Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 49
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin

Nuk kishte si ndodhte ndryshe, degjojeni dhe .... ta gezojme se bashku Kosoven e Re!
    Duket se më në fund dikush po i përkrahë idetë tua për "vllazerim bashkim" me serbinë?!

Sa për temën, Oooo njerëz po deri kur doni mu mush mend bre?! Po a e dini që Ismajl Qemajli i Kosoves ka me qenë për të paktën edhe 10 vite në qeveri?! Po a ju luti boll mirë si njerëz urdhëroni në qeveri nuk deshtet, dikush duhet me hy, shteti duhet me ecë qe jeni msu ju me nejt ska!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Pos kësaj po permendet tërheqja e Thaçit nga kandidimi për Kryeminister, ma jepni një person i cili ka arritë 170 mijë vota?! Për derisa askush nuk i ka arritë 170 mijë vota nuk ka të drejtë t'i caktoj kushte personit ma te votuar në Kosovë.
    Imagjino krejt AAK-ja nuk i ka qato vota edhe e don Kryeministrin, e jo bacit!
    Nuk mundet një parti me më pak se 100 mijë vota t'a kushtëzoj personin ma te votuar në Kosovë duke i thënë "Ti jo" po populli e votoj o njerëz ketu shihet se populli ma se shumti e ka dasht per kryeminister ndryshe nuk kish me qenë ma i votuari.

Mos po doni Albin Kudra (um falni Kurti menova) mu ba kryeminister e Glakuk Konjufca Konobaricë (menova sekretareshë po sdi qysh ma qiti goja). Keni rrshitë bre!

Oooo sdi qa po hi edhe une ne kesi tema politike, kombëtare dhe fetare kur dy lidhje me kry si keni, ma mir vlla me shku anej kah sporti bile qisi gllupa ska.
    Ndryshuar për herë të fundit nga gimche : 26-02-2011 më 01:07
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    haha, ne vijim te perpjekjeve te habsburgeve. Ku i dihet, ndofta ky ia del. fakti eshte qe vetem zvicera ne gjithe historine globale ia ka aritur te krijoje nej end mulyti-etnik (ndofta dhe singaporti, por eshte ende heret per te folur).

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

hardi

Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....protestat jav lem juve egersirav atje posht.....ja keni haberin ....per keso pun...
    nje te jeni te sigurt ksdaj raddhe dote keni punet shum keq nese dote ket ndonje zemrim te populLIT

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2007
    Postime
    99
    pershendetje te nderuar lexues!
    "lumi e mori te verteten". lexova shum mendime te shkruara prej vendaseve te mi ne lidhje me zgjedheje te bexhet pacollit si prezident te kosoves, do perpiqem ta jape edhe un mendimin tim ne lidheje me temen. do ja filloj me nji anekdote ("mesele"), qe pak ndoshta ja vlen te lexohet. nji mbret kishte disa elefanda, keshtu qe vendosi ti shkepe neper fshatra, qe fshataret ti ushqejne... keshtu qe elefandet te jan ne dispozicion te mbretit sa her ti nevoiten per pune... me qe ne at bote punet e renda beheshin me elefanda. nji fshat ishte shum i varfur, keshtu qe vendosen qe te bashkohen kryefamiljaret dhe te kerkojne nga mbreti qe te lirohen prej mbajtejes se elefandit, me qe mungonte ushqimi per te. nji dite u tubuan ne fshat, dhe vendosen qe te shkojne tek mbreti, zgjodhen edhe kryekuvendarin qe te bisedoj me mbretin, keshtu qe te perfundoj sa me mire biseda. gjate rruges tek mbreti, fshataret nji nga nji pa as nji marreveshje largoheshin, me fjale tjera ktheheshin ne shtepi pa i lajmeruar njeri tjetrin, keshtu qe deri tek roja e mbretit mbeti kryekuvendari i vetmuar pa edhe nji te vetmin bashkefshatare te ti. u afrua tek porta e mbretit ku edhe u ndalu prej rojtarve, e pyeten se per shka kishte ardhe... shkurtimisht e tregoj arsyen se per q´arsye kishte ardhe, keshtu qe mbreti e pranoj ne bisede.
    krye kuvendari: largemadherija e juaj, fshatarte e mi jan te gaqeshem qe te pranojne edhe nji elefand per ta ashqye...
    mbreti: ooo ju falinderoj shum prej zemergjeresise se tere fshatarve.
    keshtu qe mbreti e zgjodh nji elefand ma te madhin dhe te fuqishmin qe i nevoitej edhe shum ushqim per ngopje. kryekuvendari kerkon leje nga mbreti per tu largu ne drejtim te fshatit te ti. mbreti urdheron puntorte qe te ja pregadisnin elefandin keshtu qe kryekuvendari ta sjell ne fshat per kujdeseje nga fshataret e ti.
    kryekuvendari bashk me elefandin ja mberrijten ne fshat, ku bashkefshatarte i dulen para... per ta pyet se qfar pergjigjeje kishte marre prej mbretit... kur e pane qe kishte edhe nji elefand... veq se nuk u qmenden... dhe e pyeten. po q´ndodhi keshtu...? plaku: ju nuk ju permbajtet marrveshjes qe patem, qe te gjith se bashku te shkojme tek mbreti... por ju me lat vetun, dhe un vendosa per at pabesi qe ju ma bete mua... e luta mbretin, qe te ma jape edhe nji elefand qe tani ju duhet te kujdeseni per te. ne kishim mjaft nji elefand (hashim thaqin)... e tash edhe tjetrin elefand (behxhet pacollin)... peshqesh nga ambasadori i shteteve te bashkuara te amerikes...! tani kosova edhe ashtu e varfur... le ti mbaje kta dy... ehe.
    pershendetje per gjith juve te nderuar lexues. burimix.

Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Duket se më në fund dikush po i përkrahë idetë tua për "vllazerim bashkim" me serbinë?!

Sa për temën, Oooo njerëz po deri kur doni mu mush mend bre?! Po a e dini që Ismajl Qemajli i Kosoves ka me qenë për të paktën edhe 10 vite në qeveri?! Po a ju luti boll mirë si njerëz urdhëroni në qeveri nuk deshtet, dikush duhet me hy, shteti duhet me ecë qe jeni msu ju me nejt ska!
    Gimche!
    Populli duhet parapergatitur per ate qe do te ndodhe. Nese ti nuk je dakord me vendimet e shtetit ligjor te Kosoves, mos harro se pjesa me e madhe e popullit te saj ka votuar, pra duhet te integrohesh ne nje shtet ligjor qe ta ka "hapur" deren duke te dhene shansin te jesh banor i tij. Neser do te kthehesh ne Kosove e do te pyesin: He mo Agim, c'pe ne Perendim? Mendohu c'do t'u thuash dhe jo nga keto qe mendon tani, mendohu me thelle...... Keshtu duhet bere qe te futemi ne familjen europiane, ndryshe morem fund(ne shqiptaret gjithmone flas, nuk e kam per ty personalisht).. Kthehu ne Kosove dhe ndihmo sa me teper per arritjen e qellimit te qeverise me shembullin tend(keshille e sinqerte).
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kryqi i Paqes : 06-03-2011 më 08:28
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    E kaluara nuk mund te harrohet kurr mor burr ! Ajo mund te falet nqofse fqinjet mbeledhin mend kerkojn falje edhe na lejn rehat , shqiptaret kur nuk kan pasur asjge kunder popullit serb gjith kemi qen te gaqshem per bashkjetes me ta , lufta qe kemi ber ka qen e domosdoshme , a more zotri pacoll a mos po u dashka mi kerku falje serbise qe ja kemi "marr" kosoven ??? E kaluara nuk eshte harruarr kur dhe as nuk do te harohet kur e as nuk do te ja dalin kurr qe ta shtyejn popullin ta harrojn te kaluaren !
    We are all Aliens

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Pse more doni te ja lini Pacollit gjerat qe i ka bere thaqiu me kushtetute..
    Kosova eshte multietnike me dokumenta, dokumenta te nenshkruar nga thaqiu kryeminester.. prandaj ju lutem kini kujdes.
    Pacolli eshte vetem rezultat, fryt i ketij multietniciteti dhe jo shkaktari.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Citim;
    Pacolli: Do ta bëj Kosovën komb multietnik !!!!
    Nuk behet fjale per komb..., pasi qe nuk ka si behet nje komb nje shqiptar,serb, gabel, turk, harap,apo tjeter...
    Flitet per nje shtet.
    Jam shume dakort!
    Mendoj qe Paçolli, eshte me te vertete burri qe i duhej Kosoves ne kete mijevjeçar, jam i sigurt qe do ti spastroje minjte qe fshihen neper mure te lageshta qe brejne perbrenda paqen dhe leshojne klysha qe flasin harapçe!
    Shpresojme qe Kosova ti ngjaje pjeses tjeter te Evropes! Per te miren e popullit shqiptar...........!
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

i larguar Maska e bindi
    Anëtarësuar
    17-10-2009
    Vendndodhja
    Ne bregdet
    Postime
    1,523
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Citim;

Mendoj qe Paçolli, eshte me te vertete burri qe i duhej Kosoves ne kete mijevjeçar, jam i sigurt qe do ti spastroje minjte qe fshihen neper mure te lageshta qe brejne perbrenda paqen dhe leshojne klysha qe flasin harapçe!
    Shpresojme qe Kosova ti ngjaje pjeses tjeter te Evropes! Per te miren e popullit shqiptar...........!
    Bravo niko,"Ke fol tamam si nje patriot" , Ore po andej nga ju ,kur do i regulloni ato kanalizimet ,se si shume po dalin ca minje qe falasin grqishte, na mbyten minjet nga te gjitha anet....
    Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 06-03-2011 më 18:45

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •