Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583

Shqiptarët konvertohen edhe në serbë!

Çështjen e ndryshimeve të kombësive nënkryetari i Këshillit të Lartë të Drejtësisë, Kreshnik Spahiu e ka diskutuar edhe me gjyqtarë, pedagogë dhe intelektualë të qytetit të Shkodrës. Në këtë qytet, ndryshe nga zonat e jugut, ka kërkesa në gjykata për marrjen e kombësisë serbe.

“Kohët e fundit jam njohur që në gjykatën e Shkodrës ka pasur kërkesa për ndryshim kombësie, duke kërkuar atë serbe apo malazeze. Nëse ne do kemi një tolerancë në legjislacion, duke marrë kombësi greke, malazeze e serbe, në mënyrë fiktive po ju them se kjo do përbëjë rrezikun më të madh për sovranitetin e Shqipërisë”, ka deklaruar Spahiu.

Kundër ndërrimit të kombësisë janë shprehur edhe gjyqtarët, intelektualët, pedagogët dhe qytetarë të shtresave të ndryshme.

“Kam përshëndetur iniciativën e kryetarit të gjykatës së Sarandës për të ndaluar në mënyrë kushtetuese fenomenin në rritje të kërkesave për ndryshimin e kombësisë”, ka pohuar Spahiu, i cili ka përmendur edhe problemet e legjislacionit për këtë çështje.
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

o jaran

eshte bajate gjoja patriotizmi jot i shfrenuar..dhe i disa te tjereve ketu..na e bete bajat forumin me budalliqe te tilla..jo ky mori nenshtetesi greke e kjo u q..me serb..eshte e drejte e njeriut te beje si te doje me gjerat personale te tij..te shkerdhehet edhe me majmune..te behet edhe kinez..nuk ke te drejte as ti e as une e askerkush tjeter ti hyme ne ndergjegje dikujt..ashtu ndjehet ashtu le te bahet..une jam krenar qe jam malsor..por ndoshta ty nuk te pelqen..po pune e madhe nese te pelqen ty apo jo..eshte pune e imja si ndjehem..keshtu mos na e bajatosni forumin me by.thqi...apo me kurva qe shker.dhehen me majmuna...

ky eshte forumi shqiptar..dhe eshte per shqiptaret e paster..dhe jo per mbeturinat qe nuk ndihen shqiptare..injorim total te tilleve...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Sa per Shkodren, Spahiu ia keputur kot, vetem se ka filluar te beje rolin e heroit tani ku KLD e tij qe i takon te merret me teper e ka per ibret, sa edhe anetaret e rinj te zgjedhur jane bere pa pasur ligj sepse ishte shfuqizuar nga GJK. Prandaj per te bere rolin e atij qe i intereson drejtesisa, tani do te beje si i gjithanshem duke perfishire edhe kryeqendren e veriut, Shkodren.
    Shkodra njihet se ka komunitete serbo malezeze, dhe qe ne shkoranet i quajme rendom vrakacore, podgorican etj, por ai sot deklaroi se kishte pasur vetem nje kerkese te tille e cila ishte pezulluar menjehere, pra nuk eshte aspak rasti gjirokastres, sarandes, korces etj ku ishin bere disa konvertime me perpara, ndersa GJ.Shkodres e ka pezulluar qe me rastin e pare, pa dhene qofte as nje vendim pro.

Mjaftoje vetem ta shihje sot ne konference duke folur Kryetarin e GJykates se Rrethit Shkoder i cili mezi po fliste, sepse ishte vertete qesharake, dhe jam shume e sigurte se ka qene i detyruar te flase ashtu sepse une e njoh ate personalisht dhe eshte nder juristat me profesioniste, duke qene se e kam pasur edhe udheheqes i praktikes gjyqesore, dhe nje person aq i afte dhe i shprehur sa ai sot mezi po lidhte dy fjale....pse? Sepse ishte nje sfumim i kote dhe analogjia me ate qe eshte bere ne gjykatat ne jug, ku jane dhene vendime pro konvertimit nuk kishte vend. Nuk meritonte Shkodra kete thashethemnaje mediatike, sepse qe me nje kerkese te vetme qe ishte paraqitur e kishte pezulluar.

Po keshtu eshte kur fut hundet politika, tani na dolen si patriote kur per pak i falen greqise gjithe ato kilometra vije bregdetare, dhe sistemi i drejtesise ka aq shume probleme dhe e perdorin kete situate per te hedhur shigjeten diku tjeter.

albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    eshte bajate gjoja patriotizmi jot i shfrenuar..dhe i disa te tjereve ketu..na e bete bajat forumin me budalliqe te tilla..jo ky mori nenshtetesi greke e kjo u q..me serb..eshte e drejte e njeriut te beje si te doje me gjerat personale te tij..te shkerdhehet edhe me majmune..te behet edhe kinez..nuk ke te drejte as ti e as une e askerkush tjeter ti hyme ne ndergjegje dikujt..ashtu ndjehet ashtu le te bahet..une jam krenar qe jam malsor..por ndoshta ty nuk te pelqen..po pune e madhe nese te pelqen ty apo jo..eshte pune e imja si ndjehem..keshtu mos na e bajatosni forumin me by.thqi...apo me kurva qe shker.dhehen me majmuna...

ky eshte forumi shqiptar..dhe eshte per shqiptaret e paster..dhe jo per mbeturinat qe nuk ndihen shqiptare..injorim total te tilleve...
    NESE NUK TE KONVENON REALITETI AJO ESHTE TJETER PUNE POR ASHTU KEMI FILLUAR TE BEHEMI TA SHESIM KOMBIN E FAMIJEN PROBLEMET DHE RETHANAT JAN X POR DUHET ME E SHQIRTU NE FORUM SE PSE BEHEN KETO GJERA TE PAFALSHME PER TE ARDHEM FEMIU IM 6000 VJET GJAK SHQIPTAR PER 2 MIN TE SHKOJ NE GJAK SERBI E GREKU ESHE E KOTE OR VLLA EDHE HISTORIANI I NJOHUR SABRI GODE THA KESHTU
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    A ka mundur dikush qe te nxjerr ndonje statistike se deri me tani sa veta kane nderruar shtetesine per tu bere Serb, Grek apo cka dreqi te dojne. Mua po me duket qe me shume eshte nje paranoje, panike qe eshte perhapur me qellim e cila eshte e vertet qe shkakton dem.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    A ka mundur dikush qe te nxjerr ndonje statistike se deri me tani sa veta kane nderruar shtetesine per tu bere Serb, Grek apo cka dreqi te dojne. Mua po me duket qe me shume eshte nje paranoje, panike qe eshte perhapur me qellim e cila eshte e vertet qe shkakton dem.
    Po lyp shum,me gjith ate po te pergjigjem
    Te gjith shqiptaret qe jetoin ne greqi e kan te ndryshuar kombin dhe fen(jan me qindra mijra,pastaj ne jugun e shqiperis po behet luft se kush poregjistrohet krek,kurse ne veri jan duke u ber shkie e malazez,kurse gocat shqiptare po martohen me shkie te pa aft psiqiksht.
    nuk e di a je i knaqun me pergjegjeje

Ti drenicaku, mos thuaj gjera qe nuk di por vetem gjera qe te teket ty, te pakten per Veriun e Shqiperise. As qe behet fjale se ne Shkoder te pakten te jete kthyer njeri ne serb apo malazez, nje minoritet i tille jeton me kohe ne Shkoder, por ama jane njerez te integruar ne shoqerine shkodrane dhe as qe behet fjale te kete pasur nje konvertim, as nje te pakten. Ka patur vetem nje kerkese dhe kjo eshte pezulluar, por eshte ndyrshe te besh nje kerkese dhe eshte ndryshe te behen konvertime. Sa i perket martesave qe thua me serbe e malazeze, cfare i duhet kjo njeriu, fundja cdokush e di vete se me ke martohet dhe nuk ka nevoje per opinionin e te tjereve per te zgjedhur njeriun e jetes.

i/e regjistruar Maska e Aksinja
    Anëtarësuar
    16-01-2011
    Vendndodhja
    kojshi me SkënderBeu-n
    Postime
    364
    Titulli ska lidhje me materialin që ke në temë
    sipas titullit e ke paraqit fakt të kryer që shqiptari është kthyer në sërb, gjë e cila nuk ka ndodhur,

ndërsa zoti Spahiu e ka spjeguar sakt rrezikun që i kanoset sovranitetit,
    Secili për vete, Zoti për të gjithë

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Ti drenicaku, mos thuaj gjera qe nuk di por vetem gjera qe te teket ty, te pakten per Veriun e Shqiperise. As qe behet fjale se ne Shkoder te pakten te jete kthyer njeri ne serb apo malazez, nje minoritet i tille jeton me kohe ne Shkoder, por ama jane njerez te integruar ne shoqerine shkodrane dhe as qe behet fjale te kete pasur nje konvertim, as nje te pakten. Ka patur vetem nje kerkese dhe kjo eshte pezulluar, por eshte ndyrshe te besh nje kerkese dhe eshte ndryshe te behen konvertime. Sa i perket martesave qe thua me serbe e malazeze, cfare i duhet kjo njeriu, fundja cdokush e di vete se me ke martohet dhe nuk ka nevoje per opinionin e te tjereve per te zgjedhur njeriun e jetes.
    Ku nuk pajtosh me mua,a nuk eshte e vertet se gocat shqipetare po martohen me serb,a nuk eshte e vertet se emigrant ne greqi 99% te tyre kan ndrru identitet,te lutem keto jan fakte,por te dhimbeshme

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po lyp shum,me gjith ate po te pergjigjem
    Te gjith shqiptaret qe jetoin ne greqi e kan te ndryshuar kombin dhe fen(jan me qindra mijra,pastaj ne jugun e shqiperis po behet luft se kush poregjistrohet krek,kurse ne veri jan duke u ber shkie e malazez,kurse gocat shqiptare po martohen me shkie te pa aft psiqiksht.
    nuk e di a je i knaqun me pergjegjeje

Une po thom se sa jane keta shume? A jane me shume se 1000, 10.000 apo 50.000 deri me tani qe jane konvertu? a mund ta dije dikush kete fenomen

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •