Jo Admiral, skam. Gjithmone kam patur Canon. Pershtypjet me te mira. Por kam nje ide ne koke qe sme iken, dhe anoj per Nikon, kur vjen puna per kamera pro. Prandaj jam konfjuze, se Canon me pelqen, por dhe Nikon me rri ne mendje.
Jo Admiral, skam. Gjithmone kam patur Canon. Pershtypjet me te mira. Por kam nje ide ne koke qe sme iken, dhe anoj per Nikon, kur vjen puna per kamera pro. Prandaj jam konfjuze, se Canon me pelqen, por dhe Nikon me rri ne mendje.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Nqs e ke mendjen per Nikon D7000, merre e mos mendo shume.
Canon qe te pelqen e qe e ke patur, aty e ke. Merr njehere Nikon qe e ke fiksim. Pothuajse njesoj jane, s'kane shume ndryshim.
![]()
E vendosa ne fakt, NIKON do jete. Modelet qe ua kam vene syrin jane D7000 or D90. Njera nga keto. Po shikoja ca foto te bera nga njerezit ne flickr, te bera nga NIKON, dhe especially keto qe modelet qe permenda me siper jane Spektakulare. Imazhet, qualiteti, detalet ne foto jane amazing. Flm te gjitheve.![]()
Bej nje kurs fotografie njehere, se nuk mjafton aparati per te bere foto te bukura!![]()
une personalisht nuk kam as njonen as tjetren une e kam Olympus dhe jam e knaqur me ate..por si aparat nga keto te dyja them se Nikon esht me i mire..pac fat
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
nje sqarim te vogel pink pasi po e shoh se te tjeret po te keshillojne disa kamera shume te mira, por pa sqarimet e duhura. nje kamera e mire per dike, nuk eshte patjeter e mire edhe per dike tjeter.
fotokamerat ndahen compact, bridge, dhe reflex.
compact jane ato me te lirat. ato qe kane shume opsione automatike dhe lente te vogel shpesh kane shume megapixel, por kjo nuk ka te beje me cilesine e fotove...
jane me te thjeshtat per t'u perdorur.
te kalosh direkt nga nje fotokamera "compact" tek nje "reflex" eshte e pakeshillueshme.
normalisht duhet te perdoresh nje "bridge" perpara.
ato kane plot opsione manuale dhe automatike. kane lente shume me te mire se "compact.
jane unaza lidhese me "compact" dhe "reflex" edhe cmimi eshte me i shtrenjte se "compact" dhe me i lire se "reflex".
une ka disa vite qe perdori camera "bridge". kam perdorur per per pak kohe nje reflex te nje miku tim fotograf dhe (edhe pas keshilles se tij) kam vendosur qe nuk ia vlene te marr nje reflex...
a mund te me tregosh se cila eshte kamera e fundit qe ke perdorur? keshtu mund te them nese ja vlene apo jo te kalosh ne reflex... mos u ngut te zgjedhesh ndonje nga ato dyja se do pendohesh.
Vasudhaiva Kutumbakam
Admiral, flmd per sugjerimet dhe opinionin tend. Nuk e besoj se do jete problem perdorimi i kameras nga une. Ajo ishte gjeja e fundit qe do e coja neper mend.![]()
Krijoni Kontakt