Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 70
    Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Vazhdon beteja me mullinjte e eres..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Me 9 Maj Rama mbaron betejen me Saliun dhe fillon betejen me Prokurorine, ndersa beteja e vertete politike per PS , fillon pikerisht me 9 Maj
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Me 9 Maj Rama mbaron betejen me Saliun dhe fillon betejen me Prokurorine, ndersa beteja e vertete politike per PS , fillon pikerisht me 9 Maj
    9 Maj popujt fituan mbi fashizmin, dhe PO ashtu mendoj dhe unë se pikërisht më 9 Maj Saliu do mari atë që meriton.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    9 Maj popujt fituan mbi fashizmin, dhe PO ashtu mendoj dhe unë se pikërisht më 9 Maj Saliu do mari atë që meriton.
    Per here te pare na u puqen mendimet me ne fund
    Saliu do marri ate qe e ka merituar me punen dhe perkushtimin e tij
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    @Raptiloid

Je shume troll i lezetshem dhe je duke plas nga inati. Shume gjera po ju shkojne huq. Kete rradhe Sala ka shtrenguar rradhet fort dhe po luan fuqishem. Nuk ke ç'te besh tjeter vetem te shfryhesh neper forume. Te kuptoj, je shume i frustruar. Shanset e juaja jane baraz me zero ...

Qaj Rapti, qaj !!! Vuj Rapti, vuj !!!
    Qaj Edi, qaj !!! Vuj Edi, vuj !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin

Ne oren 02.41 te mengjesit se 7 Majit 1945 gjenerali Alfred Jodl firmos ne komanden e pergjithshme te aleateve ne Reims, France, dokumentin per kapitullimin e Gjermanise. Kapitullimi hyn ne fuqi daten 8 Maj 1945 ora 23.01. Ne mengjesin e 8 Majit, gjenerali Wilhelm Keitel se bashku me perfaqesues te tjere te komandes se larte te Wehrmachtit firmosin kapitullimin para gjeneralit Zhukov.
    Lajmi i fitores arrin ne perendim me 8 Maj dhe shperthejne festimet ne te gjithe Europen. Ne SHBA deklarojne 8 Majin diten e fitores ne Europe.
    Duke qene BRSS ne lindje, sipas ores se Moskes, kapitullimi i Gjermanise ndodh me 9 Maj, keshtu pervjetori i fitores shpallet 9 Maji.

Ju punistat nuk i harroni lidhjet ekzistenciale dhe shpirterore me pansllavizmin.

Me 8 Maj Europa Perendimore rifitoi lirine. Me 8 Maj TIRANA do te rifitoje lirine nga sundimi i Vrromave dhe pansllavizmit ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Fatkeqesia ma e madhe e kombit tone asht se nuk ka alternativa per te zgjedhur.

Te dyja palet nuk perfaqesojne vecse palen e vet, nje grusht njerezish qe perfitojne..

shumica vuan cmimet e larta dhe pasigurine..
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Citim Postuar më parë nga skuthi_vogel Lexo Postimin
    Ju punistat nuk i harroni lidhjet ekzistenciale dhe shpirterore me pansllavizmin.

Me 8 Maj Europa Perendimore rifitoi lirine. Me 8 Maj TIRANA do te rifitoje lirine nga sundimi i Vrromave dhe pansllavizmit ...
    (Y)

Kur te pastrohet ai gjak miladino-mugosho-enverist, athere shqypenia ne maerr fryme lireshem.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-08-2009
    Postime
    193
    Kush te shkon ne beteje per 10euro o edvin karrabushi, shiko ca behet Kadafi mercenareve u paguan 20000 euro per kok dhe po I shtrengohet laku. Nuk genjehet me njeri me lug floriri.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga skuthi_vogel Lexo Postimin

Po o Kukuthi i vogël ashtu them edhe unë, më 8 Maj Saliu do vejë në gop të sinjorës dhe Tirana do çlirohet njëher e mirë nga sllavo-serbët.

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •