Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 107 prej 107
    1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Pėr: Ju shqetėson nese partneri/partnerja juaj ka nje histori qe ju s'e dini

Citim Postuar mė parė nga prishtina75 Lexo Postimin
    ......po flas per meshkujt, mos i tregoni asnjeher sa lidhje kishit ose te pakten zvoglojeni numrin, nese keni pasur 70 thuani nja 7 apo 8, ndryshe do flini ne ballkon,
    Ose te pakten ta thone nr sa eshte tamam,pa ato tendencat djaloshare per te egzagjeruar me numrat,lol

Po ska rendesi numri gjithesesi

Ajo qe po mendoja tani,duhet patjeter te kete nje bised te till?Po mendoj ku ai te ulet e ti merr me radh ish-at e vet,e une ta degjoj?
    As si ide sme pelqen shume,biles po mendoj se mund te irritohem nga nje bised e till...qe ska te beje aspak me ate sa ka pas,apo ke ka pas,apo per cfare arsye e ka pas,thjesht sme duket interesante dhe sme pelqen... :S

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar mė parė nga zANė Lexo Postimin
    Ose te pakten ta thone nr sa eshte tamam,pa ato tendencat djaloshare per te egzagjeruar me numrat,lol

Po ska rendesi numri gjithesesi

Ajo qe po mendoja tani,duhet patjeter te kete nje bised te till?Po mendoj ku ai te ulet e ti merr me radh ish-at e vet,e une ta degjoj?
    As si ide sme pelqen shume,biles po mendoj se mund te irritohem nga nje bised e till...qe ska te beje aspak me ate sa ka pas,apo ke ka pas,apo per cfare arsye e ka pas,thjesht sme duket interesante dhe sme pelqen... :S

......une do te thoja keshtu nese kane pasur 3 lidheje, ateher le te thone jam i virgjer, pastaj me radhe duke i thjeshtezu numrat,

E kuptoi Zane, kjo eshte nje budallic teme, fjala me e pershtatshme ne raste te tilla eshte, " nderroim teme"

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar mė parė nga prishtina75 Lexo Postimin
    ......une do te thoja keshtu nese kane pasur 3 lidheje, ateher le te thone jam i virgjer, pastaj me radhe duke i thjeshtezu numrat,
    lol
    E kuptoi Zane, kjo eshte nje budallic teme, fjala me e pershtatshme ne raste te tilla eshte,
    " nderroim teme" ,

Bingo!
    Kjo eshte nje dhurat e bukur per njerzimin...

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar mė parė nga zANė Lexo Postimin
    lol

Bingo!
    Kjo eshte nje dhurat e bukur per njerzimin...
    ..... he de he, ndrrojm teme pra,

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Kur nuk e di si mund te me Shqetesonte?

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Per mua mundet te kete dhe nje lidhje tjeter paralele...as qe e caj koken fare!
    Pse vetem nje?

S'eshte me mire nja dy paralele, se Ben fiskulture.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-11-2013
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    11

Nqs ne nje lidhje , gjerat nuk jane seriozisht askush prej tyre ska pse shqetesohet per historite e njeri-tjetrit se e kan dicka kalimtare qe nsr pasneser i thua "ciao"
    Ndersa kur gjerat jane serioze nqs nuk ka besnikeri apo sinqeritet me mire te mos vazhdojne me tej , mendoj une

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •