe qe glorifikon vrasjen dhe thote se kete e ka urdheruar Perendia i meshirshem e GJITHPUSHTETSHEM qe e don njerezimin, nuk vlen te besohet (kjo fe) as nje milionten e te qindeshes se sekondes. Pedofilin e kane bere shpetimtarin tuaj, mjeret ju ku po i varni shpresat. Oh 'ku ku' a ka krim me te madh se kjo.

Foto te myslimaneve shiite, perderisa vahabite ua prejne kokat te tjereve, keta i gjakosin femijet e tyre.

http://trcs.wikispaces.com/file/view...721/shiite.jpg

Ne lidhje me videon, pajtona plotesisht pervec me ato 10 sekondat e fundit. Ky qe e then kete statujen ben shume mire, pasi nuk duhet te behet statuje e Marise dhe te futet ne vende ku adhurojne te krishteret. 1 milione here eshte me shume barbari te futet ikona ne Kishe, se sa shkatrrimi i asaj ikone. Si mund t'i luteni gurit apo bakrit. Simbolin e kryqit mbajeni, edhe une e mbaj skam asgje kunder, por nuk ulem ta adhuroj.

Por gjithsesi duhet se pari t'iu shpjegohet katolikeve qe jane te krishtere te sinqerte dhe atyre qe i fusin ato ikona neper Kisha se nuk ben te veprohet ashtu, se Maria nuk shpeton askend, se shume mesime te rreme u jane imponuar te krishtereve, besime qe nuk kane te bejne me Biblen e Krishtin aspak. Pastaj jo vetem keto ikona, por edhe disa 'Pastora' qe bejne lloj lloj manipulimi me anetaret e Kishave te tyre per interes personal, perfitimi i parase, keta duhet te luftohen me arsye dhe logjike te shendoshe nga secili krishter i vertete ose se paku te distancohet nga ta. Sa i perket disa thenieve te disa prifterinjeve se ikonat po cajne, kjo eshte manipulim, nuk ka kurrfare gjase te jete e vertete kjo. Mendimi im
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 27-02-2011 mė 18:09

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •