ezel te vije turp,,,,,
per cfare thua,,,,
po me sa shohe ti je nga ato ,,,qe kur behej lufta ne kosove rrije neper kafe me shkije,,,,
une jam shqipetare dhe do vdese shqipetare,,,,
feve ,,si myslimane si ortodokse,,katolike bektashije u besha muuuutiiiiin,,,,
rrofte shqiperia,,,e trojet shqipetare kudo qe jane,,,,
rrofte shqiperia e bashkuar,,,,
rrofte gjaku shqipetare dhe poshte fete e ndasite ,,,,
Hajde te thonte ndonje Imam se pa muslimanet sdo te vinte pavarsia , ka kuptim , sepse 99% e pjestarve te UCK-se ishin musliman.
KURR HIQ, DO TE ISHTE MARRI PO TE THONIN KESHTUT SEPSE LIRIA DHE PANVARSIA I TAKON AMERIKES ( PROTESTANVE ).
Sa per UQK, jo vetem UQK po ne qdo vend ku ka Shqiptar Shqiperia e qdo pjes tejter, jo qe nuk kishim fituar luften po do ishim bere shkrum e hi.
PRA RROFT AMERIKA.
Praises due to the most high, Allah
Praises due to the most fly, Prada
Baby, I'm magic, ta-dah
O lereni UĒK-nė dhe Amerikėn
Jeni ekspert pėr tė ikur nga tema kur nuk ju konvenon, ketu flitet pėr genjeshtrat e njė Prifti skandaloz antishqiptar.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
Ti je kullė fuqi baroti...
besoj duhet edhe mendimi i ketij priftit..a jane deklaratat e priftit apo jan insinuatat e beratit..e them kete se shpesh gazetaret edhe i deformojne ato qe i degjojne..do ishte mire te pyetej edhe prifti ..ndoshta nuk i ka thene apo i ka thene ne ndonje kontest tjeter dhe ja deformojne fjalet..kur ishte puna per dom kqiren i sollet fjalet e tij mjaft te qarta..
e mira eshte te degjohen te dyja palet..gjithsesi nuk besoj se ka kush tager ne kosove te thote jua solla une lirine..bile as UCK-ja nuk e ka kete tager..sa per religjionet nuk duhet ta hapin gojen fare..se sakush nuk rroku armet ne kosove per muhametin apo per jezu krishtin..roken armet per pragun e shtepise..dhe e pa bota e qyteteruar se nuk mund te injoroheshim me dhe ja dha shuplake shijeve e na i hoqi nga vatani..sa per muhametin apo jezu krishtin sot ishim nen qizmen e sllobodanit..sa per hashen edhe pashen sot do ishemi refugjat baltave te bllaces apo kukesit...
keshtu pra lerini lavderimet..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 26-02-2011 mė 10:57
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Une po te them se nuk eshte bere kiameti qe ky prift e ka leshuar nje deklarate te till, deklarata merr kahje te keqe atehere kur ajo has ne mbeshtjetje te qytetaret dhe besimtaret e ndryshem. Nuk eshte bere kiameti kur Shefqet Krasniqi e ka leshuar ate deklarate, mirepo ajo u be e madhe nga perkrahja te disa qytetare ( edhe pse jo shume) qe hasi.
Sepse cdokund mund te qellojne individ qe bejn deklarata jo te qelluara mirepo ato izolohen kur denohen dhe nuk kane mbeshtjetje.
Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!
Krijoni Kontakt