Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 77
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Ku jan klyshat e Vetvendosjes qe shesin patriotizem ne Prishtine nder fustana te GRAVE!!!!

Presidenti i Republikes se Kosoves Behgjet Pacolli vizitone Mitrovice duke kaluar kembe mbi lumin Iber.

Kur je i lidhur me shkaun ske pse frigohesh e shohim mbas nje jave se çka do na lind?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Premtor

A na tregon me çfare detyrash ka shkue ne VV Rexhep Selimi ?

Se din Rexhepi se ku eshte caku i thaqit e i rugovcave ?Pacolla !

Nese sot frigoheni nga e verteta se çka do ju gjene mos britmono neser kur ju dhembe .
    Arberi fr

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Ku jan klyshat e Vetvendosjes qe shesin patriotizem ne Prishtine nder fustana te GRAVE!!!!

Presidenti i Republikes se Kosoves Behgjet Pacolli vizitone Mitrovice duke kaluar kembe mbi lumin Iber.

Valla presedniku jot ta shkel beogradin ne kemb dhe nuk e ngux kush,dajt e gruas i ka a nuk e din ti a

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    edhe ti Skifteri&12.05, sje tu thene gje te re,perpos qe perserit genjeshtrat enveristave qe i perdoren per ta ule famen e Dr.Rugoves. Sot Pacolli e zbaredhe nje te vertet qe shumica e shqypetareve e kan dite me kohe.
    o Plako me vjen keqe qe je nje fanatik i rugoves gjithnje simbase shkrimeve tuaja te jeshe i bendur se kjo eshte e demshme ne vitet 90 kure u formua LDK ishim tegjith te knaqure se skishim parti tjeter demokratike tjeter arsye ishte po ashtu se ishin pothuaje te gjithe intelektualet ne te.por me vone drejtuesi i makines e kishte humbure orejentimin(I.RUGOVA)dhe e keqja me e madhe ishte se aje nuke e pranonte nje gje te tille kshtuqe shoket mete mire qe kishte afer filluane te dalin nga kjo makine dikush me shpejtesi e disa me vonese erdhem deri aty ku je mi ne sode qe te mose zgjatem.

sa i perket genjeshtrave qe paskam then lidhje me ruajtjen e rugoves nga policia speciale e millosheviqit atehere ti ose nuke tekan interesuare zhvillimet dramatike te vitit 98-99 ose tentone qe boren e bardhe tena shesesh per te zeze.nese je i interesuare per te verteten ateher kerko ne internet apo ne faqen e deutsche Wele ose ne intervistate e rojes se pare te I rugoves adnan merovci aty informohu aty jane burimet e sakta leje qthon ata se kathan rugova kshtu apo ashtu.

nese je i interesuare per te tjera te verteta une ta gjeje adresen e ministrise se jashtme gjermane kure rugova kishte kerkuare strehim politik kure millosheviqi veq ishte larguare nga kosova.

nese shikon shkrimet e mija per partite e pase luftes ne fillim i kame perkrahur edhe PDK por edhe kjo parti ka filluare te njejtin kurs si LDK dhe perfundimi im eshte se tashe edhe kjo parti e ka te njejtin fate dhe e kundershtoje kete vije politike me gjithe mundesite e mija pra sjam fanatike i askujte nese nuke e ben punene qe kerkon populli yne i vuajture.
    nese sje interesuare per te verteten ateher te lutem mos na merr kohe shum te te kthejm pergjegjeje.

Perjashtuar Maska e Loti-99
    Anëtarësuar
    21-11-2009
    Postime
    216
    VETFUNDOSJA dihet qe eshte kunder qdo gjeje qe eshte ne dobi te Kosoves dhe Shqiptarve

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Loti-99 Lexo Postimin
    VETFUNDOSJA dihet qe eshte kunder qdo gjeje qe eshte ne dobi te Kosoves dhe Shqiptarve
    ....a din qysh osh vetfundosja ??
    sikur do Wc naper katune ....naper katune Wc i kan n'oborr edhe aty kur te kryhet nevoja ....bjen m.u.t permi m.u.t. , qashtu jan keta m.... mbi m....

Truprojet e Ruussofillit Pacolli jane UDB-ja e Tadicit.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    arian..

shikoje kte video me kujdes..

i njihni keto personazhet aty qe marrin per krahesh kte lahperin me kryet ly me boj te kuqe?
    ka lidhje shtabi i vetvendosjes me kta dy djem.. me erionin dhe ate flok gjatin..?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....a din qysh osh vetfundosja ??
    sikur do Wc naper katune ....naper katune Wc i kan n'oborr edhe aty kur te kryhet nevoja ....bjen m.u.t permi m.u.t. , qashtu jan keta m.... mbi m....

A e sheh qe vete e pranove se Thaqi eshte m.ut dhe mbi m.ut jan edhe te vetvendosjes m. mbi m.
    Qetani e ke thene pa vetedie nje te vertete !Sipas mendimit tend tan shqiptaret muta
    Ndryshuar për herë të fundit nga arberi_fr : 27-02-2011 më 19:21

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Tjeter gje çka shkruan ne radhe nuk kam me tu pergjigjur pos kam me ti perserite keto shkrimet e tua avush .Tani je Avdiu i vertete ,veq qe 11 vjet me ke hype ne qafe pa ken nevoja per interes te tradhetareve,vone eshte se me ke kalle ne shpirt 11 vjet. a une nuk ta kisha bere kete çka me ke shkrue kundra meje pa argumente shoku i dikurshem .Une kam shkrue per ty ti çka me ke shkrue ne mesazhe qe une tu kam paraqite me emer tjeter .Pa shpifje pos me argumente .
    KLM
    Ndryshuar për herë të fundit nga arberi_fr : 27-02-2011 më 19:27

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •